Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

ma, gde je bljuc relevantan izvor za bilo sta, ko skandal da citas, bukvaalno razlike nema..
Itekako relevantan
  • Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Daj, covece, nemoj me i ti trpati, molim te..

Edited by Misko

Just now, Блок_64 said:

Zvucis kao Vucic.Ako se 99% ljudi pridrzava svih epidemiloskih mera kako ona zdrav razum ne funkcionise.

Zdrav razum ne funkcionise kod politicara a mislim da je kod stanovnistva na sasvim visokom nivou.

Ja se toliko ljudi bez maski u zatvorenom nagledah..a tek one dijabole sa maskama pod nos i na bradama..broja im nema.

Zdrav razum je da ne ides u kafanu/kafic/klub sada jer prosto ne mozes da se zastitis ako hoces da popijes nesto tamo.

Samo kljuc moze ovde da uradi nesto..razum je mlaka opcija u nas.

1 minute ago, renne said:
3 minutes ago, Misko said:
ma, gde je bljuc relevantan izvor za bilo sta, ko skandal da citas, bukvaalno razlike nema..

Itekako relevantan

ironises, pretpostavljam..

Ponoviću...Nikako zabrana kretanja...To je bre čak i sramotno.

4 minutes ago, Блок_64 said:

Zvucis kao Vucic.Ako se 99% ljudi pridrzava svih epidemiloskih mera kako ona zdrav razum ne funkcionise.

Zdrav razum ne funkcionise kod politicara a mislim da je kod stanovnistva na sasvim visokom nivou.

Postoje dva problema  - 

Prvo, za obuzdavanje virusa postoji nulta tolerancija. E sad mi reci, jel stvarno misliš da stanovništvo može i hoće sa 100% uspešnosti da se pridržava trenutnih pravila ponašanja?

Drugo, stanovništvo™ je generalno stoka jedna grdna u Srbiji (nije mnogo bolje ni u ostatku sveta al me taj ostatak ič ne zanima) i očekivati bilo šta od njega je jalov posao.

5 minutes ago, Misko said:

ironises, pretpostavljam..

To što im moral nije jača strana, ne znači da nisu relevantni.

Ovo sigurno nisu konačne odluke, ali opipavanje pulsa sigurno jeste.

Edited by Milošica

Dobro, onda je i informer relevantan...videcemo sutra, uostalom, sve sma ubedjeniji da cemo imati lockdown..a i prizivam ga, malo mozda i iz sebicnih razloga..ako ja, koji se pazim od kada traje epdiemija sada zivim kao pacov, e ima i ova stoka koja se izivljavala i nije jebala zivu silu svo vreme, i usput su i ljude slali u smrt..oni i jesu za zatvor..

Edited by Misko

Ponoviću...Nikako zabrana kretanja...To je bre čak i sramotno.
meni se chini da ako se obezbedi da nema gde da se ode i nema chime da se ode, i ako bi neko to reshio da zbilja kontrolishe, da bi to moglo da bude slichno kao ful zatvaranje. tj ako je uopshte do noci unsure.gif

sent from bubamoto

Popila sam 1mg clonazepam da se smirim. 

Pažljivo cu da biram reči jer sam ne besna, nego spremna nekog da ubijem. I da li postoji neki pravni lek kojim se nehumanost ovde može pravdom isterati? 

Porodična kuma, vezana sam za nju, nije mogla na pregled dugo vremena zbog korone. Dok nije skroz pozutela. Preko hitne pomoći o a završi na vma sa negativnim korona testom, otvore i zatvore je sa zaključkom metastazu pankreasa i još nekih organa. Opuste je posle par produžetka jer nije bila dobro posle operacije. Prebačena je sada u drugu bolnicu u koju je ušla pozitivna na koronu. Zena ne moze da hoda, leži i sa kiseonikom. Daju joj 1-3 meseca.

Ona je koronu fasovala na vma. Kako su mogli da je opuste bez testa a da ne pričam da druga bolnica ne može da veruje da su je uopšte opustili obzirom da je baš u lošem stanju

Otpuštaju sve iz bolnica sada, između ostalog i komšiju sa tumorom na mozgu da bi primili korona pacijenta 

Dno dna. Dno dna. 

Edited by mustang

2 minutes ago, gospa buba said:

meni se chini da ako se obezbedi da nema gde da se ode i nema chime da se ode, i ako bi neko to reshio da zbilja kontrolishe, da bi to moglo da bude slichno kao ful zatvaranje. tj ako je do noci :unsure:

sent from bubamoto

To je nešto drugo i tu nemam nekih primedbi...Ali ono prolećno sumanuto psihopatsko zatvaranje u gajbe...Ni u ludilu!

5 minutes ago, gospa buba said:

meni se chini da ako se obezbedi da nema gde da se ode i nema chime da se ode, i ako bi neko to reshio da zbilja kontrolishe, da bi to moglo da bude slichno kao ful zatvaranje. tj ako je uopshte do noci unsure.gif

sent from bubamoto

dobro, drugo je to..naravno da neko ko mora, treba i ima pravo da ide gde god treba..ne treba ici iz jedne krajnosti u drugu, kako se do sada radilo

Edited by Misko

Ne znam jebiga, vise od pola evrope je opravdano zakljucano, to sto je ovaj nash zesci psiho ne menja cinjenicu da cemo mozda morati i mi :/

To je nešto drugo i tu nemam nekih primedbi...Ali ono prolećno sumanuto psihopatsko zatvaranje u gajbe...Ni u ludilu!
Što da ne
Taman da se izlečiš od kafane

molim lepo..s tim sto sam vec jednom rekao, da je na vreme kontrolisana situacija,a moglo je da se pokusa, mozda ne bismo dotle dosli..ali dosli smo, i jebi ga..

Background Picker
Customize Layout