November 19, 20204 yr Ивануша: Могу се очекивати нови дневни рекорди броја оболелих ali skole neka rade i dalje, rece covek..
November 19, 20204 yr 33 minutes ago, gospa buba said: danas u transfuziomobil ulazi srednjih godina chovek bez maske da da krv. i seda da popunjava upitnik. oni mu kazu morate imat masku. on ih gleda, lep, plav, tup ko goveche. onda buta po dzepovima trazi masku, znachi ima. pa se mislim, mozemo li takve odluchne i neustrashive da obuchavamo da eksplodiraju za domovinu? da ne izdaju gestapou drugove? bace cebe na bunker? shtaznam... sent from bubamoto Narod koji ljubi mrtvog čoveka koji je umro od korone nema baš nečemu dobrom da se nada
November 19, 20204 yr 4 minutes ago, arkonada said: Narod koji ljubi mrtvog čoveka koji je umro od korone nema baš nečemu dobrom da se nada Narod kojeg vodi neko ko u Junu pobedi koronu,organizuje origijanje u vidu izbora,pa par nedelja pre apokalipse kači ordenje na junačka prsa nema čemu da se nada,eto ispravio sam ti to. A toliko nam dobro ide protiv korone da i narodna milicija demonstrira silu. Jeste narod govance,ali vlast mu je govno ono najveće.
November 19, 20204 yr Вучић о полицијском часу: Урадићемо оно што Кризни штаб буде рекао Председник Александар Вучић поручио је, уочи сутрашње седнице Кризног штаба, да ће држава урадити оно што штаб буде предложио и истакао да је посао државе да штити и здравље људи, а не само права грађана. "Ми ћемо урадити оно што Кризни штаб буде рекао, као држава. И право да вам кажем, не секирам се због тога какве ће реакција људи да буду, јер здравље и животи људи, бака и дека, средовечних и млађих људи су ми много важнији од било каквих политичких поена", рекао је председник. sta sam vam rekao..
November 19, 20204 yr 14 minutes ago, Bambula said: Narod kojeg vodi neko ko u Junu pobedi koronu,organizuje origijanje u vidu izbora,pa par nedelja pre apokalipse kači ordenje na junačka prsa nema čemu da se nada,eto ispravio sam ti to. A toliko nam dobro ide protiv korone da i narodna milicija demonstrira silu. Jeste narod govance,ali vlast mu je govno ono najveće. To što si napisao je totalno tačno ali i narod kao govance je ipak izabrao ova veća govanca-govna, ne znam baš kako i zašto ali je tako. A o govnima si totalno u pravu
November 19, 20204 yr 6 minutes ago, Misko said: Вучић о полицијском часу: Урадићемо оно што Кризни штаб буде рекао Председник Александар Вучић поручио је, уочи сутрашње седнице Кризног штаба, да ће држава урадити оно што штаб буде предложио и истакао да је посао државе да штити и здравље људи, а не само права грађана. "Ми ћемо урадити оно што Кризни штаб буде рекао, као држава. И право да вам кажем, не секирам се због тога какве ће реакција људи да буду, јер здравље и животи људи, бака и дека, средовечних и млађих људи су ми много важнији од било каквих политичких поена", рекао је председник. sta sam vam rekao.. Da se kladimo da će štab da kaže,ma kakvo zaključavanje virus već kruži po populaciji,nema efekta,orden sačuvan i isplaćen,Vučić srećan i jači nego ikada
November 19, 20204 yr Što neko napisa, moguće i ovdje, sad malo udariti strogoću po slavama, proglasiti crkvenu žalost zbog Irineja da bi odvratili raju od Aranđelovdana a onda u decembru kreće Ski opening na Kopu, korona k'o rukom odnesena.
November 19, 20204 yr Vidjećemo ako popovi ne budu dolazili da lome kolač, blagosiljaju žito i slično.
November 19, 20204 yr Ma gde nece, kakvi, lova je lova..ja sam se sa svojim seoskim popom, na vreme raskantao..jeziv covek.. Edited November 19, 20204 yr by Misko
November 19, 20204 yr Popular Post Supruga danas reanimirala neku ženu koja je bolesna od kovida, i to bez ikakve zaštite. Pila čaj u kancelariji kad je ova počela da umire, pa je izletela iz kancelarije da je spašava bez maske i vizira Valjda će imati sreće da se ne zarazi. Ne pitah je da li je žena preživela, ako se i zarazi, makar da znamo da je vredelo... Edited November 19, 20204 yr by Ayatollah