Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

juce sam vodio kevu u medicinu rada na nbg da se testrira posto joj treba za operaciju. imala je zakazano, i tacno u to vreme je i uradjeno, test je bio gotov za sat i po kao sto je i bilo receno, osoblje koje tamo radi vrlo ljubazno i predusretljvo, a nije im lako sa svim tim ljudima.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Zvaničnih 227 na 5k
Opop

Bili danas u Ikei oko 2, došli a ispred red od 100-150 ljudi, puštaju onoliko koliko izađe. Čekali jedno pola sata da uđemo. Da zna ako neko planira da ide

1 hour ago, renne said:

Zvaničnih 227 na 5k
Opop

opop rekli prvi broj rekli drugi broj. mozemo samo folklorno i fakultativno da se interesujemo :hihi:

s obzirom kako je stanje u gradu i trznim centrima, crno nam se pise

ovo je trenutak kad ja kazem necu nishta da kazem :unsure:

20:30 sinoć na Sajmu,svi splavovi koji rade krcati,u jednom nije bilo izgleda mesta unutra pa se džuskalo i napolju:Jova:

U hali na Sajmu svadba...pevačica nikad gora by the way,:isuse:posle preuzeo kum vrv,neki pijani glas...poštuje se izgleda distanca toliko da je i terasica bila krcata.

Covid redari su očigledno imali slobodno veče.:fantom:

http://rs.n1info.com/Vesti/a661969/Predrag-Kon-koronavirus-situacija-u-Srbiji.html

On je, u jutarnjem programu televizije Prva, rekao da se ne može očekivati da se u celoj Evropi povećava broj zaraženih i misliti da će Srbiju to zaobići. "Neće, jednostavno neće", naveo je Kon.

Rekao je da je jasno da se širenje virusa može preduprediti samo sprečavanjem kontakata. "Da li će to biti policijski čas, vanredno stanje, mora se sprečiti širenje", naveo je. Istakao je da nošenje maski nije mera, nego za sada najbolji način da se smanji jačanje virusa korona i zaražavanje većeg broja ljudi. Kon je rekao i da se, za sada, škole neće zatvarati.

vazno je da se obavezno kaze da jedina mera koju realno imash na rapspolaganju u raspalom majmunarniku, e to u stvari i nije mera. ali to obavezno mora, svaki put, to da se napomene, nemoj jednom da propustish. nosite maske, al to je kao da ih ne nosite, ali ih ipak nosite, mada ne rade nishta, razmislite da li cete da ih nosite, mozda vas i kaznimo ako necete, mada se shirenje virusa mora sprechiti po svaku cenu. pa vi vidite shta cete isuse.gif

a u stvari radite shta hocete dok se izvrti josh malo para, pa kad bude stvarno sranje, pozatvaraceno. pa tako kolko hocesh puta. vrte prste do vanrednog stanja :isuse:

sent from bubamoto

"SLEDEĆE NEDELJE VANREDNA SITUACIJA U BEOGRADU" Dr Kon: Ako ljudi neće da nose maske, onda idemo na ZAKLJUČAVANJE GRADA!

Konara ne vadi

Osecaj sramote izgleda pada srazmerno rastu godina.

On ce da zakljucava nesto...zemljo Indijo.

ima ko ce, ne brinem ja za to.

sent from bubamoto

Taj koji ce, prvo gleda odakle dolaze parice koje mu kapaju u pdze..to je bitno da cirkulise..a ne tamo neki stab ili korona ili obican plebs 

jest pa da se opet pojavi hiljadu huligana pred skupštinom, zabravljate da sledeće nedelje treba da se izabere vlada :happy: gde smeju da drmaju kavez anti maskerima u ovom osetljivom trenutku

edip

- meni ovo sve više liči na globalni experiment sa ciljem da se utvrdi da li i u kojoj meri nošenje maski utiče na smanjenje razmera običnog gripa, kada razmislite on nanosi stotine milijardi štete poslodavcima širom sveta, svake godine, ako bi mogli da nas zabrnjiče :D od novembra do aprila i da tako redukuju te gubitke...

Edited by gone fishing

avaj mora i on da se vrzma od do.

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout