October 21, 20204 yr 8 minutes ago, precog said: to je veliki no-no, nisam siguran da bi im to dozvolile kompanije od kojih uvoze i da postoje porodicna pakovanja vakcina. ja bih volela da verujem u to. problem je kad pochnu da nas posmatraju kao treci svet, vrlo brzo pochnu i da se ponashaju tako. a radikale zasigurno zabole iz chega ce da pretachu u shta, sve dok vide svoj finansijski smisao. Edited October 21, 20204 yr by gospa buba
October 21, 20204 yr 16 minutes ago, gospa buba said: ja bih volela da verujem u to. problem je kad pochnu da nas posmatraju kao treci svet, vrlo brzo pochnu i da se ponashaju tako. a radikale zasigurno zabole iz chega ce da pretachu u shta, sve dok vide svoj finansijski smisao. ako su u pitanju vakcine od ozbiljnih kompanija, nema sanse da se tako nesto dozvoli, to je stvarno veliki no-no.
October 21, 20204 yr svakako su to radili sa nekim vakcinama, cula sam za to jos pre par meseci, kada su mi savetovali da za mamu svakako kupim vakcinu u apoteci, iako spada u prioritetnu grupu za vakcinisanje u domu zdravlja. trenutno nema ni te u apoteci, tako da cemo videti.
October 21, 20204 yr Sad pročitah ovo:https://nova.rs/vesti/drustvo/radovanovic-da-li-je-torlakova-vakcina-zaista-torlakova/O jbmti... .... Shiit has hit the fan!
October 21, 20204 yr jedino ako deda lupeta. ako ne lupeta, neka i radule mashe krilima jebiga. radikali deco, bukvalno sve je moguce.
October 21, 20204 yr Sad će Radule da dobije boost [emoji38]ol:Jbga to je prvo što sam pomislio, radule ona veštica, levijatani...Jel mogu ovi da uhapse dedu Radovana? .... Shiit has hit the fan!
October 21, 20204 yr 2 hours ago, Friend said: Radovanovic sumnja da je vakcina za grip bez dozvole, uvezena u flasama i presipana u manje doze za domove zdravlja