Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

:lolol:

Kao da je on izmislio odnos izmedju broja zarazenih i testiranih, pa je to sada Konov koeficijent, mos misliti.:lol:

Konov koeficijent je nešto kao dijalektički materijalizam...Neuhvatljiv...:lolol:

Toliko sam se isključio iz dešavanja da sam propustio ceo 2. talas... :ohmy:

28 minutes ago, 3opge said:

sta je to Konov keficijent?

Vrsta motke za sisanje.

122/2/5746

koji je ovo dan u nizu sa dva peminula? 

• Popular Post

to je tzv konova konstanta

2 hours ago, arkonada said:

Evo dobijamo 68 dinara za akcije telekoma, da nam skrenu pažnju sa velikih brojeva korone i koeficijenata

vajdica. dodash 2 dinara i imash 180 grama slanih shtapica marke pardon kod maksija.

daj da zapodenemo dugu i zivu diskusiju o nepravdi, koja ce da iznedri pritanje i shto je 180 a ne 200. ljudi. nas potkradaju :dry:

4 minutes ago, precog said:

to je tzv konova konstanta

:lolol:

edip. kikirikija bez. ovaj kapitalizam ide u komunizam bez kikirikija.

Edited by gospa buba

2 hours ago, 3opge said:

sta je to Konov keficijent?

To ti je u epidemiologiji isto sto i BDP u srpskoj ekonomiji

jednorog za razlicitu upotrebu, tipa protumacen racun za struju

Empirijski, da bi došli do realnih cifara, sve pomnožite sa dva, izuzev broja testova koji bi trebalo podeliti sa dva. 

I tako dolazimo do Kon-Steinsove teoreme

to je problem sa tim egzaktnim naukama, stalno se komplikuju, ne valja de brolj, ne valja hajzenberg, posle ne valja ni sam albert. nema tu kraha :sad:

3 hours ago, Joe D said:

koji je ovo dan u nizu sa dva peminula? 

nije valjalo kad je dolazilo iz keca,sad dvojka ne valja...

pa sta treba da se desi da bi bili zadovoljni?

Background Picker
Customize Layout