Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

8 minutes ago, ronin said:

Ponoviću...Nikako zabrana kretanja...To je bre čak i sramotno.

zašto bre? najnormalnija mera protiv zaraznih bolesti, predviđena zakonom. nikome nije pala kruna sa glave, a bilo je svega, od zavarivanja vrata u Kini, do ausvasa za izlazak do apoteke i prodavnice u Eu

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

17 minutes ago, SNARC said:

Ja se toliko ljudi bez maski u zatvorenom nagledah..a tek one dijabole sa maskama pod nos i na bradama..broja im nema.

Zdrav razum je da ne ides u kafanu/kafic/klub sada jer prosto ne mozes da se zastitis ako hoces da popijes nesto tamo.

Samo kljuc moze ovde da uradi nesto..razum je mlaka opcija u nas.

Znaci zdrav razum nemaju ni Nemci,Francuzi,Italijani.....da ne nabrajam dalje.

Kljuc ovde ne moze da uradi nista.U trzni centar ne mozes da udjes bez maske,ne mozes ni u jednu prodavnicu,dakle mozes samo u kafanu bez maske.Ok znaci svi zarazeni imaju neke veze sa kafanom.Ja nisam siguran jer je jedan veliki broj i medicinskih radinka zarazen.

Koji crni kljuc,pa u vreme prvog kljuca dozvolu za kretanje nije imao ko nije hteo i sada ce biti tako ako ne i gore jer postoje stvari koje ne mozes da stavis pod kljuc.

Edited by Блок_64

zašto bre? najnormalnija mera protiv zaraznih bolesti, predviđena zakonom. nikome nije pala kruna sa glave, a bilo je svega, od zavarivanja vrata u Kini, do ausvasa za izlazak do apoteke i prodavnice u Eu
Pa neće moći kod kuma u kafanu pa mu frka
1 minute ago, Tsai said:

Ne znam jebiga, vise od pola evrope je opravdano zakljucano, to sto je ovaj nash zesci psiho ne menja cinjenicu da cemo mozda morati i mi :/

Ja više ni ne vidim drugu opciju. Džaba sve ostalo, sad kad se najverovatnije skršio zdravstveni sistem.

7 minutes ago, mustang said:

I da li postoji neki pravni lek kojim se nehumanost ovde može pravdom isterati? 

Zaboravi na to.

Svuda je haos, bolesnih ljudi prosto ima previše, a ništa ne funkcioniše kako treba.

Zaista mi je žao i razumem to kako se osećaš.

4 minutes ago, levi said:

Verovatno je najnormalnije da zakljucas u 5 popdone a ujutru u 7 da se mrznemo u redu za leba.Posto korona ne napada ujutru nego samo uvece.

Edited by Блок_64

Nećemo tako @renne...Nije fer... Ljudi bre...Zaključavanje po stanovima...Zatvor? O čemu bre pričamo?!

Edited by ronin

11 minutes ago, mustang said:

Popila sam 1mg clonazepam da se smirim. 

Pažljivo cu da biram reči jer sam ne besna, nego spremna nekog da ubijem. I da li postoji neki pravni lek kojim se nehumanost ovde može pravdom isterati? 

Porodična kuma, vezana sam za nju, nije mogla na pregled dugo vremena zbog korone. Dok nije skroz pozutela. Preko hitne pomoći o a završi na vma sa negativnim korona testom, otvore i zatvore je sa zaključkom metastazu pankreasa i još nekih organa. Opuste je posle par produžetka jer nije bila dobro posle operacije. Prebačena je sada u drugu bolnicu u koju je ušla pozitivna na koronu. Zena ne moze da hoda, leži i sa kiseonikom. Daju joj 1-3 meseca.

Ona je koronu fasovala na vma. Kako su mogli da je opuste bez testa a da ne pričam da druga bolnica ne može da veruje da su je uopšte opustili obzirom da je baš u lošem stanju

Otpuštaju sve iz bolnica sada, između ostalog i komšiju sa tumorom na mozgu da bi primili korona pacijenta 

Dno dna. Dno dna. 

