Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

8 minutes ago, precog said:

to je veliki no-no, nisam siguran da bi im to dozvolile kompanije od kojih uvoze i da postoje porodicna pakovanja vakcina.

ja bih volela da verujem u to.

problem je kad pochnu da nas posmatraju kao treci svet, vrlo brzo pochnu i da se ponashaju tako. a radikale zasigurno zabole iz chega ce da pretachu u shta, sve dok vide svoj finansijski smisao.

Edited by gospa buba

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

PA valjda su je povukli, još juče

Šta? Vakcinu protiv gripa?

.... Shiit has hit the fan!

DA, Torlakovu

16 minutes ago, gospa buba said:

ja bih volela da verujem u to.

problem je kad pochnu da nas posmatraju kao treci svet, vrlo brzo pochnu i da se ponashaju tako. a radikale zasigurno zabole iz chega ce da pretachu u shta, sve dok vide svoj finansijski smisao.

ako su u pitanju vakcine od ozbiljnih kompanija, nema sanse da se tako nesto dozvoli, to je stvarno veliki no-no.

svakako su to radili sa nekim vakcinama, cula sam za to jos pre par meseci, kada su mi savetovali da za mamu svakako kupim vakcinu u apoteci, iako spada u prioritetnu grupu za vakcinisanje u domu zdravlja. trenutno nema ni te u apoteci, tako da cemo videti.

Sad će Radule da dobije boost :lolol:

jedino ako deda lupeta. ako ne lupeta, neka i radule mashe krilima :lolol:

jebiga. radikali deco, bukvalno sve je moguce. 

Sad će Radule da dobije boost [emoji38]ol:
Jbga to je prvo što sam pomislio, radule ona veštica, levijatani...

Jel mogu ovi da uhapse dedu Radovana?

.... Shiit has hit the fan!

mislish ako je tachno pa da ga uhapse?

2 hours ago, Friend said:

Radovanovic sumnja da je vakcina za grip bez dozvole, uvezena u flasama i presipana u manje doze za domove zdravlja :fantom:

des-archeologues-decouvrent-des-amphores

Sutra "hitna" sednica kriznog štaba

Kad je već hitna, što nije odmah danas

Uzeli rinfuzno od kineza sto je jeftinije nego manja pakovanja :ziga:

Hitna je, ali nije mnogo hitna :lolol:

Background Picker
Customize Layout