Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 minute ago, ronin said:

Ne kapiram...Rekao sam da je OK da se zatvore svi objekti za raznorazna okupljanja...Zašto bi morao da budem zabravljen na gajbi ako mi se šeta u neko doba?

Zbog privatnih žurki recimo 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

ako je policijski čas civilizacija kakvu poznajemo, slobodno može da izumre. 

Just now, cartman said:

Zbog privatnih žurki recimo 

Ne vredi...Ne možemo se složiti nikako.

3 minutes ago, ronin said:

Ne kapiram...Rekao sam da je OK da se zatvore svi objekti za raznorazna okupljanja...Zašto bi morao da budem zabravljen na gajbi ako mi se šeta u neko doba?

Razuman odgovor bi bio 'jer država nema kapacitet da sprovede suptilnije mere'. U realnosti, pitanje je i taj lockdown kako bi se sproveo u ovoj turi.

Ne pratim zadnjih dana, nosi li predsednik masku? Uvek i svuda?

Edited by jezovuk

1 minute ago, nisam ja said:

+ 1 000 000

Nek zatvore kafiće i restorane i teretane, nek' nateraju velike sisteme da pređu na rad od kuće, nek zatvore tržne centre, nek' velikim trgovinskim lancima narede da rade od 7 do ponoći...

Smanjuješ gužvu u marketima, smanjio si verovatnoću prenosa u velikim firmama i mestima gde se okuplja puno ljudi...

Zašto je ovo teško? A da, zbog prve stavke... :(

2 minutes ago, nisam ja said:

Ja to nisam rekao...

I dalje se valjda nadamo vakcini?

2 minutes ago, jezovuk said:

Ne pratim zadnjih dana, nosi li predsednik masku? Uvek i svuda?

Da, svakako... :lolol:

a da se zatvore bolnice dok se ne oporavi "zdravstveni sistem"?

4 minutes ago, nisam ja said:

:heart:

(kud udjoh na ovu temu, kao u smak sveta da sam zakoračila)

p.s. Uzgred, Beograd je večeras pust. A i danas kad sam oko 16h išla od Fontane do Cvijićeve bilo je kao da su 70-te nedeljom popodne. 
Ne razumem histeriju na ovoj temi.

Edited by pt 2.0

2 minutes ago, radisa said:

Da, svakako... :lolol:

Eto odgovora na sva pitanja o razumnim merama :lol:

1 minute ago, pt 2.0 said:

ja izlazim. čim ispreskačem leševe. ljudi padaju ko muve jebote! 

2 minutes ago, pt 2.0 said:

p.s. Uzgred, Beograd je večeras pust. A i danas kad sam oko 16h išla od Fontane do Cvijićeve bilo je kao da su 70-te nedeljom popodne. 
Ne razumem histeriju na ovoj temi.

NS otprilike isto, oko 5... Ima ljudi koji šetaju, sporadično... Kafići uglavnom unutra przni, napolju ima onih sa ćebićima što sede... Ne izgleda kritično...

Ja bih rekao da je ključ prenosa radna mesta i veliki sistemi, sa lošom ventilacijom plus, u BG, verovatno splavovi i slično... Obični kafići, ne mislim da su neki preveliki generatori prenosa...

Ono što mi je dodatna misteraija su škole, čini mi se da bi one, pogotovo srednje, mogli biti veoma važan generator prenosa...

Situacija je takva kakva je, neka vrsta policijskog časa u ovom momentu mi deluje razumno, ipak onakvo zatvaranje kao proletos da stariji ljudi ne mogu napolje uopšte, to ne nikako.

To je bilo ful besmisleno. Bar je onaj shopping termin mogao da bude humaniji. Sadizam čist.

Background Picker
Customize Layout