October 19, 20204 yr 1 hour ago, de Sisti said: I tako dolazimo do Kon-Steinsove teoreme PS ja sam, za razliku od čivutina, iskreno nižnji duhom, i tražim da mi se plati 10e svaki put kad neko kaže "Kon-Steinsova teorema" Edited October 19, 20204 yr by steins
October 19, 20204 yr 36 minutes ago, jorma shparga said: nije valjalo kad je dolazilo iz keca,sad dvojka ne valja... pa sta treba da se desi da bi bili zadovoljni? Da dodje X.
October 19, 20204 yr Author 2 hours ago, steins said: Empirijski, da bi došli do realnih cifara, sve pomnožite sa dva, izuzev broja testova koji bi trebalo podeliti sa dva. Nije ni cudo sto Kon ne zna koje su cifre tacne, kad tako komplikujete
October 20, 20204 yr 12 hours ago, 3opge said: sta je to Konov keficijent? Mera zatupljivanja celog jednog naroda. Decenijama dosledno kombinujes sistematsku negativnu selekciju i proterivanje svesnijeg i inteligentijeg dela populacije, planski seces i uklanjas desni deo gausove krive opsteg postenja, morala i pameti, i posle izvesnog vremena ostaje samo smrdljiva septicka jama po kojoj plivaju razna govanca sa svojim koeficijentima. Konov koeficijent je matematika prilagodjena kapacitetima losih djaka, zaravnjenoj krivi inteligencije onog dela populacije koji je pobedio u Srbiji.
October 20, 20204 yr Jel ovaj Srđa poseduje drugi odevni predmet osim košulje sa kratkim rukavima... Težak govnar,da dodam posle odgledanog nastupa Edited October 20, 20204 yr by Apollo Creed
October 20, 20204 yr On 11.10.2020. at 0:25, BarryWhite said: cukemberg, bil gejc, stiv dzobz, svi su se oblacili isto godinama Uspesni ljudi @Apollo Creed Edited October 20, 20204 yr by Caligula
October 20, 20204 yr srdjo isti kozmo krejmernije istina krejmer da se ne uzima u kontekst nikakav!sent from bubamoto
October 20, 20204 yr 5 minutes ago, napadaj said: 4:33 - Srđa u košulji dugih rukava Zasto on mucenik mora da se obuce u kafanski stonjak