October 20, 20204 yr Popular Post Što ne kaže odmah rezultate do kraja meseca, da bez veze ne čitamo vesti svaki dan
October 20, 20204 yr 2 minutes ago, Time Crisis said: Što ne kaže odmah rezultate do kraja meseca, da bez veze ne čitamo vesti svaki dan Dok sabere 2+2 mrtva za sve dane...zbuni se zena
October 20, 20204 yr On 17.10.2020. at 12:41, Miljenko said: Ima ljudi koji kao da bi umrli, ako ne izadju negde. Kafana u mojoj ulici je sinoc ponovo radila do 2 sata. Poznati lokalni klub, standardno radi do 5-6. Tamo inspekcija sigurno nikada nije usla, niti ce se to desiti ubuduce. To primer nije ni za sta,jer sve kafane i svi kafici rade punom parom,naravno oni nisu jedina mesta gde ljudi mogu da se zaraze,a siguran sam da je mnogo veca sansa za zarazu u prepunim autobusima gsp-a,pa drzavu zabole patka za to,jer para za nove buseve nema.Druga jako bitna stvar,Kon i sisata i svi ostali koji sebe smatraju strucnjacima su toliko puta uhvaceni u lazi da im niko vise i ne veruje,a za takvo stanje ne mozes da krivis ljude koji su u kafani.
October 20, 20204 yr On 19.10.2020. at 14:44, 3opge said: sta je to Konov keficijent? Razlika izmedju cene koju drzava plati za neku vakcinu plus njegova ugradnja i cene po kojoj to stigne u Srbiju.
October 21, 20204 yr Radovanovic sumnja da je vakcina za grip bez dozvole, uvezena u flasama i presipana u manje doze za domove zdravlja
October 21, 20204 yr 1 minute ago, Friend said: Radovanovic sumnja da je vakcina za grip bez dozvole, uvezena u flasama i presipana u manje doze za domove zdravlja shanse da ne useru sve se progresivno smanjuju i bez toga.
October 21, 20204 yr 32 minutes ago, Friend said: Radovanovic sumnja da je vakcina za grip bez dozvole, uvezena u flasama i presipana u manje doze za domove zdravlja ja sam cula da to rade vec godinama.
October 21, 20204 yr to je veliki no-no, nisam siguran da bi im to dozvolile kompanije od kojih uvoze i da postoje porodicna pakovanja vakcina.