Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

22 minutes ago, Misko said:

ne bih rekao..dogorelo je ovo ozbiljno..

Dogorelo je nama običnim narodu,vidiš da jednu matoru popinu leči konzilijum i lekari iz Rusije°,zamisli tek kako se radikali na vlasti testiraju svaki čas i gde će da se leče.

Ovo je sad čisto preživljavanje pa ko preživi preživeo je.Probali su radikali da rastegnu ovo,ali nije ovo još jedna u nizu afera koju mogu da gurnu pod tepih ili da viču Djilas lopov.

Svakako radikalske brljotine nisu mogle bez mrtvih da prodju.

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

• Popular Post

Jbmti situaciju. Svaka čast za ženu. Držim fige da ostanete zdravi

ne znam, znas kako, baba za repu, deda za babu, dogorece i njemu ako i dalje bude pustao ovo niz vodu..ako mu i ne dogori inace..cak ni glupi Srbi nisu toliko glupi da ga puste da se izvuce s aovim..ovi normalni, civilizovani ce se otimati za njegovu glavu..

3 minutes ago, Misko said:

cak ni glupi Srbi nisu toliko glupi da ga puste da se izvuce s aovim

Jesmo, jesmo, ne brini se ništa... ☹️

6 hours ago, Caligula said:

Ne kapiram sta si hteo da kazes.

Politicari u Holandiji vrv donose odluke posle svakodnevnog pregleda statistike sa fokus grupa? Postavljaju za ministre drusne kolmovane tetke cija se fizicka pojava u narodu najbolje primi? Obecaju medicinarima 10000 dinara bonusa posle ovog pakla a vozace hitne pomoci nagrade sa 600 dinara?

Kada u Holandiji i Belgiji pocnu da umiru po kucama bez terapije javi se.

Kod nas umiru od korone po kućama bez terapije?

Sto je najgore, mislim da ih ima koji umiru, i to nemali broj, i da ce ih tek biti..mislim na ove koji su za hospitalizaciju, ali ih vracaju kucama, jer, nemaju ih gde vise..

Supruga danas reanimirala neku ženu koja je bolesna od kovida, i to bez ikakve zaštite. Pila čaj u kancelariji kad je ova počela da umire, pa je izletela iz kancelarije da je spašava bez maske i vizira :isuse: Valjda će imati sreće da se ne zarazi. Ne pitah je da li je žena preživela, ako se i zarazi, makar da znamo da je vredelo...
Uhhh držite se Ajatolasi...

.... Shiit has hit the fan!

Evo ga Srđa[emoji769] na dva metra od mene, suzdržavam se da ga ne "priupitam" nešto...

Jankara

sta je obukao?

15 minutes ago, Jozef K. said:

Kod nas umiru od korone po kućama bez terapije?

Moja strina umrla od-ko-zna-cega kuci, u prvom talasu. Nije korona vec neka srcana bolest, pala u postelju, lezala dvadesetak dana bez terapije bilo kakve, u bolnicu je nisu primali. Umrla, ugasila se.

Od kovida po Novom Pazaru umirali po kucama, ono barem sto sam citao. U Spaniji su tako umirali, Italiji, Brazilu.

Edited by Caligula

da, i to isto, umiru non kovid bolesnici takodje..

sta je obukao?
Nije karirano, ali jesu kratki rukavi [emoji12]

na ovu hladnocu..a dobro, sad je bitnija maska od jakne..vazno je da eventualno zapaljenje pluca ne dodje od kovida..

41 minutes ago, Frank Pembleton said:

Nije karirano, ali jesu kratki rukavi emoji12.png

Daj se organizujemo,skupimo neku lovu,da kupimo čoveku dug rukav...:mellow:

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.