October 21, 20204 yr Kon je upravo rekao da ce stariji od 65 godina primiti vakcinu protiv gripa uz pisanu saglasnost, jer je to vakcina predvidjena za uzrast 18-65.Vakcina za sve uzraste jos nije nabavljena. Kod mog caleta u Domu su mi trazili saglasnost za vakcinu, on Ima 75 godina. Doduse nisu pominjali koja je vakcina u pitanju. Čekak, vakcina nije predviđena, al ko hoće može da uzme? .... Shiit has hit the fan!
October 21, 20204 yr Dva ključno dijametralno različita produkta pomažu u ovoj situaciji : kineske KN95 maske i irski ( ajde može i škotski ) viski
October 21, 20204 yr 17 minutes ago, Milosh76 said: Kon je upravo rekao da ce stariji od 65 godina primiti vakcinu protiv gripa uz pisanu saglasnost, jer je to vakcina predvidjena za uzrast 18-65. Vakcina za sve uzraste jos nije nabavljena. Ja sam razumela da je rekao mogu da prime Torlakovu vakcinu, ali samo ako potpisu informisani pristanak, pisanu saglasnost ili sta vec. E sad pitanje koliko je kojih vakcina nabavljeno, ja sam pre tri nedelje primila Mylanovu vakcinu koja nema to ogranicenje 18/65, neke kolege u drugim gradovima su primile Abottovu, itd... Edited October 21, 20204 yr by pufikaflafi
October 21, 20204 yr 2 minutes ago, mraki said: Najpre smanjiti kapacitet GSP-a, i skratiti radno vreme prodavnica... To,te mere su se već pokazale kao vrlo uspešne.
October 21, 20204 yr 23 minutes ago, slepa živana said: na pitanje šta misli o tome što političari ne nose maske "najiskrenije i sa punom čašću, mi ne vidimo njih bez maske... dal ih love kamere, šta li je..." ma shta kazesh? nikoga bash nije video, nigde, nikad? e moj ti. edip. ima 1 odlichna knjizevnost gde se ta pojava zove obnevidjanje. vidish da je tu, al pazish dobro da ne vidish Edited October 21, 20204 yr by gospa buba
October 21, 20204 yr Author Čekak, vakcina nije predviđena, al ko hoće može da uzme? .... Shiit has hit the fan! Kako sam ga razumeo, sadasnja vakcina koja se daje je za uzrast 18-65 I da je za njih bezbedna, sto ne znaci da nije za sve bezbedna.A 65+ mogu da prime uz pisanu saglasnost.
October 21, 20204 yr 29 minutes ago, mammy two shoes said: U Banja luci su obavezne maske na ulici. Kazna 100km ko ne nosi. Ako se trci, onda ne mora
October 21, 20204 yr 5 minutes ago, mraki said: ovo je otprilike jedino sto kod Srbalja moze da upali
October 21, 20204 yr 1 minute ago, freakns said: ovo je otprilike jedino sto kod Srbalja moze da upali Ovo je dno dna...Ološ ljudski nema stida šta objavljuje...