November 12, 20204 yr 56 minutes ago, gospa buba said: orden. i pare. mnogo para. sent from bubamoto To ne može, to je samo za elitu... A i ta devojčica... Možda posatne neka Marinika Tepić, pa se ispostavi da je nisu trebali spasavati?
November 12, 20204 yr 13 minutes ago, Milosh76 said: Dusan Bajatovic ima koronu Jedan bolnicki apartman od 100kvm, najbolji doktori i najlepse sestre za gospodina! Edited November 12, 20204 yr by Caligula
November 12, 20204 yr 4 minutes ago, precog said: korona ima dusana bajatovica zato ga je g-dja ministarka izbacila sa sastanka?
November 12, 20204 yr moja keva treba/mora/pozeljno je da operise diskus herniju (ili kako vec), ali nismo pametni da li ima smisla cekati. sa jedne strane je na ivici da joj kicma otkaze i trpi prilicne bolove, a sa druge strane korona po bolnicama. lepo ne znamo sta da radimo :( rodjeni brat (52 godine) moje kume bio 5-6 nedelja u nekoj od bgd-bolnica na ispitavanjima. u bolnici se zarazio koronom i umro krajem oktobra. uzas.
November 12, 20204 yr Author Jedan bolnicki apartman od 100kvm, najbolji doktori i najlepse sestre za gospodina!Jok, sedi u vikendici I uziva
November 12, 20204 yr 5 minutes ago, Ros said: moja keva treba/mora/pozeljno je da operise diskus herniju (ili kako vec), ali nismo pametni da li ima smisla cekati. sa jedne strane je na ivici da joj kicma otkaze i trpi prilicne bolove, a sa druge strane korona po bolnicama. lepo ne znamo sta da radimo :( rodjeni brat (52 godine) moje kume bio 5-6 nedelja u nekoj od bgd-bolnica na ispitavanjima. u bolnici se zarazio koronom i umro krajem oktobra. uzas. Moj tast danas operisao prostatu... Otišao u 8, operisali ga, i u 10 ga poslali kući, da se ne zarazi slučajno, iako bi trebalo da leži posle operacije još 2 dana u bolnici... Lekari samo kažu da nije sigurno, i da ako nije apslutno naophodno ne treba ići u bolnicu na lečenje...
November 12, 20204 yr 3 minutes ago, Ros said: moja keva treba/mora/pozeljno je da operise diskus herniju (ili kako vec), ali nismo pametni da li ima smisla cekati. sa jedne strane je na ivici da joj kicma otkaze i trpi prilicne bolove, a sa druge strane korona po bolnicama. lepo ne znamo sta da radimo :( Узмите у обзир да после операције следи одлазак на рехабилитацију у неку бању.
November 12, 20204 yr 3 minutes ago, dekki said: Узмите у обзир да после операције следи одлазак на рехабилитацију у неку бању. hm, to mami niko od lekara nije rekao. ona sad svakako mora da juri raznorazne papire po socijalnom. mozda ce onda biti o tome reci.
November 12, 20204 yr 4 minutes ago, radisa said: Moj tast danas operisao prostatu... Otišao u 8, operisali ga, i u 10 ga poslali kući, da se ne zarazi slučajno, iako bi trebalo da leži posle operacije još 2 dana u bolnici... Lekari samo kažu da nije sigurno, i da ako nije apslutno naophodno ne treba ići u bolnicu na lečenje... nemam predstavu da li je to moguce nakon operacije diskus hernije. ne znam koliko je uopste invazivna ta operacija?
November 12, 20204 yr 9 minutes ago, Ros said: nemam predstavu da li je to moguce nakon operacije diskus hernije. ne znam koliko je uopste invazivna ta operacija? prilicno, cackanje oko kicme nije naivno
November 12, 20204 yr 15 minutes ago, Ros said: nemam predstavu da li je to moguce nakon operacije diskus hernije. ne znam koliko je uopste invazivna ta operacija? To sa dsikus hernijom nije moguće, ja sam samo dao primer kako lekari razmišljaju... Moj kolega ima dosta zajebanu stvar u stomaku, odlažu mu već dva meseca, jer mora posle operacije ostati bar nedelju dana na ispitivanjima... Bojse se da se posle operacije ne zarazi...
November 12, 20204 yr Pročitao sam desetak stranica foruma, jer ne pratim redovno. Koliko vidim da je ovde stav da ovaj talas nešto kao onaj u julu. E pa nije. Mnogo je jači. Videćete kad ljudi počnu masovnije da umiru za nedelu dve.