November 12, 20204 yr Koliko ljudi odavde ima pravo glasa u BiH, kako to funkcioniše?Svako sa dvojnim državljanstvom, u oba pravca
November 12, 20204 yr 15 minutes ago, mraki said: Kon na RTS-u upravo, ako neko ima živaca... Daj prprič za nas na fudbalu...
November 12, 20204 yr Ma ništa, sve istoDoktor smrt vodi banku, svađa se sa voditeljkom, maršal slabo dolazi do reči
November 12, 20204 yr 2 hours ago, renne said: Ako nisi zaražen do sada, u Džakarti ćes se zaraziti sigurno Inače, kaže dobri naš konara, procenat zaraženih ne pokazuje ništa, to je bili bitno u martu, sad je taj broj tzv niđe veze Ma bre...i ovaj pajser koji je sada našao da izigrava turistu, i ovaj koji izigrava turističčkog vodiča...
November 12, 20204 yr Ne gledam ni ja, isto bilo na fudbalu pa u pauzi malo promenjen kanal... Zapamtio samo da smo u 6. nedelji ovog talasa i da bi se u nareene dve nedelje trebalo videti. Ili u dve nedelje od početka primene mera kojih nema. @radisa @gospa buba Edited November 12, 20204 yr by mraki
November 12, 20204 yr 1 hour ago, renne said: skoro da smo oguglali not mamin muž plače čovek neki dan, ne može više da izdrži, ni fizički, ni psihički popadali su, neki dan imao dvanaes pacijenata za tri sata kaže idem da kopam kanale, unosim cement, nešto ovo više nije normalno Sami su krivi,ja ih iskeno ne zalim.Zasto ne izadju i ne pobune se.Jedino oni mogu da uticu da se spreci katastrofa,a oni svi cute ko p...niko ne sme glavu da pomoli i da kaze jasno i glasno kakva je situacija.Svi samo sebi u bradu pricaju kako je tesko.Pogresno sve totalno.
November 12, 20204 yr 3 minutes ago, mraki said: Ne gledam ni ja, isto bilo na fudbalu pa u pauzi malo promenjen kanal... Zapamtio samo da smo u 6. nedelji ovog talasa i da bi se u nareene dve nedelje trebalo videti. Ili u dve nedelje od početka primene mera kojih nema. @radisa @gospa buba Dve nedelje... Pa kako ih više nije sramota da pričaju o 2 nedelje, pa makar to i bilo tačno... Jebale ih 2 jebene nedelje...
November 12, 20204 yr Одлука о мерама за 24-48 часова Министар здравља Златибор Лончар каже за РТС да је у Београду преозбиљна ситуација. "Ако не можете пацијенте у неком моменту збринути, оне који су из Београда у Београду, него морају у неку болницу у унутрашњости, онда кажемо да смо на једној ивици. То не важи за остале болнице и центре у Србији, али ако наставимо да се понашамо као до сада, не значи да неће важити и за друге болнице", упозорио је министар. Упитан да ли је данас био последњи тренутак доношење оштиријих мера, Лончар је рекао да још није донета одлука, и да ће бити донета у наредних 24, 48 часова.
November 12, 20204 yr Sami su krivi,ja ih iskeno ne zalim.Zasto ne izadju i ne pobune se.Jedino oni mogu da uticu da se spreci katastrofa,a oni svi cute ko p...niko ne sme glavu da pomoli i da kaze jasno i glasno kakva je situacija.Svi samo sebi u bradu pricaju kako je tesko.Pogresno sve totalno.Sad bih ti nešto rekao, ali neću
November 12, 20204 yr 6 minutes ago, Niveamen said: Sami su krivi,ja ih iskeno ne zalim.Zasto ne izadju i ne pobune se.Jedino oni mogu da uticu da se spreci katastrofa,a oni svi cute ko p...niko ne sme glavu da pomoli i da kaze jasno i glasno kakva je situacija.Svi samo sebi u bradu pricaju kako je tesko.Pogresno sve totalno. Ne znaju gde se nalaze od posla a još treba i da se bune? Šta da rade, da ostave pacijente? Mašiš fudbal totalno, skoro kao ovi naši večeras @renne Apropo onog pitanja gore, možda dovlači drugaru Miletu ljude na izbore pa od ponenedeljka zatvara? Edited November 12, 20204 yr by Milošica
November 12, 20204 yr Author Cek malo, u sred haosa sa kovidom neko organizuje izbore? Ovaj nas ludak je bar "pobedio" u prvoj rundi, a tamo je sad mini masakr