October 21, 20204 yr Just now, ronin said: Ali bukvalno ga treba u katran i perje...Matora budala. Globalno je to druže. To ga ne opravdava što je uopšte ušao u ovo naravno.
October 21, 20204 yr 50 minutes ago, renne said: kaže konara Ok,to je probano u julu,znamo kako se (nije?) završilo...
October 21, 20204 yr 19 minutes ago, Milošica said: Koje mere su uvele zemlje okruženja? Slovenija policijski čas od 21 do 6? da, maju policijski u bih ukidaju školu, vraća se online sve, u sarajevskom katnonu su maske uvek i svuda obavezne u hr razmatraju policijski čas
October 21, 20204 yr Najjača mera je bila kad je policija blokirala šetnju Košutnjakom,tu je spašeno na hiljade života...
October 21, 20204 yr 4 minutes ago, gospa buba said: to je prosto nasukavanje na medije. nishta vishe od toga. evo sad su ga najavili na n1 očekujem jedan kvalitetan nastup
October 21, 20204 yr Author Nece uvesti policijski cas ali ce zabraniti rad kafica I restorana na mesec dana, svi koji mogu da rade od kuce(interno po firmama), radnje do 21h, GSB smanjen kapacitet, okupljanja ljudi do 5... Jeste vanredno stanje, a formalno nije.I sve ce to pokriti vanrednom situacijom. A ovo ce primeniti u pojedinim gradovima, na osnovu odluke lokalnog kriznog staba
October 21, 20204 yr Najjača mera je bila kad je policija blokirala šetnju Košutnjakom,tu je spašeno na hiljade života...Da sa slikanjem kola, kao evo šta rade, bahati šetači... .... Shiit has hit the fan!
October 21, 20204 yr 8 minutes ago, renne said: da, maju policijski u bih ukidaju školu, vraća se online sve, u sarajevskom katnonu su maske uvek i svuda obavezne u hr razmatraju policijski čas Kapiram da će i kod nas za 10ak dana uvesti pč...Na stranu što i dalje mislim da je to nebulozno i nepotrebno ako su na meri zatvaranja klubova i slično... Kvalitetno ga pušimo mi budući inženjeri sa tom online nastavom, dobra je organizacija kod nas ali nije ni blizu korisno kao na licu mesta zbog same prirode predmeta. Edited October 21, 20204 yr by Milošica
October 21, 20204 yr 1 minute ago, Milošica said: Kvalitetno ga pušimo mi budući inženjeri sa tom online nastavom, dobra je organizacija kod nas ali nije ni blizu korisno kao na licu mesta zbog same prirode predmeta. nauchicete, nije zec da utekne
October 21, 20204 yr 5 minutes ago, Milosh76 said: Nece uvesti policijski cas ali ce zabraniti rad kafica I restorana na mesec dana, svi koji mogu da rade od kuce(interno po firmama), radnje do 21h, GSB smanjen kapacitet, okupljanja ljudi do 5... Jeste vanredno stanje, a formalno nije. I sve ce to pokriti vanrednom situacijom. A ovo ce primeniti u pojedinim gradovima, na osnovu odluke lokalnog kriznog staba gde, kod nas?
October 21, 20204 yr na pitanje šta misli o tome što političari ne nose maske "najiskrenije i sa punom čašću, mi ne vidimo njih bez maske... dal ih love kamere, šta li je..."
October 21, 20204 yr Author Kon je upravo rekao da ce stariji od 65 godina primiti vakcinu protiv gripa uz pisanu saglasnost, jer je to vakcina predvidjena za uzrast 18-65.Vakcina za sve uzraste jos nije nabavljena. Kod mog caleta u Domu su mi trazili saglasnost za vakcinu, on Ima 75 godina. Doduse nisu pominjali koja je vakcina u pitanju.