Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

18 minutes ago, Haralampije said:

za sad ok, ali tek je krenuo, nadam se da ce biti tako i za 5=6 dana

dobro je, pomislio sam najgore

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

• Author
Opaaa sad su Đerleka su izvukli...
Mogu samo da zamislim šta imaju o njemu...

.... Shiit has hit the fan!

Pa sranje u NP iz jula meseca

Pa imenovali su ga na mesto državnog sekretara.

Meni deluje više kao nagrada nego kazna.

A ovo je valjda u opisu posla.

34 minutes ago, renne said:

dobro je, pomislio sam najgore

pu pu, zena mu donela iz najjace™ drzavne firme, ona bolesna vec deset dana, solidno podnosi a on mucenik tehnicka dusa pojma nema sta kako oko kovida, pluca b.o., za sad je ok

Edited by Haralampije

Editinih par koleginica paš onako bolesne, sa jakim simptomima

A zarazili se na poslu ili rade od kuće?

Edited by mraki

1 hour ago, Jumanji said:

Aha, najbolji smo, najjaci, ofc, ko jos gradi kovid bolnice iako je ekonomski gigant (zar nismo to mi??), a eto mi gradimo emoji41.png

И то како? Директном погодбом од 40 милиона евра :s_w:

https://pistaljka.rs/home/read/905

Medicinski fakultet u Nisu od ponedeljka prelazi na full online mod rada (predavanja i vezbe)

Ispitni rokovi idu normalno uz elektronsku prijavu i potvrdu . U sustini ista prica kao i u prolece gde su zaista bili veoma dobro organizovani na predmetu gde mi je zena.

Moja firma (farmaceutska kompanija) takodje prelazi na rad od kuce , najvise iz razloga sto se ustanove gde nam je dozvoljeno da udjemo i obilazimo lekare mogu izbrojati na prste jedne ruke pijanog radnika iz pilane.

1 hour ago, Jumanji said:

Moj bratanac igra za seniorsku i juniorsku ekipu, jedna se takmici u kvalifikacijama za II srpsku ligu, jedna je vec tamo, i tesrirani su 3x.
Pre nego sto su pocele lige, zatim kada su sa nekim sa kojima su igrali nakandno saznali da su zarazeni i treci put u utorak jer je od prosle nedelje jedan njihov clan pozitivan. U medjuvremenu otkazani su mecevi sa Lazarevcem, Beovukom i jos nekima jer je bilo medju njima kovid pozitivnih. Dakle u ove dve lige ima ih poprilican broj koji sigurno raste svakog dana.
Sto se tice Kvalitetne lige, tu je samo cuo da su neki pozitivni, ali mislim da ne menja cinjenicu da su takmicenja morala biti u svakom slucaju prekinuta.

Upravo o tome i pricam.Da izjednacavaju seniore i decu,sto nije ni blizu isto.Seniori su uglavnom igraci 18+

i shta je bilo danas konachno, izvinte ne stigoh da pratim, prestala sam kod autfita branke sovrlic za evropske integracije. jel bio neko, reko neshto, zabranio neshto nekom, apelovao na razum itakoto? :unsure:

1 minute ago, gospa buba said:

i shta je bilo danas konachno, izvinte ne stigoh da pratim, prestala sam kod autfita branke sovrlic za evropske integracije. jel bio neko, reko neshto, zabranio neshto nekom, apelovao na razum itakoto? :unsure:

Ne.

Ali Djekna nije umrla a kada ce ne znamo.

Za dva dana, da prođe vikend i napunimo đidipi
Evo je ono govno direktorka kbc bež.kosa sa dva popo drvi i koroni
Kaže bog çe nas spasiti
Upravo o tome i pricam.Da izjednacavaju seniore i decu,sto nije ni blizu isto.Seniori su uglavnom igraci 18+
Tako im je lakse, ko zna, ali ako u populaciji ovoliki broj svakodnevno zarazenih, putanje kada ce i te mladje kategorije da dokaci dobrano. Nece oni biti postedjeni nikako.
A zarazili se na poslu ili rade od kuće?
Rade oni od kuće svi još od 16.3.

ovo se bas prosirilo jebemti... a problem je sto nema ama bas nikakvih mera. iskreno se nadam da ce narod biti makar malo pametan za arandjelovdan jer od ovih ugursuza nema sanse da dobijemo ijednu smislenu meru

Background Picker
Customize Layout