Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

22 minutes ago, Misko said:

ne bih rekao..dogorelo je ovo ozbiljno..

Dogorelo je nama običnim narodu,vidiš da jednu matoru popinu leči konzilijum i lekari iz Rusije°,zamisli tek kako se radikali na vlasti testiraju svaki čas i gde će da se leče.

Ovo je sad čisto preživljavanje pa ko preživi preživeo je.Probali su radikali da rastegnu ovo,ali nije ovo još jedna u nizu afera koju mogu da gurnu pod tepih ili da viču Djilas lopov.

Svakako radikalske brljotine nisu mogle bez mrtvih da prodju.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

• Popular Post

Jbmti situaciju. Svaka čast za ženu. Držim fige da ostanete zdravi

ne znam, znas kako, baba za repu, deda za babu, dogorece i njemu ako i dalje bude pustao ovo niz vodu..ako mu i ne dogori inace..cak ni glupi Srbi nisu toliko glupi da ga puste da se izvuce s aovim..ovi normalni, civilizovani ce se otimati za njegovu glavu..

3 minutes ago, Misko said:

cak ni glupi Srbi nisu toliko glupi da ga puste da se izvuce s aovim

Jesmo, jesmo, ne brini se ništa... ☹️

6 hours ago, Caligula said:

Ne kapiram sta si hteo da kazes.

Politicari u Holandiji vrv donose odluke posle svakodnevnog pregleda statistike sa fokus grupa? Postavljaju za ministre drusne kolmovane tetke cija se fizicka pojava u narodu najbolje primi? Obecaju medicinarima 10000 dinara bonusa posle ovog pakla a vozace hitne pomoci nagrade sa 600 dinara?

Kada u Holandiji i Belgiji pocnu da umiru po kucama bez terapije javi se.

Kod nas umiru od korone po kućama bez terapije?

Sto je najgore, mislim da ih ima koji umiru, i to nemali broj, i da ce ih tek biti..mislim na ove koji su za hospitalizaciju, ali ih vracaju kucama, jer, nemaju ih gde vise..

Supruga danas reanimirala neku ženu koja je bolesna od kovida, i to bez ikakve zaštite. Pila čaj u kancelariji kad je ova počela da umire, pa je izletela iz kancelarije da je spašava bez maske i vizira :isuse: Valjda će imati sreće da se ne zarazi. Ne pitah je da li je žena preživela, ako se i zarazi, makar da znamo da je vredelo...
Uhhh držite se Ajatolasi...

.... Shiit has hit the fan!

Evo ga Srđa[emoji769] na dva metra od mene, suzdržavam se da ga ne "priupitam" nešto...

Jankara

sta je obukao?

15 minutes ago, Jozef K. said:

Kod nas umiru od korone po kućama bez terapije?

Moja strina umrla od-ko-zna-cega kuci, u prvom talasu. Nije korona vec neka srcana bolest, pala u postelju, lezala dvadesetak dana bez terapije bilo kakve, u bolnicu je nisu primali. Umrla, ugasila se.

Od kovida po Novom Pazaru umirali po kucama, ono barem sto sam citao. U Spaniji su tako umirali, Italiji, Brazilu.

Edited by Caligula

da, i to isto, umiru non kovid bolesnici takodje..

sta je obukao?
Nije karirano, ali jesu kratki rukavi [emoji12]

na ovu hladnocu..a dobro, sad je bitnija maska od jakne..vazno je da eventualno zapaljenje pluca ne dodje od kovida..

41 minutes ago, Frank Pembleton said:

Nije karirano, ali jesu kratki rukavi emoji12.png

Daj se organizujemo,skupimo neku lovu,da kupimo čoveku dug rukav...:mellow:

Background Picker
Customize Layout