November 20, 20204 yr pa zamisli na dermatologiji pacijenti koji se bore za vazduh. srecom na kraju sestrice razbijaju sent from bubamotoOvaj van kamere priznao da mnogi od njih duuugo nisu koristili stetoskop .... Shiit has hit the fan!
November 20, 20204 yr 1 hour ago, čekmeže said: Ti stvarno misliš da si me sad nešto zajebao što si me nazvao govedom? Ne pravim, silogističkim, ali opet govedom? Nisam te ja nazvao govedom, nazvao si sam sebe. To sto ti mislis da si neki spoljnji etalon koji je bolji od drugih pa mozes nediskriminatorno da druge ljude nazivas stokom je samo tvoj problem. A ako ne mislis da si bolji od onih koje si nazvao stokom onda si govedo, kao i svaki drugi pojedinacni primerak u skupu stoke. Edited November 20, 20204 yr by harper
November 20, 20204 yr navodno pc od ponedeljka..taman da odradimo sahranu, pa posle, je li.. ajde nemoj da širiš ovde ništa navodno, što može da utiče ljudima na živote znači ako bude pč, najaviće se ranije, neće biti iznenađenje
November 20, 20204 yr danas čuo od rođake, njenoj kumi, stomatologu, stiglo da se sprema za kovid bolnicu. žena uzela godišnji odmah i u fazonu je daće otkaz ako je nateraju...
November 20, 20204 yr 11 minutes ago, levi said: ajde nemoj da širiš ovde ništa navodno, što može da utiče ljudima na živote znači ako bude pč, najaviće se ranije, neće biti iznenađenje Aha. To bi značilo da se u ovoj državi odluke donose i realizuju planski.
November 20, 20204 yr Just now, Barrister said: Aha. To bi značilo da se u ovoj državi odluke donose i realizuju planski. i ovo stoji..
November 20, 20204 yr znachi nedelja veche nemojte da se uzbudjujete ljudi, sve ovo smo vec radili, nije neshto shto ne znamo. moze da bude i bolje i gore, ali mi sada imamo i umemo sa chim porediti
November 20, 20204 yr 1 hour ago, Apollo Creed said: Zašto ovaj čovek nije u KŠ?? I mene čudi. Ideja o imunitetu krda kod ovog virusa nema pojma. Ima dva poznanika (povremeno samo zajedno u kafani) koji su po drugi put zaraženi. A mnogo su se qurč.li jer imaju napismeno da imaju antitela. Edited November 20, 20204 yr by dvb-t manijak
November 20, 20204 yr 25 minutes ago, Misko said: navodno pc od ponedeljka.. Jedva čekam orgijanje sa kučkarima na parkinzima!!