November 5, 20204 yr 43 minutes ago, Sammael said: Masa dece po vrtićima je bolesna, a čak su i najtvrdokorniji roditelji koje znam sad već slali decu u vrtić jer ne mogu više s njima da izađu na kraj. Pa nisu vrtici krivi jbg nego govnarska država koja otvara tržne centre i ne zatvara jebene kafice, ne zabranjuje majmunske proslave i slicno. Sve sto je doslo u vrtic doslo je odatle. A onda ajde da zatvaramo vrtice, a onda ko ce da cuva decu dok su roditelji na poslu, pa dede i babe i tako u krug Edited November 5, 20204 yr by Caligula
November 5, 20204 yr 54 minutes ago, renne said: Tiosav hoće da zatvara kafiće u 21h Propadosmo У Сремској Митровици је локални кризни штаб већ донео одлуку о проглашењу ванредне ситуације и у складу са тим прописао неке мере између осталог и то затварање кафића у 21ч. Некако мислим да ће се сличне мере прелити на територију читаве државе будући да нису у стању ништа креативније да смисле. Кога занима нека погледа које су то мере: Spoiler 1. Zabranjuje se masovno okupljanje svih vrsta gde je prisutno više od 10 lica u zatvorenom, odnosno 100 na otvorenom prostoru. 2. Radno vreme ugostiteljskih objekata, objekata za priredjivanje igara na sreću, noćnih klubova, ograničava se do 21 čas. U tim objektima se nalažu i sledeće mere: a) Sve dok postoje opasnosti od širenja zarazne bolesti COVID-19 zabranjuje se živa muzika, u otvorenom i u zatvorenom delu objekta. b) Zabranjuje se točenje alkohola posle 20h. c) Zabranjuje se pušenje u zatvorenim objektima. d) Ograničava se broj gostiju za jednim stolom na 2, što znači da na 4 kvadratna metra može biti jedna osoba. e) Obavezno je nošenje maski u svim objektima i u zatvorenom i na otvorenom prostoru. f) Obavezno je nošenje maski za zaposlene i za goste, osim kada konzumiraju hranu ili piće. g) Ograničava se i nivo buke na ispod 40 decibela. 3. Radno vreme prodavnica i trgovinskih centara, izuzev radnog vremena apoteka i benzinskih pumpi, na 21h. 4. Nova mera je i obavezno nošenje zaštitnih maski na pijaci. 5. Zabranjuje se organizovanje bilo kakva vrsta dečijih slavlja u igraonicama, kako bi se smanjila zaraza.
November 5, 20204 yr "Bahati šire koronu" VIDEO Beograd -- Gradonačlnik Beograda Zoran Radojičić rekao je da se deset odsto ljudi u gradu ponaša neodgovorno i krše protviepidemijske mere. Doktor Zoki!
November 5, 20204 yr 46 minutes ago, Arkadija said: i da je sve to zavera da se smanji broj stanovnika. Moja sveca je od tih. Kad sam joj rekla da bih rado otisla u bolnicu da mi ponude, da bi mi tamo bilo bilo bolje nego da sedim kod kuce i mislim se sta cu, raskukala se i naljutila na mene, jer u bolnici ce da me ubiju i da me ubace u statistiku, i nece da me lece. Korona je izmisljena da bi se smanjila populacija, previse nas je, sirotinja da pocrka da ostalima bude bolje i komotno. Kad sam joj rekla prosli cetvrtak da mi je bolje i da necu da trazim da idem u bolnicu, sreca, radost, samo da ne idem u bolnicu, nikako.
