Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Neki, kao nrsto ozbiljniji mediji spominju da ce se provuci i policijski cas kao opcija sutra..policijski cas bas i ne ocekujem, ali, once again, sa ovima se nikad i nista ne zna, dok On ne odluci i objavi..

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

6 minutes ago, Arkadija said:

Kazu da Patrijarh nije umro. 

Misliš na medije ili imaš insajderski info?

Због тешке епидемијске ситуације у Србији, члан Кризног штаба Мијомир Пелемиш изјавио је да се не сме чекати да прође 14 дана да би се анализирао ефекат орочених мера, које су недавно донете.

neka je neko i od njih rekao..mislim, nije ovo ne znam sta, prosto, za njihove standarde, i ovo je nesto...

Edited by Misko

Policijski cas ima smisla samo ako ga uvedu preko dana i noci za Arandjelovdan i ostale slave. Sve ostalo bilo bi... izdrkavanje.

Policijski čas nema nikad nikakvog smisla...Lečenje kompleksa idiota...

Edited by ronin

44 minutes ago, mraki said:

Misliš na medije ili imaš insajderski info?

Ma otkud mi, pročitala na vestima.

11 minutes ago, ronin said:

Pakao je policijski čas al mislim da itekako ima smisla.

12 minutes ago, ronin said:

Realno ce za slave biti ogromno sranje i nema nacina da se ljudi urazume da ne slave, zato sam to napisao. Inace se slazem.

1 minute ago, Sammael said:

Realno ce za slave biti ogromno sranje i nema nacina da se ljudi urazume da ne slave, zato sam to napisao. Inace se slazem.

bff mi veterinar u susednm selu od 10k ljudi, kaze kolju se prasici ko inace a i na lokalnom portalu vidim po komentarima da niko ne da na slavu

subjektivni utisak, ipak verujem da je to jer su oni glasni, ima sigurno dosta porodica sto ce slaviti bez gostiju 

7 minutes ago, Sammael said:

zavisi. drugaru je keva hronični bolesnik i po prvi put od kad znam za sebe nije pravio ništa za slavu, odnosno pravio je samo za najužu porodicu. ima dosta ljudi koji imaju tako nekog a ima dosta ljudi i kojima će ovo biti izgovor da ne moraju da odvajaju celu platu na slavu

u zr je haos btw

Edited by theanswer

Sad mi pise drugar da je njegov kolega cekao 12 h da ga prime u bolnicu, deportovali su ga na Petrovac na Mlavi, pa ni tu nije bilo mesta te ga smestise u Pozarevac.

Još kada bi svi bili razumni kao tvoj drugar...

11 minutes ago, maheem said:

Pakao je policijski čas al mislim da itekako ima smisla.

Ja kapiram da se zabrane okupljanja pogotovo u zatvorenim prostorima ali zbog kog đavola bi mi trebalo zabraniti da se prošetam recimo u 22:30h?

Edited by ronin

znas kako ronine, tako je to kod nas..i u vreme policijskog cas u aprilu, ja nisam smeo da prosetam kroz sokace, u aprilu mesecu, sam, ej, koga je time ugrozavam..valjda bas suprotno, upijam Sunce i radim na imunitetu..

Edited by Misko

Ивануша: Школе треба да остану отворене што дуже

:isuse:..ako ovi iz SZO nisu gori od ovih iz KS...

Edited by Misko

Background Picker
Customize Layout