Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Epidemija, evo dobio izvestaj od svastike (Vracar) ko je sve dobio temperaturu u poslednja dva dana

Majka i sestra one vaspitacice o kojoj sam govorio, covek koji je bio u kontaktu sa moji pašom (paša u samoizolaciji za svaki slučaj), par njegovih kolega... ajde bas da vidimo brojke fatalnih ishoda u Srbiji za 15 dana.

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 hour ago, renne said:

Kidaju i te kako

Samo baci oko na Beogradnoću sajt, i sve će ti biti jasno

uh, pogledala sam. 

posto drzava ne postoji, jedino vucic licno da ode da ih moli da malo iskuliraju.

2 hours ago, Caligula said:

Objasnio sam vec.

Lakse je pomoci novcano 40 000 zaposlenih u ugostiteljstvu nego sjebati sedam miliona ljudi i ekonomski i psihicki

Zatvoris sve na mesec dana, das minimalac i to je to. Mnogima propada posao iako nikoga ne zarazavaju pa ih niko ne pita nista. Ovo ispade da su kafici i kladionice kljucni za srpsku ekonomiju

... šukurac. Toliko je providno jbt

U;estvovanje ugostitelja u bilo kom prihodu drzave je smesno,daleko ispod onoga sto mi predpostavljamo, i mogu da ih zatvore sto se mene tice,a ne zatvaraju ih jer su dobrim delom neki njihovi prijatelji braca i ostali vlasnici tih objekata pa da im biznis ne propadne.Mada znas i sam kod nas se sve radi naopako pa i ovo.

Mi pokušavamo da pratimo broj zaražene dece u školi ali to nije baš moguće jer decu lekari ne testiraju. I onda imamo x slučajeva da su oba roditelja pozitivna i dete ima simptome ali ne možeš da prijaviš da je pozitivno jer nema papir. Nikom to nije ok, ali ne možemo ništa da uradimo. A ima ih, krenulo je.

1 minute ago, Hermetico said:

Mi pokušavamo da pratimo broj zaražene dece u školi ali to nije baš moguće jer decu lekari ne testiraju. I onda imamo x slučajeva da su oba roditelja pozitivna i dete ima simptome ali ne možeš da prijaviš da je pozitivno jer nema papir. Nikom to nije ok, ali ne možemo ništa da uradimo. A ima ih, krenulo je.

ima u onoj zvanicnoj tabeli koja se salje petkom skolskim upravama i ta kategorija, ucenici koji su odsustvovali zbog simptoma povezanih sa kovidom. 

drugim recima, oni vec danas odlicno znaju sta se desava po skolama. a svuda se desava isti trend, samo negde dramaticno brze i brojnije.

nego mora nesto da bude aktuelno potemkinovo selo koje ce da pokaze da je sve u redu i da drzava postoji.

8 hours ago, Aleksija said:

ima u onoj zvanicnoj tabeli koja se salje petkom skolskim upravama i ta kategorija, ucenici koji su odsustvovali zbog simptoma povezanih sa kovidom. 

drugim recima, oni vec danas odlicno znaju sta se desava po skolama. a svuda se desava isti trend, samo negde dramaticno brze i brojnije.

nego mora nesto da bude aktuelno potemkinovo selo koje ce da pokaze da je sve u redu i da drzava postoji.

Slažem se. Moram da priznam da je bizarno i što starešine prijavljuju tek kad ih uprava cima. Šta da imamo nezainteresovanu ili pogrešno zainteresovanu upravu? Valjda im je obaveza da prijave... Čoveče. Što kaže kolega, stanje u školama meriće se po broju pozitivnih nastavnika. Lepo.

Sad vidjeh na tom famoznom beogradnoću da se uveliko najavljuju proslave NG za neke sumanute pare, doduše, standardne u posljednjih par godina za tu glupost. 

Evo ga jos jedan supermen, nadasve pametan :fantom:

image.png.98ad4feaf43f006e4aed6efe55bd90c1.png

21 minutes ago, Блок_64 said:

U;estvovanje ugostitelja u bilo kom prihodu drzave je smesno,daleko ispod onoga sto mi predpostavljamo, i mogu da ih zatvore sto se mene tice,a ne zatvaraju ih jer su dobrim delom neki njihovi prijatelji braca i ostali vlasnici tih objekata pa da im biznis ne propadne.Mada znas i sam kod nas se sve radi naopako pa i ovo.

Pa to i kazem.

Nije do privrede no do mafijoza i pranja para kroz kladionice. I sve to na ledja medicinarima i narodu, da bi par desetina prasaca radili mesec dana duze.

Da li je svima ogranicen rad do 23:00? Kasno se vratio sinoc s posla, rekoh aj po Trgovackoj da kupim nesto u jednom od recimo pet 5 restorana brze hrane, i negde vec posle 12 bukvalno nista ne radi. A koliko se secam, bar neki od njih su ranije radili 00=24. Ogranicavati rad necega sto prodaje hranu je potpuna besmislica, sta je ideja, da omladina ne izlazi u opijanje jer nece moci da to neutralise burekom?

Printskrin: TV Prva

44 minutes ago, Malvo said:

Da li je svima ogranicen rad do 23:00? Kasno se vratio sinoc s posla, rekoh aj po Trgovackoj da kupim nesto u jednom od recimo pet 5 restorana brze hrane, i negde vec posle 12 bukvalno nista ne radi. A koliko se secam, bar neki od njih su ranije radili 00=24. Ogranicavati rad necega sto prodaje hranu je potpuna besmislica, sta je ideja, da omladina ne izlazi u opijanje jer nece moci da to neutralise burekom?

jeste, svima je ograničen

kaže Lončar za dva dana se uvode oštre mere

Tip-500 mjere

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.