November 20, 20204 yr Ma moze da se lezi i po kasarnama, samo ne znam ko ce da donosi kiseonik i daje terapiju. Da ne govorim o nesrecnicima koji ne skapavaju od kovida no od kancera i srca u ovo zlo doba. Imas policiju, imas vojsku, imas ustav i zakone, imas medije da objasnis ljudima, imas mehanizme da kaznjavas - umesto toga, ti svakog jutra citas fokus grupe i na osnovu toga upravljas krizom oh wait kafedzija kaze ma kakva korona kakvo zatvaranje, frizerka kaze ja propadoh ako zatvorite korona ne postoji, mladi kazu zabole nas mi ne crkavamo od toga... sta ce Balavi jadan no da poslusa kafedziju, frizerku i BG klabera iz Batocine. Edited November 20, 20204 yr by Caligula
November 20, 20204 yr 28 minutes ago, dùda said: strašno moram da bežim sa ovog topika, ionako me već po malo hvata panika, što nikada do sada nije Možda je ipak bolje da (i putem ovog topika) sagledamo šta se zaista dešava, da bismo mogli da se adekvatno ponašamo. Nikakvo bežanje od stvarnosti nas neće nigde odvesti.
November 20, 20204 yr A kao bez ovog topika ne znamo..znamo svi manje vise sta se desava, nismo blesavi..bolje da gledamo da sacuvamo bar ono malo mentalnog zdravlja sto nam je ostalo,samim tim i imuntet, koji nam je potrebniji nego ikad..citajuci ovde sta se desava, smao se nervirmao i sekiramo, koja vajda od toga Edited November 20, 20204 yr by Misko
November 20, 20204 yr 7 minutes ago, Misko said: A kao bez ovog topika ne znamo..znamo svi manje vise sta se desava, nismo blesavi..bolje da gledamo da sacuvamo bar ono malo mentalnog zdravlja sto nam je ostalo,samim tim i imuntet, koji nam je potrebniji nego ikad..citajuci ovde sta se desava, smao se nervirmao i sekiramo, koja vajda od toga Kako ko, ja na primer naprosto čitam topik, vajda je da se sazna što više. Čitanje ovog topika uopšte ne utiče na moje mentalno zdravlje, mnogo više utiče kad gledam kako se narod ponaša po gradu.
November 20, 20204 yr Bas tako. Ja poredim situaciju kod mene, sa slikom iz vasih gradova. Stariji gradjani su relativno uplaseni (bar je takav komentar vecine koja posecuje lokalnu pijacu). Pocelo se i sa gomilanjem zaliha. Mladji su dosta opusteniji, mada sada vecina nosi maske, cak i u kladionicama (ranije mi je izuzetno islo na nerve, kada udjem, a niko osim operatera nema masku). Vec par dana se opominju lica koja pokusavaju da udju u neki lokal bez maske (pijaca). Naravno, uvek se nadje neka budala koja je skroz shocking, ako mu se zabrani ulazak bez maske. Mene su prvog gledali kao pacijenta, kada sam jos u martu krenuo sa nosenjem.
November 20, 20204 yr 3 minutes ago, Miljenko said: ... Naravno, uvek se nadje neka budala koja je skroz shocking, ako mu se zabrani ulazak bez maske... danas sam shvatila, vecina shockiranih zapravo ulazi bez maske, onda ih opomenu, onda se oni malo bune, pa stave, pa nastave da rantuju i objashnjavaju kroz masku, i ako kasirka prihvati - eto divana ima izgleda i izvesna potreba za komunikacijom. bilo da misionare, bilo da su samo zeljni razgovora. tu ne racunam mlade, njih naravno zabole. mada vidim da se sad nosi skoro pa masovno... Edited November 20, 20204 yr by gospa buba
November 20, 20204 yr 11 hours ago, Joe D said: valjda je jasno da su oni koji u vreme epidemije kukaju o nekim ugrozenim pravima i slobodama poslednji ljudi na svetu kojei te stvari zapravo zanimaju razumeju. malo opravio 11 hours ago, Sludge Factory said: I da se oni zapravo najvise plase, samo su eto nasli odbrambeni mehanizam +1 ... kada sam to napisao poslednji put ... opsovao sam Edited November 20, 20204 yr by cedo
November 20, 20204 yr Juče majmun ušao bez maske u prevoz, seo, izvadio mobilni i urla u mobilni kako mu je dobar prijatelj, '91 godište umro od korone, strašno. I sve to priča u javnom prevozu bez maske. U metrou majmun ide sa spuštenom maskom (pošto nema teorije da unutra uđe bez maske) i kašlje. Kašlje non stop i nikom ništa. Srećom je veliki prostor, valjda nikog nije zarazio.
November 20, 20204 yr 18 minutes ago, Anonymous said: Kako ko, ja na primer naprosto čitam topik, vajda je da se sazna što više. Čitanje ovog topika uopšte ne utiče na moje mentalno zdravlje, mnogo više utiče kad gledam kako se narod ponaša po gradu. Upraco to i kazem, kako ko, nismo svi isti..licno ne mislim, i to je moje pravo, da citanje ovog topika zasada, donosi vise stete nego koristi..stanje znamo, nase je d acinimo sve sto je do nas da pazimo sebe i bliznje, na to se sve svelo,a sta ce dalje biti, ostaje da se vidi, vreme ce pokazati..
November 20, 20204 yr Jel to isti majmun u pitanju, ili dva razlicita..ova sto kaslje,ako nije ista osoba, pitanje je da li i kaslje od kovida..ili su od kovida prehlade i kijavice naprasno nestale, nisam u toku..ne opravdavam ponasanje,samo kazem Edited November 20, 20204 yr by Misko
November 20, 20204 yr 20 minutes ago, Anonymous said: Juče majmun ušao bez maske u prevoz, seo, izvadio mobilni i urla u mobilni kako mu je dobar prijatelj, '91 godište umro od korone, strašno. I sve to priča u javnom prevozu bez maske. U metrou majmun ide sa spuštenom maskom (pošto nema teorije da unutra uđe bez maske) i kašlje. Kašlje non stop i nikom ništa. Srećom je veliki prostor, valjda nikog nije zarazio. Jbt, bukvalno da ih patosirash i jednog i drugog
November 21, 20204 yr 2 hours ago, mirjam said: Jel im verujes? Ljudi svasta pricaju ovih dana. Ne kazem da nije moguce ... Naravno da im verujem. Oni su onaj tip ljudi kojima zebu noge ako nisu ispod kafanskog stola. Obojca su neki "menađeri", stalno sa ljudima a često i na putu. Prvi put fasovali marta, a evo sad opet. Mislim, ljudi su potpuno ok, pozitivni, ali su takvi. Još kad im letos izdalo uvjerenje da su puni antitela,...