October 16, 20204 yr To u dosta zemalja izgleda uvode... Bolest globalnih razmera,a pri tome ne mislim na Koronu.
October 16, 20204 yr 5 minutes ago, Frank Pembleton said: Sad čuh Kisićku... Maske svugde i svako... .... Shiit has hit the fan! Sem u kafani...tu moraš da uđeš sa maskom, ali za stolom možeš da je skineš.
October 16, 20204 yr Debilizam Razumeo bih ovo da su ostale mere potrosene, tipa kafici, kafane, okupljanja. Rupa u mozgu.
October 16, 20204 yr a kad sam ja rekao da se sranje širi ko ludo čak i na otvorenom kad temperatura padne na ~5 celzijusa , onda je bilo ajde ćuti omunjeni nemaš pojma
October 16, 20204 yr Koja je verovatnoća da ti neko kašlje u facu dok prolazi pored tebe? Postoji, ali postoji verovatnoća i da ti deo fasade padne na glavu, pa ne nosimo šlemove. Ovce smo. Globalno. Zvuči kao neka teorija zavera, ali je tako. Edited October 16, 20204 yr by Milošica
October 16, 20204 yr Sem u kafani...tu moraš da uđeš sa maskom, ali za stolom možeš da je skineš.U to ime, odoh na pivo... .... Shiit has hit the fan!
October 16, 20204 yr 18 minutes ago, Frank Pembleton said: Sad čuh Kisićku... Maske svugde i svako... .... Shiit has hit the fan! Op, cvrc, gevezn zajn Dr Darija Kisić Tepavčević precizirala je u izjavi za Tanjug da je nošenje maski na otvorenom ipak preporuka Kriznog štaba, a ne obaveza. Neko intervenisao izgleda.
October 16, 20204 yr 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Sprdačina. .... Shiit has hit the fan! Meni ponekad zao tih likova u stabu..Moraju da zvuce uverljivo, donise neke mere, da ne izgleda kao da ne rade nista..A opet da se ne naljuti Pera, da ne uznemirimo Miku i da Laza nastavlja sa ubiranjem profita.. A onda pomislim...ko im bre jebe mater
October 16, 20204 yr 9 minutes ago, SNARC said: Meni ponekad zao tih likova u stabu.. Brt...poslednje što osećam prema njima je jbna žalost