November 20, 20204 yr 28 minutes ago, dvb-t manijak said: I mene čudi. Ideja o imunitetu krda kod ovog virusa nema pojma. Ima dva poznanika (povremeno samo zajedno u kafani) koji su po drugi put zaraženi. A mnogo su se qurč.li jer imaju napismeno da imaju antitela. Saće da se javi neko i kaže kako je samo par slučajeva rezaražavanja naučno dokazano
November 20, 20204 yr 28 minutes ago, dvb-t manijak said: Ideja o imunitetu krda kod ovog virusa nema pojma. Ima dva poznanika (povremeno samo zajedno u kafani) koji su po drugi put zaraženi. A mnogo su se qurč.li jer imaju napismeno da imaju antitela. Jel im verujes? Ljudi svasta pricaju ovih dana. Ne kazem da nije moguce ...
November 20, 20204 yr Kum sad otišao, skočila mu temperatura naglo s 37 na 39... Bio na Vračaru, gužva nema šanse, u Čarlija Čaplina isto gužva i vratio se kući. Kuma za sad samo kašlje. Haos.
November 20, 20204 yr 6 minutes ago, Hermetico said: Kum sad otišao, skočila mu temperatura naglo s 37 na 39... Bio na Vračaru, gužva nema šanse, u Čarlija Čaplina isto gužva i vratio se kući. Kuma za sad samo kašlje. Haos. strašno moram da bežim sa ovog topika, ionako me već po malo hvata panika, što nikada do sada nije
November 20, 20204 yr 12 minutes ago, Caligula said: Saće da se javi neko i kaže kako je samo par slučajeva rezaražavanja naučno dokazano Ako ti nekad fasuješ (pu pu pu), rezaražavaćeš se na svaka 2 meseca samo da bi demantovao tu tvrdnju.
November 20, 20204 yr Just now, Anonymous said: Mi izgleda imamo jednu kovid ambulantu po opštini u Beogradu? Uglavnom da: https://www.zdravlje.org.rs/filesnew/docs/kontakt-Covid-ambulanti-BG.pdf
November 20, 20204 yr Skotovi, u maju je ova mala ambulanta u Vojvode Milenka bila pretvorena u kovid ambulantu. Nema ko da radi?
November 20, 20204 yr 24 minutes ago, mirjam said: Jel im verujes? Ljudi svasta pricaju ovih dana. Ne kazem da nije moguce ... ja znam za jedan, lazno negativan sa obostranom upalom pluca u septembru, i sad ponovo, ne znam da li pozitivan, ali moralo se u preduzece, pa se potrchalo josh rovito. ljudi su isto budale i iz oblasti da ovo izgleda mora junachki da se odlezi, a ne da se jurca okolo posle formalnih 14 dana. na kraju, strogo tehnichki, nije ni bitno da li su opet pozitivni ili su okilavili od kovida, pa okrecu josh jedan krug ko zna chega. ionako nemaju kud. Edited November 20, 20204 yr by gospa buba
November 20, 20204 yr 1 minute ago, gospa buba said: ja znam za jedan, lazno negativan sa obostranom upalom pluca u septembru, i sad ponovo, ne znam da li pozitivan, ali moralo se u preduzece, pa se potrchalo josh rovito. ljudi su isto budale i iz oblasti da ovo izgleda mora junachki da se odlezi, a ne da se jurca okolo posle formalnih 14 dana. na kraju, strogo tehnichki, nije ni bitno da li su opet pozitivni ili su okilavili od kovida, pa okrecu josh jedan krug ko zna chega. ionako nemaju kud. Nama koleginica bila fejk negativna isto oba plućna krila (muž pozitivan). Nije mogla da dobije... Bolovanje, nešto, nemam pojma znam samo da je dolazila u školu da pita šta da radi. Ladno. Vido je svojim očima.
November 20, 20204 yr 1 minute ago, Hermetico said: Nama koleginica bila fejk negativna isto oba plućna krila (muž pozitivan). Nije mogla da dobije... Bolovanje, nešto, nemam pojma znam samo da je dolazila u školu da pita šta da radi. Ladno. Vido je svojim očima. Pa šta drugo da radi kad joj ne daju bolovanje i proglašavaju negativnom? Nesrećna žena.
November 20, 20204 yr 1 hour ago, vememah said: pre neki dan je bila vest za Somborsku bolnicu da je 80 zaposlenih zaraženo p.s. link: https://www.021.rs/story/Info/Vojvodina/258622/Cak-83-zaposlenih-u-somborskoj-opstoj-bolnici-ima-virus-korona.html Edited November 20, 20204 yr by omiljeni
November 20, 20204 yr 1 minute ago, Anonymous said: Pa šta drugo da radi kad joj ne daju bolovanje i proglašavaju negativnom? Nesrećna žena. Nisam je osuđivao, ona je inače vrlo odgovorna osoba. Osuđivao sam situaciju.