November 5, 20204 yr 51 minutes ago, Caligula said: Upravo razgovarao sa komsijom, zvao telefonom da me obavesti da je pozitivan. Glavobolja, ne oseca miris i ukus, cekao od 7 ujutru do 3 popodne ispred zemunske kovid ambulante, guzva. Ne zna gde je pokupio. Inace coveka vidjam na ulici sa maskom na lici, redovno (ima stare roditelje pa ih stiti). Ako je on pokupio, ja dobivam sigurno. Mada moze biti da je od deteta (asimptomaticno ali je od prekjuce islo u vrtic) ja dnevno prolazim 2 puta pored te ambulante, broj varira ali poslednjih dana je uvek oko 20-20 ljudi napolju. Čudno mi je što je toliko čekao, do juče je pregled išao brzo, radi tamo sestra mog kolege. Čekam bus na stanici preko puta ambulante i ponekad se pitam kako za sada odolevam Sa maskom u prevozu, propustim kad je velika gužva ako ne žurim a bukvalno sam svaki dan 2 sata u autobusima i na poslu sticajem okolnosti poslednjih mesec dana u kontaktu sa mnogo ljudi iz raznih delova Srbije. Nosimo maske, uredno, ne dišemo jedni drugima za vrat ali ima situacija kad se čovek zaboravi pa kao ja utrči u punu lab i posle 2 minuta skontam da mi nešto fali a nisu gaće na osnovu malog ličnog uzrka do sad imam utisak da u porodice najviše virus unese omladina , pola ne nosi maske, a i ot što nosi, pola na bradi i samo kad mora.
November 5, 20204 yr 6 minutes ago, Caligula said: Deset odsto? Radojičić je kazao da je sinoć inspekcija u Beogradu kontrolisala 222 objekta, 193 su ugostiteljski, a 19 prodavnice. "Radilo je 10 sanitarnih inspektora, nađeno je devet objekata koji su kršili mere", kazao je Radojičić. Zoran radi ozbiljno!
November 5, 20204 yr 1 minute ago, Apollo Creed said: Radojičić je kazao da je sinoć inspekcija u Beogradu kontrolisala 222 objekta, 193 su ugostiteljski, a 19 prodavnice. "Radilo je 10 sanitarnih inspektora, nađeno je devet objekata koji su kršili mere", kazao je Radojičić. Zoran radi ozbiljno! na prste broji
November 5, 20204 yr 1 hour ago, renne said: Tiosav hoće da zatvara kafiće u 21h Propadosmo U Kragujevcu je tako četiri meseca. Letos nije bilo strašno, jer bašte. Sada je baš šiti. Kragujevac je trenutno drugi posle Beograda po broju zaraženih, tako da je očigledno da nije to motor širenja virusa.
November 5, 20204 yr 1 hour ago, Arkadija said: da je sve to zavera da se smanji broj stanovnika Moja omiljena teorija - Olaksavanje pritiska na penzione fondove
November 5, 20204 yr 32 minutes ago, Jozef K. said: U Kragujevcu je tako četiri meseca. Letos nije bilo strašno, jer bašte. Sada je baš šiti. Kragujevac je trenutno drugi posle Beograda po broju zaraženih, tako da je očigledno da nije to motor širenja virusa. Gde bre u Kragujevcu? Nema to pojma - kafane pune, živa muzika, kuvanje - sve redno
November 5, 20204 yr 32 minutes ago, Jozef K. said: U Kragujevcu je tako četiri meseca. Letos nije bilo strašno, jer bašte. Sada je baš šiti. Kragujevac je trenutno drugi posle Beograda po broju zaraženih, tako da je očigledno da nije to motor širenja virusa. Pa nije motor samo posle 21, nego i pre devet uvece. Ako si na poslu i u kontaktu sa ljudima jebi ga, od necega mora da se zivi. Ali da pljujete jedan drugom u neobavezno pice u vreme pandemije, to ne mogu da razumem.
November 5, 20204 yr 3 minutes ago, Caligula said: Pa nije motor samo posle 21, nego i pre devet uvece. Ako si na poslu i u kontaktu sa ljudima jebi ga, od necega mora da se zivi. Ali da pljujete jedan drugom u neobavezno pice u vreme pandemije, to ne mogu da razumem. Jebiga ovo bez kafane nije realno izdržati...Ne zejebavaj,,, Edited November 5, 20204 yr by ronin