Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Što za 2 dana? Zašto ne za 5 ili danas? potpuno je besmisleno.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

13 minutes ago, renne said:

kaže Lončar za dva dana se uvode oštre mere

Jede govna,posto se on za te mere pita koliko i mi ovde.

Što da otkazuju školu za vikend? Kupuju vreme.

12 minutes ago, Arkadija said:

Za dva.

Tako je procenjeno u ekspertskom timu, tada se virus najmanje nada.

5 minutes ago, Caligula said:

Za dva.

Tako je procenjeno u ekspertskom timu, tada se virus najmanje nada.

Da ga prepadnu.

Just now, Arkadija said:

Da ga prepadnu. Bu, virusu,bu!

21 minutes ago, Arkadija said:

Zato sto bi ljudi imali ceo vikend da se organizuju ako bi se danas donela takva odluka.

Uzbudljivije je u nedelju...oko 10 uvece recimo...da ne presedne ljudima ceo vikend na samom startu istog...

Nista bolje nego kada svi navrat-nanos organizuju skole, vrtice, kupovinu...

TVZ krizni štab tražio da kafane rade do 18h

Zato se sada toliko prenemažu

Ma još ovaj vikend da se omladina isprazni i zaradi koji dinar za lekare i opremu pa ćemo da vidimo...

• Popular Post
1 hour ago, renne said:

kaže Lončar za dva dana se uvode oštre mere

koje, prelaze sa tople preporuke na odlučnu preporuku. ako ni to ne urodi plodom sledi beskomromisni apel. ako dogori do nokata, moraće se primeniti i vrlo oštra inicijativa na savest. nezapamćena u istoriji.

Edited by Ted

Ako ograniči kafane do 18h, to će mu biti kraj :fantom:

Jedan od mnogih krajeva u ovom zabacenom kraju svemira...

3499
17

• Author

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 14.116 osoba, njih 3.499 bilo je pozitivno, dok je, nažalost, preminulo 17 lica.

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima u bolnicama širom zemlje se nalazi 158 pacijent.

Background Picker
Customize Layout