Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

25 minutes ago, Ayatollah said:

Umro Patrijarh od korone, sad će javiti na vestima, saznali direktno iz Patrijaršije...

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

2 hours ago, Halvard said:

i uopšte taj narativ o bahatim i bezobzirnim Beograđanima je jedna od najsmornijih tekovina prvog talasa i vanrednog stanja.

Što se fantastičnoh hendlovanja krize u Hrvata tiče, evo nešto o tome. Varaždinski župan o trenutnoj situaciji tamo:

Оградио сам се, да је реч о субјективном запажању, о људима са којима сам се сусретао лицем у лице, при томе то нису нимало бахати људи, како си се изразио, него просто нису осећали "првоталасни страх", мислили су да је све преувеличано.

Такође, нисам написао да су Хрвати "фантастични са короном", него да су предњачили у односу на нас системски,  и због ЕУ,  а и пре уласка у ЕУ, јача држава, много више новца, боље плате лекара, чак били виђени као лидер региона, па да би ме радовало ако смо их "сустигли" по МЕДИЦИНСКОМ СУСТАВУ.  У неком идеалном свету, могли бисмо рећи да су обе државе пале на тесту, али у овом оваквом, такмичарском свету, мораш да се поредиш са другима, да би видео како објективно стојиш.

poslednja 24 sata na korona virus u Srbiji je testirano 18.980 osoba, njih 6.109 bilo je pozitivno, dok je nažalost, preminulo 29 lica.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut" na respiratorima u zdravstvenim ustanovama širom Srbije nalazi se 186 pacijenata.

Galop.

• Author

Sutra dupli krizni stab

1 hour ago, Ayatollah said:

Umro Patrijarh od korone, sad će javiti na vestima, saznali direktno iz Patrijaršije...

Ako je istina vec znam ko ce ga zameniti 

Spoiler

19796626895e6ea331a4092636896346_v4_big.

Дај Боже да настави да се врти око 6000 наредних дана, па да крене у Пад... нисам верник, али молићу се за то. 

Edited by Duhovnost, ljubav i med

Pa šta ima da se moliš kad nisi vernik? Ne zejebavaj.

sa fali, ne moze da skodi

2 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said:

Дај Боже да настави да се врти око 6000 наредних дана, нисам верник, али молићу се за то. 

Kad prođe slava 21. i 22. pa jedno 7 dana inkubacije, pa tegobe par dana, pa tek onda testiranje - ja cenim  da je 1.decembar dan iz pakla.

4 minutes ago, Milosh76 said:

Sutra dupli krizni stab

trodupli, donece mere da se sve zatvara u 20h umesto u 21h. Zaravnanje krece od prvog decembra oh wait

• Author

U pravu si...prvo objave smrt Patrijarha, pa se Vucic obrati, pa tzv KS objavi mere od ponedeljka... a zaravnjenje od 1.12. Posle Nikole dolazi vakcina i do Bozica naseg ili Katolickog "mirno more".

A do tada ko prezivi...

6 minutes ago, Tihajeza said:

Kad prođe slava 21. i 22. pa jedno 7 dana inkubacije, pa tegobe par dana, pa tek onda testiranje - ja cenim  da je 1.decembar dan iz pakla.

Stani malo, preskočen je black friday 27.11. plus će biti produžen i na subotu i nedelju. Masovna žurka po prodavnicama tehnike.

ne valja stvari pocinjati krajem godine.

Kazu da Patrijarh nije umro. 

Background Picker
Customize Layout