October 21, 20204 yr mislish ako je tachno pa da ga uhapse?Mislim ja ne bi voleo da on prolazi kroz to, ali bi sa druge strane, voleo da uđi u to da dokazuju da on laže...Mislim, sad sa njim niko neće hteti da priča ni u parku. .... Shiit has hit the fan!
October 21, 20204 yr 12 minutes ago, renne said: Sutra "hitna" sednica kriznog štaba Kad je već hitna, što nije odmah danas pa nije urgentna, samo je hitna
October 21, 20204 yr 48 minutes ago, Frank Pembleton said: Mislim ja ne bi voleo da on prolazi kroz to, ali bi sa druge strane, voleo da uđi u to da dokazuju da on laže... Mislim, sad sa njim niko neće hteti da priča ni u parku. .... Shiit has hit the fan! mislim, to je ili tachno i mora da dodje do nechega (devojka sme da sanja) i deda ce da najebe ili nije tachno i deda ce najebe. mislim, u realnosti, evo ti scenario (mada ja s tugom piljim u hajklas farmaciju i to kao ne moze) shta koshta random skup radikala da kupe neshto od nekoga, krste sa pola fizioloshkog rastvora (pitali pre toga shta sme da se sipa u ljude a da ne pobrljave bash), umuvaju na izbornu listu, ima engleska ima belgijska ima 3 lepe, i povuku iz budzeta pun kikiriki kinte na neku foru (taj mehanizam bash ne poznajem, ali ne vidim da nisu snalazljivi i da je to problem ikako). i sad grip ko grip, neko se razboleo jer prekasno primio vakcinu, neko jer ima kilav imunitet sam po sebi, nekog ne radi vakcina, iljadu zashto iljadu zato, ko ce to da uprati na masu od pola miliona primalaca. radikali su to, njihovi mehanizmi shvatanja stvarnosti, razmishljanja i delovanja su daleko od jasnog mozga. i samo takvi mogu da simultano seku sve grane na kojima svi sede... samo hipotetichki naravno, nije da nekoga optuzujem ne daj partenone, ja njih ni ne poznajem, a valjda ni necu
October 21, 20204 yr koja god vakcina protiv korone stigne kod nas tamo negde 2022. verovatno, prvo aktivisti i calnovi. mi cemo polako za njima.
October 21, 20204 yr kaže konara Quote Treba razmišljati o zabrani kretanja u nekom obliku, da se nešto skrati, da se ide samo do prodavnice
October 21, 20204 yr 7 minutes ago, Aleksija said: koja god vakcina protiv korone stigne kod nas tamo negde 2022. verovatno, prvo aktivisti i calnovi. mi cemo polako za njima. nije ni to loshe, to ti je odma dva miliona ljudi. meni ok kolektivni imunitet i te stvari. al da bude kineska
October 21, 20204 yr 1 minute ago, gospa buba said: nije ni to loshe, to ti je odma dva miliona ljudi. meni ok kolektivni imunitet i te stvari. al da bude kineska pre par meseci sam se zezala na ovaj racun, sad sam pocela da bivam ozbiljnija. i nekako sam pocela da razmisljam o tome da cemo stvarno nekoliko godina zivet sa ogranicenjima ove ili one vrste. i da ni to nije tako strasno, samo ako nas sledece leto puste da malo mrdnemo juzno - makar i pod maskama. elem, da vidimo prvo kako deluju na botovskom organizmu, tom otelotvorenom idealu adaptacionog potencijala.
October 21, 20204 yr ako tako gledamo, pre će od nas da naprave krdo. mislim, dobro smo se pokazali na ostilim poljima.
October 21, 20204 yr 9 minutes ago, slepa živana said: ako tako gledamo, pre će od nas da naprave krdo. mislim, dobro smo se pokazali na ostilim poljima. ja mislim da ipak mora da nam se da dobrar primer, onda cemo mi lako
October 21, 20204 yr 47 minutes ago, renne said: kaže konara Ali bukvalno ga treba u katran i perje...Matora budala.