Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

I institut medicine rada "Karajović" postaje kovid bolnica, valjda od ponedeljka.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Meni upravo to, u svemu najgrdje koliko ljudi ce umreti zbog zakasnele dijagnostike il intervencije jer je svuda kovid eksklyzivli

• Popular Post
4 minutes ago, InvisibleLight said:

Meni upravo to, u svemu najgrdje koliko ljudi ce umreti zbog zakasnele dijagnostike il intervencije jer je svuda kovid eksklyzivli

ja chak sad kod sebe registrujem izvesnu dozu agresije prema ljudima kojima drzava dozvoljava da po svaku cenu rokcu po kafanama, zarazavaju se, raznose okolo, a onda i zauzimaju kapacitete, a da oni gram mozga ne ukljuche. i onda da masa, jelite, glupaka, koji ne znaju da se zabavljaju, sad treba da sedi kod kuce bolesna od osnovnih bolesti, neizlechivih bolesti, mozda izlechivih kancera i ko zna chega, iako im ustav i zakoni ove drzave garantuju da imaju pravo da se leche, izleche i prezive. ne osecam neshto po tom pitanju vishe potrebu da uopshte budem objektivna :ph34r:

shto je koj kikiriki pravo nekog kovida vece da se lechi od bilo koga drugog :dry:

ovo ako se neko pita koliko treba da su glupi narodi koji izumru sami od sebe. ne mnogo, ovo je sasvim dosta.

Meni je fascinantno kako ljudi i dalje ne vide uzročno/posledičnu vezu između divljanja u zatvorenim prostorima i minimum onog boksa u Areni.
Uhvatio sam sebe da sam jednom takvom poželeo smeštaj na infektivnoj.
Posle me bilo sramota jer se od ovoga ipak umire...

.... Shiit has hit the fan!

8 minutes ago, Frank Pembleton said:

Meni je fascinantno kako ljudi i dalje ne vide uzročno/posledičnu vezu između divljanja u zatvorenim prostorima i minimum onog boksa u Areni.

.... Shiit has hit the fan!

pa sve me je sramota.

Devojka me pita danas kad ćemo u pozorište/bioskop, njoj se baš ide :isuse:

Moj uzorak poznanika kaže da se vatra razbuktava potpuno nekontrolisano i pitanje ko/kada/kako će da je ugasi. Neuporedivo sa Julom. 

Ono što za sada ohrabruje je da mali procenat ima ozbiljne probleme?! 

BG je u pitanju. 

Mene zove drugar malopre: "E, došao je onaj Englez na par dana pa ga vodim okolo, ajd' u Tošin bunar".

:mellow:

3 hours ago, gospa buba said:

i ja to kazem, trebalo je da se sam sprechi da se raduje. nedolaskom. mozda je radio najbolje shto je mogao u datim uslovima, ali otkad je to razlog da ikog okuju u ordenje? ima milion ljudi u srbiji koji ustaju svakog dana i idu da rade isto to, najbolje shto mogu u datim uslovima. nema toliko plemenite legure da se okiti toliki narod dry.png

jesu dali onim shljakerima shto izvukoshe dete iz pozara? to je poduhvat velichine zavrshetka prvog rata, bukvalno. takvi ljudi su izneli frontove, mladi ludaci. ne shest mastiljara koje se pola godine batrgaju i da prdnu i da stisnu.

mada realno ni to nije lako, al da li je bash za ordenje emoji38.pngol:

sent from bubamoto

Jeste. Orden Stisnutog sfinktera sa braon vencem "Zvonimir Tihic".

2 hours ago, Milosh76 said:

Dusan Bajatovic ima koronu

Bajatovic sveze zarazen. Eh, zivote, ironijo.

34 minutes ago, Sammael said:

Devojka me pita danas kad ćemo u pozorište/bioskop, njoj se baš ide :isuse:

Javi ako nećeš d'ideš...:evilsmile:

mislim se da prestanem da izgovaram vishe bilo shta na ovu temu. uvredicu nekog ko nema veze :unsure:

shto reche grafit onomad: srbija ubija.

image.png.2d14bbdb5564513da29e4c69a65083a1.png

1 hour ago, Frank Pembleton said:

Uhvatih i ja sebe par puta u sličnim mislima.

Bude mi bedak jer će ti debili pre nego što ih smeste negde samo sejati virus dalje.

2 hours ago, gospa buba said:

ja chak sad kod sebe registrujem izvesnu dozu agresije prema ljudima kojima drzava dozvoljava da po svaku cenu rokcu po kafanama, zarazavaju se, raznose okolo, a onda i zauzimaju kapacitete, a da oni gram mozga ne ukljuche. i onda da masa, jelite, glupaka, koji ne znaju da se zabavljaju, sad treba da sedi kod kuce bolesna od osnovnih bolesti, neizlechivih bolesti, mozda izlechivih kancera i ko zna chega, iako im ustav i zakoni ove drzave garantuju da imaju pravo da se leche, izleche i prezive. ne osecam neshto po tom pitanju vishe potrebu da uopshte budem objektivna :ph34r:

shto je koj kikiriki pravo nekog kovida vece da se lechi od bilo koga drugog :dry:

ovo ako se neko pita koliko treba da su glupi narodi koji izumru sami od sebe. ne mnogo, ovo je sasvim dosta.

ispade ti gospa bubo jedan totalitarista 

da ne bude zabune ... slazem se ja :D 

Edited by cedo

Background Picker
Customize Layout