Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Svaka čast. U celom svetu nekoliko slučajeva rezaražavanja, a ti znaš dvojicu. 

Kakva im je klinička slika u odnosu na prvi put?

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

9 hours ago, pt 2.0 said:

:D užasno si smešan u svom nasumičnom lupetanju, a tvoja predstava o mom životu na zrnu graška je neopisiv promašaj.

i vidiš, isto kao što glupo rezonuješ u slučaju 1 pojedinaćnog života (mog), podjednako tako glupo rezonuješ o narodu u celini (takodje mom).

Sa pozicije da su zdrav razum i logićko rasudjivanje dobrodošli, a tupavi šovinizam nedozvoljen na ovom forumu. 

Zdrav razum i logičko rasuđivanje? 2/3 naroda glasa za Vučića.

@Dankan Ajdaho

2/3 sa Mađarima iz Leskovca ili bez njih?

Sas njih.

• Author

Imunolog Srđa Janković izvjavio je jutros da je medicinski deo Kriznog štaba predložio Vladi da svi objekti - osim prehrambenih radnji, apoteka i pumpi - rade do 17 časova.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=11&dd=21&nav_category=12&nav_id=1767789

Srđa Janković: Krizni štab predložio tri rigoroznije mere

Imunolog Srđa Janković kazao je da je Krizni štab predložio skraćenje radnog vremena do 17h, zabranu okupljanja i nošenje maski svuda gde može doći do kontakta.

Posle 17 h radile bi samo prehrambene prodavnice, apoteke i benzinske pumpe", kazao je on za RTS.

Janković je kazao da ima uveravanje da će Vlada Srbije tokom dana prihvatiti predlog.

I obavezno da opet smanje javni prevoz na minimum da bi se što bolje minglovalo u njemu

Edited by Zverilla

E nek su problem ionako prazni lokali. Koje glupiranje.

rekla bih da smo dosli u fazu u koji bi nesto bolje bilo da krizni stab ne postoji, egzistencija tog tela u ovom trenutku donosi vise stete nego koristi. bez ikakvog preterivanja.

sta bi sa onom bolnicom na sajmu?

Nije na sajmu, nego u Areni

Puna je koliko sam čuo.

Na RTS je prenos iz Saborne crkve, pomen patrijarhu. Nadnaravna scena kovid jeseni 2020. svestenici ( niko u prvoj mladosti) sluze i niko ne nosi masku. Hor peva. Naroda puna crkva, retko ko ima masku,celivaju kovceg i krst partijarha. Za to vreme u uglu ekrana pise budimo odgovorni !  :isuse:

Ne vidim sta donosi ovo skracenje do 5 sto vec ne donosi skracenje do 9. Da se smanje kontakti tako da ljudi nakon posla odmah idu kuci? S druge strane, to ce dovesti do povecanog broja kontakata u tom intervalu, jer ce svi ici na posao i vracati se u isto vreme i posecivati objekte koje zele u navedenom periodu.

Ista prica kao i u martu/aprilu. Mada, kaze da predlazu da prehrambene prodavnice i apoteke budu otvorene i nakon 5. Sto bi sve bilo ok kad bi se do 5 smanjili kontakti, znaci da ne radi sve sto ne mora ili sto nema/nece da obezbedi uslove za bezbedan rad. I naravno da se ljudi krecu kuca-posao-kuca ko mora da radi, ostali setnja, ali nema okupljanja. Gradski prevoz prilagoditi tome, posebno ako djaci i studenti ne bi isli u skole i na fakultete. 

Background Picker
Customize Layout