October 18, 20204 yr 3 hours ago, ronin said: "Konov koeficijent" je nešto novo potpuno novo u nauci...... Koneficijent.
October 18, 20204 yr ali pazi matori ni jednom ni da zucne, ono, nije to moj koeficijent, nije to koeficijent, jok nada se ulasku u istoriju, kao prvi chovek koji je prepoznat dok deli dva broja, koji oba nastaju sluchajno Edited October 18, 20204 yr by gospa buba
October 19, 20204 yr Pa ne mislite valjda Gospo da kon čita tabloide On za taj koeficijent i uopste svoju naučničku slavu vrv ne zna, a u takvom je bablu da ni ovi oko njega ne znaju. nego da nije to kodVas naucnicka ljubomora
October 19, 20204 yr Pa ne mislite valjda Gospo da kon čita tabloide On za taj koeficijent i uopste svoju naučničku slavu vrv ne zna, a u takvom je bablu da ni ovi oko njega ne znaju. nego da nije to kodVas naucnicka ljubomora znash kako pjesma kaze:po meni se nishta nece zvati lalaj lalaj lala. chisto sumnjam da ne chita i ne zna. mada ja nisam ni sigurna kako chovek treba da pristupa budalama, kad je u pitanju shtampani materijal. mozda je najbolje shto ignorishe.edip. jedared je bila epizoda direktno u programu, kaze otkrili nauchnici neke celije negde, dali im ime corrugated cells (bar mislim da su bile celije, ne secam se vishe) po uvazenom djuri korugi, profesoru mashinskog fakulteta, kog tom prigodom zovu, direktno u program, da podele radost i pitaju za mishljenje. chovek naravno izneverovao, oni malo insistirali, pa jeste sigurni, pa ipak ste vi izuzetan struchnjak, pa razmislite ipal josh malo. al ne pristade djura lisac stari sent from bubamoto
October 19, 20204 yr SRBIJA UŠLA U CRVENU ZONU: Profesor Kočović upozorava da su narednih 6 dana ključni za borbu protiv trećeg talasa virusa korona Strpimo se...
October 19, 20204 yr 1 hour ago, gospa buba said: znash kako pjesma kaze: po meni se nishta nece zvati lalaj lalaj lala. chisto sumnjam da ne chita i ne zna. mada ja nisam ni sigurna kako chovek treba da pristupa budalama, kad je u pitanju shtampani materijal. mozda je najbolje shto ignorishe. edip. jedared je bila epizoda direktno u programu, kaze otkrili nauchnici neke celije negde, dali im ime corrugated cells (bar mislim da su bile celije, ne secam se vishe) po uvazenom djuri korugi, profesoru mashinskog fakulteta, kog tom prigodom zovu, direktno u program, da podele radost i pitaju za mishljenje. chovek naravno izneverovao, oni malo insistirali, pa jeste sigurni, pa ipak ste vi izuzetan struchnjak, pa razmislite ipal josh malo. al ne pristade djura lisac stari sent from bubamoto Djuro zmaj, cudi me da nije naseo, secam se kad je imao neko suludo gostovanje recimo kod onog sto nit pisa nit kenja sa studija b, ja ga sreo u liftu i krenem da ga lozim kako je bila dojaja emisija, primio se samo tako
October 19, 20204 yr Djuro zmaj, cudi me da nije naseo, secam se kad je imao neko suludo gostovanje recimo kod onog sto nit pisa nit kenja sa studija b, ja ga sreo u liftu i krenem da ga lozim kako je bila dojaja emisija, primio se samo tako[emoji38]ol:to je bilo doba kad smo nanotehnologijom zamalo pokorili svet. meni shef rekao molim te nemoj samo neke budalashtine sent from bubamoto
October 19, 20204 yr ako se ne varam, jos ne odustaje, zena i on prave neku nanokozmetiku, lololjeste, ali sad je u duboko sivoj zoni, to vishe nije mejnstrim, odavno. (realno nije nikad ni bilo, to njihovo, uvek je bilo granichno)mislim da i zena vishe nije zena edip. proverila, da ne budem nepravedna, zena drzi nivo, shto se tiche sajensa, definitivno.sent from bubamoto
October 19, 20204 yr nisam sigurna, naravno. bila je neka pricha. neochekivano mala citiranost za spekrakularnu oblast. shto naravno ne mora nishta da znachi, osim da sam podlegla mejnstrim ochekivanjima dajte neshto iz korone, mi imamo materijala za do sutra sent from bubamoto
October 19, 20204 yr Evo dobijamo 68 dinara za akcije telekoma, da nam skrenu pažnju sa velikih brojeva korone i koeficijenata
October 19, 20204 yr jebo ih kon više Quote Početkom maja VANREDNO STANJE je ukinuto tek kada je KONOV KOEFICIJENT pao ispod 5%, a sada je on ZNATNO VEĆI