November 5, 20204 yr Jok, vanzemaljci su nestali iz aktuelnih teorija zavera. Postoje samo ludaci koji za dan dobiju po 30000 pregleda na YT.
November 5, 20204 yr Ma udri brigu na veselje Vesić: Kompletna NOVOGODIŠNJA RASVETA u Beogradu biće postavljena do 10. decembra
November 5, 20204 yr 14 minutes ago, Caligula said: edit: juce sreo novog roditelja iz vrtića u parku, ljut na maske na drzavu na zaveru, ja se ponovo pokupio i otisao. Ne postoji nacin da se razgovara sa njima, to su garant vanzemaljci Zbog ovakvih bi valjalo vratiti vojni rok..samo drkanja radi. Pa kad mu se prijedu neka govna da oseti mardelj.
November 5, 20204 yr Sad smo već u fazi da i neki jako razumni ljudi koje znam pričaju da je korona isti kurac kao i grip i da lepo treba to svi da preležimo i završimo priču. Nemam više snage da se ubeđujem, jedva devojku uspevam da ubedim da nosi masku zbog mene.
November 5, 20204 yr Upravo razgovarao sa komsijom, zvao telefonom da me obavesti da je pozitivan. Glavobolja, ne oseca miris i ukus, cekao od 7 ujutru do 3 popodne ispred zemunske kovid ambulante, guzva. Ne zna gde je pokupio. Inace coveka vidjam na ulici sa maskom na lici, redovno (ima stare roditelje pa ih stiti). Ako je on pokupio, ja dobivam sigurno. Mada moze biti da je od deteta (asimptomaticno ali je od prekjuce islo u vrtic) Edited November 5, 20204 yr by Caligula
November 5, 20204 yr Masa dece po vrtićima je bolesna, a čak su i najtvrdokorniji roditelji koje znam sad već slali decu u vrtić jer ne mogu više s njima da izađu na kraj.
November 5, 20204 yr 1 minute ago, Sammael said: Sad smo već u fazi da i neki jako razumni ljudi koje znam pričaju da je korona isti kurac kao i grip i da lepo treba to svi da preležimo i završimo priču. Nemam više snage da se ubeđujem, jedva devojku uspevam da ubedim da nosi masku zbog mene. Tačno takoje. Prilično normalni ljudi pričaju da je maska brnjica, da je sve ovo p....n dim, čak jedna od takvih razmišla o nekom skijanju u Bugarskoj, strašno je povoljno i prave veštački sneg. Ako pokušaš da im nešto razumno objasniš odjednom te zaspu nekim etiketama, tako da sam ja juče postal drugosrbijanac sa slavije, šta god to značilo, i da je sve to zavera da se smanji broj stanovnika. Kada sam ukazala da je malo pre toga rekla da je korona lagana prehlada , a sad kaže da je sredstvo genocida dotična me izbacila iz kancelarije.
November 5, 20204 yr 2 minutes ago, Arkadija said: Tačno takoje. Prilično normalni ljudi pričaju da je maska brnjica, da je sve ovo p....n dim, čak jedna od takvih razmišla o nekom skijanju u Bugarskoj, strašno je povoljno i prave veštački sneg. Isto sam čuo da se masovno priča o skijanju u Bugarskoj.
November 5, 20204 yr Covid je, kao i Levijatan, kao i mnoge političke stvari lakmus za ljude. Premda ne mora biti suštinski i nešto što potpuno definiše dotične, ali je ipak nekakav lakmus.
November 5, 20204 yr Ma nije lakmus, jer su informacije sa svih strana poptuno oprečne. Evo, da prosuđujem samo na bazi ljudi iz okruženja za koje znam da su zaraženi (njih desetak) i ja bih rekao da je u pitanju isti kurac kao grip. Juče dok sam išao u bolnicu na skidanje konaca pričam s taksistom koji me ubeđuje u to, kažem mu da mi je prijatelj letos umro od komplikacija usled kovida, on kaže da je i njemu umro neko ali ko je bio bolestan i ko bi isto tako mogao da umre od gripa...
November 5, 20204 yr Jeste lakmus i to dupli paralelni. Ko zna (i može...) da leti pravolinijski između, pričaće.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
November 5, 20204 yr 41 minutes ago, renne said: Tiosav hoće da zatvara kafiće u 21h Propadosmo Tuga...
November 5, 20204 yr 42 minutes ago, Caligula said: Upravo razgovarao sa komsijom, zvao telefonom da me obavesti da je pozitivan. Glavobolja, ne oseca miris i ukus, cekao od 7 ujutru do 3 popodne ispred zemunske kovid ambulante, guzva. Ne zna gde je pokupio. Inace coveka vidjam na ulici sa maskom na lici, redovno (ima stare roditelje pa ih stiti). Ako je on pokupio, ja dobivam sigurno. Mada moze biti da je od deteta (asimptomaticno ali je od prekjuce islo u vrtic) I posle kažu da maska štiti... Edited November 5, 20204 yr by Apollo Creed