November 19, 20204 yr Just now, Apollo Creed said: Daj se organizujemo,skupimo neku lovu,da kupimo čoveku nesto sto nije kafanski carsav... E ovako. Moja teorija : KŠ kaze mora policijski cas -> Objavljuju da je Irinej umro -> Narod pizdi sto se ne moze na sahranu patrijarha -> Vucic kaze "Ne moze se protivu struke" -> Vucic drzi vakelu na sahrani, nabrajajuci svako seoce do kog je stigao asfalt koji je sam licno doterao..uz to navodeci koliki je rast BDP-a u svakoj mesnoj zajednici diljem kontinenta -> Narod kaze "Vucic car, on da bude patrijarh"
November 19, 20204 yr 10 minutes ago, napadaj said: I čita testament po kojem zgrada Patrijaršije ostaje Andreju - Gde ste ga nasli? - Tamo gde ga je pokojni Patrijarh i ostavio!
November 19, 20204 yr 18 minutes ago, napadaj said: I čita testament po kojem zgrada Patrijaršije ostaje Andreju Patrijarsija + saborna crkva...pa da od jedne napravi motel a od druge restoran..turski restoran i motel..i na putu izmedju da bude veeeeliki kartonski djevrek..a da goste docekuje Turcin sa jagnjetom nataknutim na kolac
November 19, 20204 yr Sve vas moje srce podjednako voli, ali kao sto to priroda nalaze, i zapoveda, moram izdvojiti plemenitog predsednika, i sina mu Andreja..
November 19, 20204 yr 5 hours ago, maheem said: Pakao je policijski čas al mislim da itekako ima smisla. Nema.
November 19, 20204 yr Apelovanje na zdrav razum smo probali - nije upalilo. Plašenje - nije upalilo Uvlačenje u bulju - nije upalilo. Sprovodjenje trenutnih mera - nema ko ni da sprovodi ni da kontroliše ni da kažnjava. Za ovakvu divljinu™ jedino policijski sat i duge cevi na ulicama sa dozvolom da pucaju u meso mogu da donesu nekakav rezultat.
November 19, 20204 yr Bljuc kaže 3 nove mere: - lokali do 18h umesto do 21 - preporuka za rad od kuće - manje ljudi u prevozu Verujem da je to otprilike to, samo ne znam kako će ovo 3. sprovesti Edited November 19, 20204 yr by mraki
November 19, 20204 yr 13 minutes ago, precog said: misko, brate, pises li na normu? pisem iz dokonosti, nervoze..ako treba da se pravdam i za pisanje ovde, onda stvarno..na kraju, ako nekome smetam, slobodno banujte..
November 19, 20204 yr 2 minutes ago, steins said: Apelovanje na zdrav razum smo probali - nije upalilo. Plašenje - nije upalilo Uvlačenje u bulju - nije upalilo. Sprovodjenje trenutnih mera - nema ko ni da sprovodi ni da kontroliše ni da kažnjava. Za ovakvu divljinu™ jedino policijski sat i duge cevi na ulicama sa dozvolom da pucaju u meso mogu da donesu nekakav rezultat. ocigledno.. Edited November 19, 20204 yr by Misko
November 19, 20204 yr Just now, steins said: Apelovanje na zdrav razum smo probali - nije upalilo. Plašenje - nije upalilo Uvlačenje u bulju - nije upalilo. Sprovodjenje trenutnih mera - nema ko ni da sprovodi ni da kontroliše ni da kažnjava. Za ovakvu divljinu™ jedino policijski sat i duge cevi na ulicama sa dozvolom da pucaju u meso mogu da donesu nekakav rezultat. Zvucis kao Vucic.Ako se 99% ljudi pridrzava svih epidemiloskih mera kako ona zdrav razum ne funkcionise. Zdrav razum ne funkcionise kod politicara a mislim da je kod stanovnistva na sasvim visokom nivou.
November 19, 20204 yr 2 minutes ago, mraki said: Bljuc kaže 3 nove mere: - lokali do 18h umesto do 21 - preporuka za rad od kuće - manje ljudi u prevozu Verujem da je to odprilike to, samo ne znam kako će ovo 3. sprovesti ma, gde je bljuc relevantan izvor za bilo sta, ko skandal da citas, bukvaalno razlike nema..
November 19, 20204 yr Just now, Блок_64 said: Zvucis kao Vucic.Ako se 99% ljudi pridrzava svih epidemiloskih mera kako ona zdrav razum ne funkcionise. Zdrav razum ne funkcionise kod politicara a mislim da je kod stanovnistva na sasvim visokom nivou. ne bih rekao..
November 19, 20204 yr ne moras da se pravdas, naravno. pitam, posto si mu ga dao po kvantitetu, pa sam pomislio da te placaju po postu.