Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Retki su ljudi (van ppp-a) koje dotice ova Tema van nivoa "mere, ukidanje skola i sl."... Posebno sto nikakvog pravila nema, osim da ce udariti opet. Jace... Izbori, izbor vlade, pregovori o Kosovu nemaju nikakve veze sa merama. 

Inace

Gledam juce jednu stariju zenu ispred maxija. Rukavice. Vadi masku da navuce. Iz novcanika. Pare oprane... 😂

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 hour ago, SNARC said:

Osecaj sramote izgleda pada srazmerno rastu godina.

On ce da zakljucava nesto...zemljo Indijo.

Ako nas nisu zaključavali u junu/julu kad je bila opšta katastrofa po bolnicama,sad nema šanse nikakve.Samo tako mogu da trtljaju u bradu i plaše narod pošto već svi nešto pričaju gde god da krenem kako će škole da se zatvaraju,ograničavanje po DZ,polic.čas,.Znači ljudi se i te kako primaju na te izjave Kona i sličnih,a u stvari ništa se ozbiljno ne preduzima osim kuknjave po svim šugaloidima..Klubovi rade normalno,krcati samo objavljuju po insta,nema zatvaranja granica,dakle sve teče kao da nema korone.

• Author

Vanredna situacija je isto sto smo imali i u julu, kafici do 21h, 5 ljudi na istom mestu, maske, pranje ruku... cista budalastina.

Vidim na insta da je Rozga napunila doli bel. Ta muzika ubija koronu. Pored mozdanih celija.

Lako je vama kada imate izlazak do 23. Ovde tupsoni ograničili do 21. Potpuno pomračenje uma. Gore nego 1983.

Kakav naslov, Konov koeficijent eksplodirao
217 novih, od 3k testiranih

Podelili smo dva broja jedan s drugim, nećete verovati šta smo dobili (FOTO, VIDEO)

Ima li igde u svetu ovakve krive?:covid19:

3 hours ago, Niveamen said:

Ako nas nisu zaključavali u junu/julu kad je bila opšta katastrofa po bolnicama,sad nema šanse nikakve.Samo tako mogu da trtljaju u bradu i plaše narod pošto već svi nešto pričaju gde god da krenem kako će škole da se zatvaraju,ograničavanje po DZ,polic.čas,.Znači ljudi se i te kako primaju na te izjave Kona i sličnih,a u stvari ništa se ozbiljno ne preduzima osim kuknjave po svim šugaloidima..Klubovi rade normalno,krcati samo objavljuju po insta,nema zatvaranja granica,dakle sve teče kao da nema korone.

ne zakljucavaju oni po potrebi nego ofrlje i da ne budu mimo sveta. evo evropa se lagano zakljucava, doci cemo i mi na red, nemoj da brines.

jos najbolje da za koji mesec degenerik krene u posete raznim drzavnicima pa kad pocnu pricu o teskim vremenima u drugom naletu da nema sta da kaze. a i inace, politicarima su ova zakljucavanja dar s neba - em idealna za ubiranje vecih poreza cim se stanje iole stabilizuje, em mogu da love u mutnom onoliko dok se narod bavi prezivljavanjem. ovu pandemiju ce da muzu brat bratu jedno tries godina. a kad se za jedno pola veka otvore arhive, ko zna sta ce se sve iz njih izaci.

da ima ko - jes minister se sam pishe.

Ma ovi bi svašta[emoji769] uradili no ih jebu finansijeri, zvanični i nezvanični.
Prošlo otvaranje je bilo kad su im velike kompanije rekle :
Odjebite, mi se vraćamo na ful režim (oni koji se nisu vratili), a ti smisli kako ćeš da "prodaš" to. Samo ne zaboravi koliko smo vam para u džepove ljuljnuli...

.... Shiit has hit the fan!

24 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ma ovi bi svaštaemoji769.png uradili no ih jebu finansijeri, zvanični i nezvanični.
Prošlo otvaranje je bilo kad su im velike kompanije rekle :
Odjebite, mi se vraćamo na ful režim (oni koji se nisu vratili), a ti smisli kako ćeš da "prodaš" to. Samo ne zaboravi koliko smo vam para u džepove ljuljnuli...

.... Shiit has hit the fan!

stace ful rezim cim stane u vecini zemalja, imaju dovoljno jak razlog. jedino nabavke nece stati a tu ce oni pokupiti kajmak. kad se situacija stabilizuje, svesce racune pa ce nam servirati na naplatu. i u srbiji i shire. samo sto je u srbiji vise pistolj i carapa princip a kod nas ovde tasna i masna. al to su kulturoloske nijanse.

5 hours ago, renne said:

Kakav naslov, Konov koeficijent eksplodirao
217 novih, od 3k testiranih

"Konov koeficijent" je nešto novo potpuno novo u nauci...:laugh:...

5 hours ago, adam said:

ovu pandemiju ce da muzu brat bratu jedno tries godina.

:ohmy:

• Author

Naebali smo..preti nam HRVATSKI scenario!

2 hours ago, ronin said:

"Konov koeficijent" je nešto novo potpuno novo u nauci...:laugh:...

konov koeficijent za nize razrede: ako se poveca brojilac kolichnik se povecava, ako se poveca imenilac kolichnik se smanjuje.

i tako :hihi:

Background Picker
Customize Layout