Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

28 minutes ago, dvb-t manijak said:

I mene čudi.  :covid19:

Ideja o imunitetu krda kod ovog virusa nema pojma.

Ima dva poznanika (povremeno samo zajedno u kafani) koji su po drugi put zaraženi.

A mnogo su se qurč.li  jer imaju napismeno da imaju antitela. 

Saće da se javi neko i kaže kako je  samo par slučajeva rezaražavanja naučno dokazano

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

28 minutes ago, dvb-t manijak said:

Ideja o imunitetu krda kod ovog virusa nema pojma.

Ima dva poznanika (povremeno samo zajedno u kafani) koji su po drugi put zaraženi.

A mnogo su se qurč.li  jer imaju napismeno da imaju antitela. 

Jel im verujes? Ljudi svasta pricaju ovih dana. Ne kazem da nije moguce ...

Kum sad otišao, skočila mu temperatura naglo s 37 na 39... Bio na Vračaru, gužva nema šanse, u Čarlija Čaplina isto gužva i vratio se kući. Kuma za sad samo kašlje. Haos. 

6 minutes ago, Hermetico said:

Kum sad otišao, skočila mu temperatura naglo s 37 na 39... Bio na Vračaru, gužva nema šanse, u Čarlija Čaplina isto gužva i vratio se kući. Kuma za sad samo kašlje. Haos. 

strašno :sad:

moram  da bežim sa ovog topika, ionako  me već po malo hvata panika, što nikada do sada nije

Mi izgleda imamo jednu kovid ambulantu po opštini u Beogradu?

12 minutes ago, Caligula said:

Saće da se javi neko i kaže kako je  samo par slučajeva rezaražavanja naučno dokazano

Ako ti nekad fasuješ (pu pu pu), rezaražavaćeš se na svaka 2 meseca samo da bi demantovao tu tvrdnju.

Skotovi, u maju je ova mala ambulanta u Vojvode Milenka bila pretvorena u kovid ambulantu. Nema ko da radi?

24 minutes ago, mirjam said:

Jel im verujes? Ljudi svasta pricaju ovih dana. Ne kazem da nije moguce ...

ja znam za jedan, lazno negativan sa obostranom upalom pluca u septembru, i sad ponovo, ne znam da li pozitivan, ali moralo se u preduzece, pa se potrchalo josh rovito. ljudi su isto budale i iz oblasti da ovo izgleda mora junachki da se odlezi, a ne da se jurca okolo posle formalnih 14 dana. na kraju, strogo tehnichki, nije ni bitno da li su opet pozitivni ili su okilavili od kovida, pa okrecu josh jedan krug ko zna chega. ionako nemaju kud. 

Edited by gospa buba

1 minute ago, gospa buba said:

ja znam za jedan, lazno negativan sa obostranom upalom pluca u septembru, i sad ponovo, ne znam da li pozitivan, ali moralo se u preduzece, pa se potrchalo josh rovito. ljudi su isto budale i iz oblasti da ovo izgleda mora junachki da se odlezi, a ne da se jurca okolo posle formalnih 14 dana. na kraju, strogo tehnichki, nije ni bitno da li su opet pozitivni ili su okilavili od kovida, pa okrecu josh jedan krug ko zna chega. ionako nemaju kud. 

Nama koleginica bila fejk negativna isto oba plućna krila (muž pozitivan). Nije mogla da dobije... Bolovanje, nešto, nemam pojma znam samo da je dolazila u školu da pita šta da radi. Ladno. Vido je svojim očima. 

1 minute ago, Hermetico said:

Nama koleginica bila fejk negativna isto oba plućna krila (muž pozitivan). Nije mogla da dobije... Bolovanje, nešto, nemam pojma znam samo da je dolazila u školu da pita šta da radi. Ladno. Vido je svojim očima. 

Pa šta drugo da radi kad joj ne daju bolovanje i proglašavaju negativnom? Nesrećna žena.

1 minute ago, Anonymous said:

Pa šta drugo da radi kad joj ne daju bolovanje i proglašavaju negativnom? Nesrećna žena.

Nisam je osuđivao, ona je inače vrlo odgovorna osoba. Osuđivao sam situaciju. 

Ma jasno.

Kamenicu dele, deo će biti za covid.

Background Picker
Customize Layout