Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

3 hours ago, ronin said:

"Konov koeficijent" je nešto novo potpuno novo u nauci...:laugh:...

Koneficijent.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

ali pazi matori ni jednom ni da zucne, ono, nije to moj koeficijent, nije to koeficijent, jok :rolf:

nada se ulasku u istoriju, kao prvi chovek koji je prepoznat dok deli dva broja, koji oba nastaju sluchajno :mellow:

Edited by gospa buba

Pa ne mislite valjda Gospo da kon čita tabloide :fantom:

On za taj koeficijent i uopste svoju naučničku slavu vrv ne zna, a u takvom je bablu da ni ovi oko njega ne znaju.

nego da nije to kodVas naucnicka ljubomora :happy:

Izgleda da je Brnabićka sinoć rekla da nikakvih zatvaranja neće biti.

• Author

Moze da mumla sta hoce obicno se desi totalno suprotno

Pa ne mislite valjda Gospo da kon čita tabloide fantom.gif

On za taj koeficijent i uopste svoju naučničku slavu vrv ne zna, a u takvom je bablu da ni ovi oko njega ne znaju.

nego da nije to kodVas naucnicka ljubomora happy.gif
znash kako pjesma kaze:

po meni se nishta nece zvati hihi.gif

lalaj lalaj lala. chisto sumnjam da ne chita i ne zna. mada ja nisam ni sigurna kako chovek treba da pristupa budalama, kad je u pitanju shtampani materijal. mozda je najbolje shto ignorishe.

edip. jedared je bila epizoda direktno u programu, kaze otkrili nauchnici neke celije negde, dali im ime corrugated cells (bar mislim da su bile celije, ne secam se vishe) po uvazenom djuri korugi, profesoru mashinskog fakulteta, kog tom prigodom zovu, direktno u program, da podele radost i pitaju za mishljenje. chovek naravno izneverovao, oni malo insistirali, pa jeste sigurni, pa ipak ste vi izuzetan struchnjak, pa razmislite ipal josh malo. al ne pristade djura lisac stari rolf.gif

sent from bubamoto

SRBIJA UŠLA U CRVENU ZONU: Profesor Kočović upozorava da su narednih 6 dana ključni za borbu protiv trećeg talasa virusa korona

Strpimo se...:fantom:

1 hour ago, gospa buba said:

znash kako pjesma kaze:

po meni se nishta nece zvati hihi.gif

lalaj lalaj lala. chisto sumnjam da ne chita i ne zna. mada ja nisam ni sigurna kako chovek treba da pristupa budalama, kad je u pitanju shtampani materijal. mozda je najbolje shto ignorishe.

edip. jedared je bila epizoda direktno u programu, kaze otkrili nauchnici neke celije negde, dali im ime corrugated cells (bar mislim da su bile celije, ne secam se vishe) po uvazenom djuri korugi, profesoru mashinskog fakulteta, kog tom prigodom zovu, direktno u program, da podele radost i pitaju za mishljenje. chovek naravno izneverovao, oni malo insistirali, pa jeste sigurni, pa ipak ste vi izuzetan struchnjak, pa razmislite ipal josh malo. al ne pristade djura lisac stari rolf.gif

sent from bubamoto

Djuro zmaj, cudi me da nije naseo, secam se kad je imao neko suludo gostovanje recimo kod onog sto nit pisa nit kenja sa studija b, ja ga sreo u liftu i krenem da ga lozim kako je bila dojaja emisija, primio se samo tako

Djuro zmaj, cudi me da nije naseo, secam se kad je imao neko suludo gostovanje recimo kod onog sto nit pisa nit kenja sa studija b, ja ga sreo u liftu i krenem da ga lozim kako je bila dojaja emisija, primio se samo tako
[emoji38]ol:

to je bilo doba kad smo nanotehnologijom zamalo pokorili svet. meni shef rekao molim te nemoj samo neke budalashtine :hihi:

sent from bubamoto

ako se ne varam, jos ne odustaje, zena i on prave neku nanokozmetiku, lolol

ako se ne varam, jos ne odustaje, zena i on prave neku nanokozmetiku, lolol
jeste, ali sad je u duboko sivoj zoni, to vishe nije mejnstrim, odavno. (realno nije nikad ni bilo, to njihovo, uvek je bilo granichno)

mislim da i zena vishe nije zena unsure.gif

edip. proverila, da ne budem nepravedna, zena drzi nivo, shto se tiche sajensa, definitivno.

sent from bubamoto

au Djuro lola jedna!

nisam sigurna, naravno. bila je neka pricha.

neochekivano mala citiranost za spekrakularnu oblast. shto naravno ne mora nishta da znachi, osim da sam podlegla mejnstrim ochekivanjima smile.png

dajte neshto iz korone, mi imamo materijala za do sutra hihi.gif

sent from bubamoto

Evo dobijamo 68 dinara za akcije telekoma, da nam skrenu pažnju sa velikih brojeva korone i koeficijenata

jebo ih kon više

Početkom maja VANREDNO STANJE je ukinuto tek kada je KONOV KOEFICIJENT pao ispod 5%, a sada je on ZNATNO VEĆI

Background Picker
Customize Layout