Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Pa on je rekao da ni vakcinu neće primiti...

.... Shiit has hit the fan!

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Ode preko 300

A preminulo da pogadjam dvoje?

326
I naravno, dvoje umrlo

Kaže Brnaba, večeras imamo preko 400

To su rezultati koji ce biti sutra? :unsure:

Edited by mraki

da

• Popular Post

Što ne kaže odmah rezultate do kraja meseca, da bez veze ne čitamo vesti svaki dan

2 minutes ago, Time Crisis said:

Što ne kaže odmah rezultate do kraja meseca, da bez veze ne čitamo vesti svaki dan

Dok sabere 2+2  mrtva za sve dane...zbuni se zena

On 17.10.2020. at 12:41, Miljenko said:

Ima ljudi koji kao da bi umrli, ako ne izadju negde. Kafana u mojoj ulici je sinoc ponovo radila do 2 sata. Poznati lokalni klub, standardno radi do 5-6. Tamo inspekcija sigurno nikada nije usla, niti ce se to desiti ubuduce.

To primer nije ni za sta,jer sve kafane i svi kafici rade punom parom,naravno oni nisu jedina mesta gde ljudi mogu da se zaraze,a siguran sam da je mnogo veca sansa za zarazu u prepunim autobusima gsp-a,pa drzavu zabole patka za to,jer para za nove buseve nema.Druga jako bitna stvar,Kon i sisata i svi ostali koji sebe smatraju strucnjacima su toliko puta uhvaceni u lazi da im niko vise i ne veruje,a za takvo stanje ne mozes da krivis ljude koji su u kafani.

On 19.10.2020. at 14:44, 3opge said:

sta je to Konov keficijent?

Razlika izmedju cene koju drzava plati za neku vakcinu plus njegova ugradnja i cene po kojoj to stigne u Srbiju.

Radovanovic sumnja da je vakcina za grip bez dozvole, uvezena u flasama i presipana u manje doze za domove zdravlja :fantom:

1 minute ago, Friend said:

Radovanovic sumnja da je vakcina za grip bez dozvole, uvezena u flasama i presipana u manje doze za domove zdravlja :fantom:

shanse da ne useru sve se progresivno smanjuju i bez toga.

32 minutes ago, Friend said:

ja sam cula da to rade vec godinama.

to je veliki no-no, nisam siguran da bi im to dozvolile kompanije od kojih uvoze i da postoje porodicna pakovanja vakcina.

Background Picker
Customize Layout