Ja te razumem.Tako mi je tasta umrla.Otisla zena za  11 dana.

1 minute ago, Блок_64 said:

Znaci zdrav razum nemaju ni Nemci,Francuzi,Italijani.....da ne nabrajam dalje.

Kljuc ovde ne moze da uradi nista.U trzni centar ne mozes da udjes bez maske,ne mozes ni u jednu prodavnicu,dakle mozes samo u kafanu bez maske.Ok znaci svi zarazeni imaju neke veze sa kafanom.Ja nisam siguran jer je jedan veliki broj i medicinskih radinka zarazen.

Koji crni kljuc,pa u vreme prvog kljuca dozvolu za kretanje nije imao ko nije hteo i sada ce biti tako ako ne i gore jer postoje stvari koje ne mozes da stavis pod kljuc.

U kafani nisam bio...huh..od tekme sa Norveskom valjda.

Ovo sto napisah je iz prodavnica..Nece bedno placeno obezbedjenje da se bije i rve sa mamlazima koji ne zele brnjice/ne mogu da disu/ne veruju u koronu..a ako imas FB, pogledaj...ima ih k'o kusih pasa. 

Doduse, juce sam prosao pored jednog veoma popularnog kafea u mom kraju..puno k'o oko a masku ne mozes da nosis dok kafenises.

Kad može cela evropa što ne bismo i mi izdržali

2 minutes ago, ronin said:

Nećemo tako @renne...Nije fer... Ljudi bre...Zaključavanje po stanovima...Zatvor? O čemu bre pričamo?!

O opstanku civilizacije kakvu poznajemo?

Just now, SNARC said:

U kafani nisam bio...huh..od tekme sa Norveskom valjda.

Ovo sto napisah je iz prodavnica..Nece bedno placeno obezbedjenje da se bije i rve sa mamlazima koji ne zele brnjice/ne mogu da disu/ne veruju u koronu..a ako imas FB, pogledaj...ima ih k'o kusih pasa. 

Doduse, juce sam prosao pored jednog veoma popularnog kafea u mom kraju..puno k'o oko a masku ne mozes da nosis dok kafenises.

Druze moj,ako hoces da ti opisem marsutu moju jutros.Lokalna farbara (ne daju bez maske unutra),Lidl,ne daju bez maske,woby haus ne daju bez maske,druga farbara ne daju bez maske,pekara ne daju bez maske.Eto na svim tim mestima sam bio izmedju 8 i 10 ujutru i svi su imali maske cak i srednjoskolci u pekari.

Just now, renne said:

Kad može cela evropa što ne bismo i mi izdržali

Zato što cela Evropa, u vremenu kad nije zaključana, funkcioniše jedno trista puta bolje od Srbije u svim segmentima.

Zaključavanje po cele dane, vezani broj dana - to što se mene tiče ne dolazi u obzir. Slobodno nek me strpaju u zatvor.

Oni eksperimenti sa zdravim razumom kao proletos više nikada.

Pridržavam se svih mera sve vreme, povukla sam se iz svega i svela život na neophodan minimum.

Ali zaključavanje više nikada.

Just now, jezovuk said:

O opstanku civilizacije kakvu poznajemo?

Ne kapiram...Rekao sam da je OK da se zatvore svi objekti za raznorazna okupljanja...Zašto bi morao da budem zabravljen na gajbi ako mi se šeta u neko doba?

ZA DVA DANA IZREČENA 31 KAZNA Najčešće sankcionisano NENOŠENJE MASKI, evo gde građani najviše ne poštuju mere

Pa ovo možeš da napišeš za pola sata u par kafića i kladionica, totalna sprdnja ( još da se i gleda kako se nosi maska...). Kafići i restorani ili rade ili ne rade, nošenje maske tamo je sviranje ...  Umesto da su budale one pare po 100evra ostavili da zatvore ovo pa da daju ljudima da imaju nešto.

Background Picker
Customize Layout