November 13, 20204 yr Epidemija, evo dobio izvestaj od svastike (Vracar) ko je sve dobio temperaturu u poslednja dva dana Majka i sestra one vaspitacice o kojoj sam govorio, covek koji je bio u kontaktu sa moji pašom (paša u samoizolaciji za svaki slučaj), par njegovih kolega... ajde bas da vidimo brojke fatalnih ishoda u Srbiji za 15 dana.
November 13, 20204 yr 1 hour ago, renne said: Kidaju i te kako Samo baci oko na Beogradnoću sajt, i sve će ti biti jasno uh, pogledala sam. posto drzava ne postoji, jedino vucic licno da ode da ih moli da malo iskuliraju.
November 13, 20204 yr 2 hours ago, Caligula said: Objasnio sam vec. Lakse je pomoci novcano 40 000 zaposlenih u ugostiteljstvu nego sjebati sedam miliona ljudi i ekonomski i psihicki Zatvoris sve na mesec dana, das minimalac i to je to. Mnogima propada posao iako nikoga ne zarazavaju pa ih niko ne pita nista. Ovo ispade da su kafici i kladionice kljucni za srpsku ekonomiju ... šukurac. Toliko je providno jbt U;estvovanje ugostitelja u bilo kom prihodu drzave je smesno,daleko ispod onoga sto mi predpostavljamo, i mogu da ih zatvore sto se mene tice,a ne zatvaraju ih jer su dobrim delom neki njihovi prijatelji braca i ostali vlasnici tih objekata pa da im biznis ne propadne.Mada znas i sam kod nas se sve radi naopako pa i ovo.
November 13, 20204 yr Mi pokušavamo da pratimo broj zaražene dece u školi ali to nije baš moguće jer decu lekari ne testiraju. I onda imamo x slučajeva da su oba roditelja pozitivna i dete ima simptome ali ne možeš da prijaviš da je pozitivno jer nema papir. Nikom to nije ok, ali ne možemo ništa da uradimo. A ima ih, krenulo je.
November 13, 20204 yr 1 minute ago, Hermetico said: Mi pokušavamo da pratimo broj zaražene dece u školi ali to nije baš moguće jer decu lekari ne testiraju. I onda imamo x slučajeva da su oba roditelja pozitivna i dete ima simptome ali ne možeš da prijaviš da je pozitivno jer nema papir. Nikom to nije ok, ali ne možemo ništa da uradimo. A ima ih, krenulo je. ima u onoj zvanicnoj tabeli koja se salje petkom skolskim upravama i ta kategorija, ucenici koji su odsustvovali zbog simptoma povezanih sa kovidom. drugim recima, oni vec danas odlicno znaju sta se desava po skolama. a svuda se desava isti trend, samo negde dramaticno brze i brojnije. nego mora nesto da bude aktuelno potemkinovo selo koje ce da pokaze da je sve u redu i da drzava postoji.
November 13, 20204 yr 8 hours ago, Aleksija said: ima u onoj zvanicnoj tabeli koja se salje petkom skolskim upravama i ta kategorija, ucenici koji su odsustvovali zbog simptoma povezanih sa kovidom. drugim recima, oni vec danas odlicno znaju sta se desava po skolama. a svuda se desava isti trend, samo negde dramaticno brze i brojnije. nego mora nesto da bude aktuelno potemkinovo selo koje ce da pokaze da je sve u redu i da drzava postoji. Slažem se. Moram da priznam da je bizarno i što starešine prijavljuju tek kad ih uprava cima. Šta da imamo nezainteresovanu ili pogrešno zainteresovanu upravu? Valjda im je obaveza da prijave... Čoveče. Što kaže kolega, stanje u školama meriće se po broju pozitivnih nastavnika. Lepo.
November 13, 20204 yr Sad vidjeh na tom famoznom beogradnoću da se uveliko najavljuju proslave NG za neke sumanute pare, doduše, standardne u posljednjih par godina za tu glupost.
November 13, 20204 yr 21 minutes ago, Блок_64 said: U;estvovanje ugostitelja u bilo kom prihodu drzave je smesno,daleko ispod onoga sto mi predpostavljamo, i mogu da ih zatvore sto se mene tice,a ne zatvaraju ih jer su dobrim delom neki njihovi prijatelji braca i ostali vlasnici tih objekata pa da im biznis ne propadne.Mada znas i sam kod nas se sve radi naopako pa i ovo. Pa to i kazem. Nije do privrede no do mafijoza i pranja para kroz kladionice. I sve to na ledja medicinarima i narodu, da bi par desetina prasaca radili mesec dana duze.
November 13, 20204 yr Da li je svima ogranicen rad do 23:00? Kasno se vratio sinoc s posla, rekoh aj po Trgovackoj da kupim nesto u jednom od recimo pet 5 restorana brze hrane, i negde vec posle 12 bukvalno nista ne radi. A koliko se secam, bar neki od njih su ranije radili 00=24. Ogranicavati rad necega sto prodaje hranu je potpuna besmislica, sta je ideja, da omladina ne izlazi u opijanje jer nece moci da to neutralise burekom?
November 13, 20204 yr 44 minutes ago, Malvo said: Da li je svima ogranicen rad do 23:00? Kasno se vratio sinoc s posla, rekoh aj po Trgovackoj da kupim nesto u jednom od recimo pet 5 restorana brze hrane, i negde vec posle 12 bukvalno nista ne radi. A koliko se secam, bar neki od njih su ranije radili 00=24. Ogranicavati rad necega sto prodaje hranu je potpuna besmislica, sta je ideja, da omladina ne izlazi u opijanje jer nece moci da to neutralise burekom? jeste, svima je ograničen