November 13, 20204 yr Aha, najbolji smo, najjaci, ofc, ko jos gradi kovid bolnice iako je ekonomski gigant (zar nismo to mi??), a eto mi gradimo [emoji41]
November 13, 20204 yr Ne znamo đe udaramo, ali toliko smo jaki da đe god to udarimo, tu trava ne raste. Možda izraste kovid bolnica, ali trava ili drvo neće sigurno. Pitajte Sinišu.
November 13, 20204 yr 2 minutes ago, Milošica said: Kakvo mu je stanje? za sad ok, ali tek je krenuo, nadam se da ce biti tako i za 5=6 dana
November 13, 20204 yr Inače struka[emoji769] iz KŠ je postala vrlo nervozna u komunikaciji sa novinarima (van kamera i diktafona).Ili su shvatili da će ih neko ipak nekad prozivati za izgovoreno ili... .... Shiit has hit the fan!
November 13, 20204 yr Jebene pesacke zone su leglo korone a kafici su cool Quote OBRAĆANJE KRIZNOG ŠTABA Đerlek o merama: Maske na otvorenom, radno vreme noćnih klubova i sankcije za državne službenike koji ODBIJU VAKCINU "Razmišlja se ozbiljno o nošenju maske na otvorenom i pogotovo u pešačkim zonama. Drugo se razmišlja o merama za noćne klubove i kafiće - objasnio je državni sekretar u ministarstvu zdravlja Mirsad Đerlek na konferenciji za mediji. Čak 942 zdravstvenih radnika je pozitivno, 49 hospitalizovano od njih - kazao je on.
November 13, 20204 yr Opaaa sad su Đerleka su izvukli...Mogu samo da zamislim šta imaju o njemu... .... Shiit has hit the fan!
November 13, 20204 yr I meni je sin jedan od kosarkasa.U celoj kvalitetnoj ligi bio jedan zarazen.Znaci na 12 ekipa 1.Po tom uzorku prvenstvo nije trebalo ni prekidati jer u beogradu ima 55 000 kosarkasa u mladjim kategorijama.A svi moraju da rade psr test.Moj bratanac igra za seniorsku i juniorsku ekipu, jedna se takmici u kvalifikacijama za II srpsku ligu, jedna je vec tamo, i tesrirani su 3x.Pre nego sto su pocele lige, zatim kada su sa nekim sa kojima su igrali nakandno saznali da su zarazeni i treci put u utorak jer je od prosle nedelje jedan njihov clan pozitivan. U medjuvremenu otkazani su mecevi sa Lazarevcem, Beovukom i jos nekima jer je bilo medju njima kovid pozitivnih. Dakle u ove dve lige ima ih poprilican broj koji sigurno raste svakog dana.Sto se tice Kvalitetne lige, tu je samo cuo da su neki pozitivni, ali mislim da ne menja cinjenicu da su takmicenja morala biti u svakom slucaju prekinuta.
November 13, 20204 yr 1 minute ago, Frank Pembleton said: Opaaa sad su Đerleka su izvukli... Mogu samo da zamislim šta imaju o njemu... .... Shiit has hit the fan! Kod njih je tačno to, što više o nekome imaju, više ga dignu, jer je lakše držati ga za jaja... Jebem ti sve...