November 19, 20204 yr 22 minutes ago, Misko said: ne bih rekao..dogorelo je ovo ozbiljno.. Dogorelo je nama običnim narodu,vidiš da jednu matoru popinu leči konzilijum i lekari iz Rusije°,zamisli tek kako se radikali na vlasti testiraju svaki čas i gde će da se leče. Ovo je sad čisto preživljavanje pa ko preživi preživeo je.Probali su radikali da rastegnu ovo,ali nije ovo još jedna u nizu afera koju mogu da gurnu pod tepih ili da viču Djilas lopov. Svakako radikalske brljotine nisu mogle bez mrtvih da prodju.
November 19, 20204 yr Popular Post Jbmti situaciju. Svaka čast za ženu. Držim fige da ostanete zdravi
November 19, 20204 yr ne znam, znas kako, baba za repu, deda za babu, dogorece i njemu ako i dalje bude pustao ovo niz vodu..ako mu i ne dogori inace..cak ni glupi Srbi nisu toliko glupi da ga puste da se izvuce s aovim..ovi normalni, civilizovani ce se otimati za njegovu glavu..
November 19, 20204 yr 3 minutes ago, Misko said: cak ni glupi Srbi nisu toliko glupi da ga puste da se izvuce s aovim Jesmo, jesmo, ne brini se ništa... ☹️
November 19, 20204 yr 6 hours ago, Caligula said: Ne kapiram sta si hteo da kazes. Politicari u Holandiji vrv donose odluke posle svakodnevnog pregleda statistike sa fokus grupa? Postavljaju za ministre drusne kolmovane tetke cija se fizicka pojava u narodu najbolje primi? Obecaju medicinarima 10000 dinara bonusa posle ovog pakla a vozace hitne pomoci nagrade sa 600 dinara? Kada u Holandiji i Belgiji pocnu da umiru po kucama bez terapije javi se. Kod nas umiru od korone po kućama bez terapije?
November 19, 20204 yr Sto je najgore, mislim da ih ima koji umiru, i to nemali broj, i da ce ih tek biti..mislim na ove koji su za hospitalizaciju, ali ih vracaju kucama, jer, nemaju ih gde vise..
November 19, 20204 yr Supruga danas reanimirala neku ženu koja je bolesna od kovida, i to bez ikakve zaštite. Pila čaj u kancelariji kad je ova počela da umire, pa je izletela iz kancelarije da je spašava bez maske i vizira Valjda će imati sreće da se ne zarazi. Ne pitah je da li je žena preživela, ako se i zarazi, makar da znamo da je vredelo...Uhhh držite se Ajatolasi... .... Shiit has hit the fan!
November 19, 20204 yr Evo ga Srđa[emoji769] na dva metra od mene, suzdržavam se da ga ne "priupitam" nešto....... Shiit has hit the fan!
November 19, 20204 yr 15 minutes ago, Jozef K. said: Kod nas umiru od korone po kućama bez terapije? Moja strina umrla od-ko-zna-cega kuci, u prvom talasu. Nije korona vec neka srcana bolest, pala u postelju, lezala dvadesetak dana bez terapije bilo kakve, u bolnicu je nisu primali. Umrla, ugasila se. Od kovida po Novom Pazaru umirali po kucama, ono barem sto sam citao. U Spaniji su tako umirali, Italiji, Brazilu. Edited November 19, 20204 yr by Caligula
November 19, 20204 yr sta je obukao?Nije karirano, ali jesu kratki rukavi [emoji12].... Shiit has hit the fan!
November 19, 20204 yr na ovu hladnocu..a dobro, sad je bitnija maska od jakne..vazno je da eventualno zapaljenje pluca ne dodje od kovida..
November 19, 20204 yr 41 minutes ago, Frank Pembleton said: Nije karirano, ali jesu kratki rukavi .... Shiit has hit the fan! Daj se organizujemo,skupimo neku lovu,da kupimo čoveku dug rukav...