November 19, 20204 yr 1 minute ago, ronin said: Ja kapiram da se zabrane okupljanja pogotovo u zatvorenim prostorima ali zbog kog đavola bi mi trebalo zabraniti da se prošetam recimo u 22:30h? Slažem se naravno ali posle svega do sada jednostavno ne mogu da verujem da će nešto efikasno da smisle.
November 19, 20204 yr Juce smo presli u rezim Covid ambulante... Svako ko radi u malo vecem radnom okruzenju ce tesko izbeci ovaj put. Dok smo u prethodnim pikovima talasa imali tek po nekog zarazenog, sada je vec trecina ustanove van funkcije, i svakog dana je sve vise. Obzirom da mi supruga u izolacinoj jedinici prima pacijente, po onome sto kaze, jebali smo jeza... Pa ko pretekne
November 19, 20204 yr sve njihove mere narod jednostavno ne jebe ni za suvu šljivu. ni prevoz, ni okupljanja, ni slave, ni distance. izuzetak su samo oni koji razmišljaju o svom i bližnjih zdravlju.
November 19, 20204 yr Da je u susednim zemljama drugačije,uveliko bi bili u polic.času.Sada se ugledamo na zemlje poput Bosne,Hrv,Rumunije gde svaki dan ima po 50 i više umrlih.Za bilo kakvo pravdanje imaće spreman odgovor,eto vidite kako je u dr.zemljama,mi čak i bolje prolazimo uz lažiranje umrlih.
November 19, 20204 yr 16 minutes ago, theanswer said: zavisi. drugaru je keva hronični bolesnik i po prvi put od kad znam za sebe nije pravio ništa za slavu, odnosno pravio je samo za najužu porodicu. ima dosta ljudi koji imaju tako nekog a ima dosta ljudi i kojima će ovo biti izgovor da ne moraju da odvajaju celu platu na slavu u zr je haos btw Evo primer kod mene, ona bandoglava prijateljica sto je letos fasovala kovid, spremila slavu,Djurdjicu, zvala celu bulumentu ljudi, kad ono, bez najave, dosao samo brat sa sincicem..ovo ja zovem malo i karmom..izgleda da ipak odredjeni deo naroda pocinje da se plasi..
November 19, 20204 yr Ja ove godine nisam ni na jednoj slavi bila, svi su slavili u porodici, uključujući i mene.
November 19, 20204 yr U mom kraju, koliko znam, u krugu prodice, slavio sam samo ja..samo se nadam da budale iz komsiluka imaju vise srece, od pameti, pameti nemaju to sam znao i pre kovida..
November 19, 20204 yr Uzgred da kazem i ovo za one koji kazu da su skole sigurne i da nisu leglo zaraze,komsinica se zarazila i zaglavila bolnicu jer joj je cerka iz skole prenela virus a mala potpuno asimptomaticna.Ima upalu oba plucna krila. Ko zna koliko jos takvih slucajeva ima.. Edited November 19, 20204 yr by Niveamen
November 19, 20204 yr i sve u tom faoznu, 'gori su od komunista, turaka', plus 'vucic izdajnik, osveticemo se' ,bar neka vajda od svega
November 19, 20204 yr 19 minutes ago, Niveamen said: Uzgred da kazem i ovo za one koji kazu da su skole sigurne i da nisu leglo zaraze,komsinica se zarazila i zaglavila bolnicu jer joj je cerka iz skole prenela virus a mala potpuno asimptomaticna.Ima upalu oba plucna krila. Ko zna koliko jos takvih slucajeva ima.. dajem glavu da barem oko 40% ljudi danas fasuje kovid od dece skolaraca...a ovo sto sam ja postavio rece covek iz SZO..to je ejdna od stvari koje pored najbolje volje ne mogu da shvatim, kada neko brani opravdava SZO,a realno, ovi nasi govnari su male mace za njih... Edited November 19, 20204 yr by Misko
November 19, 20204 yr Meni na poslovni broj (neko drugi ga je ranije imao) stigla poruka: U subotu slavimo, pa ako mozete i ne bojite se korone, vi izvolite i emoji krigla piva. Znaci umrla sam od naseg naroda.