Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

mora definitivno neshto da pije da ga mozak ne zaboli :lolol:

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Koji mozak:lolol:..nema taj mozga..

58 minutes ago, Haralampije said:

trecina tih testova su doktori, policija, vojska, gastarbajteri, posetioci morskih predela kad im vreme nije, povratnici na posao posle GO.....

Mislis dve trecine

5 hours ago, Apollo Creed said:

"Noćas i tokom prethodnog dana bilo je 53 na Infektivnoj klinici u trijažnom centru, što je znatno manje nego 80, koliko je bilo. Imamo nove pokazatelje da se to polako zaravnava na nekom višem nivou. S druge strane u kovid ambulantama se polako nešto dešava. Imamo porast koji je nastao, ali imamo i ovo usporavanje o kojem sam pričao"rekao je Kon tokom gostovanja u Jutarnjem programu.

on statistiku kao da polagao nije, pa ne može to da se meri "danas 50, a bilo 80, znači opada", što bi se reklo, transfer blama

Edited by Kelt

11 minutes ago, Kelt said:

on statistiku kao da polagao nije, pa ne može to da se meri "danas 50, a bilo 80, znači opada", što bi se reklo, transfer blama

mozda u njegovo vreme nije ni bila statistika, nije kriv chovek :hihi:

sitnicarite, bitno valjda da smo pobedili

Samo da malo razjasnim tu izjavu. Jedno su kovid ambulante a drugo su trijažni centri. Ovi drugi bi trebalo da su sledeći nivo, za nešto teže slučajeve. 

Kakav cirkus u Kragujevcu. Jedini grad u Srbiji gde lokali rade do 21h. Svuda do 23. Neverovatno.

A ima li ponovo negde da se vidi stanje po gradovima ?

ovako je zvanicno:

Највише новозаражених је из Београда – 84, следе Крагујевац и Ваљево са по 23 особе, Ниш 9, Врање 7, Нови Сад и Крушевац по 6, Врњачка Бања 5 и Бор, Ћуприја, Александровац и Пријепоље по 4 новозаражене особе.

Edited by Misko

16 minutes ago, Misko said:

ovako je zvanicno:

Највише новозаражених је из Београда – 84, следе Крагујевац и Ваљево са по 23 особе, Ниш 9, Врање 7, Нови Сад и Крушевац по 6, Врњачка Бања 5 и Бор, Ћуприја, Александровац и Пријепоље по 4 новозаражене особе.

Ok. A gde se to objavljuje ?

I da li svaki dan ?

Pošto to ne vidim na sajtu Batuta.

Ja sam  skinuo sa RTS..

I da li svaki dan ?
Nigde
41 minutes ago, renne said:
51 minutes ago, dùda said:
I da li svaki dan ?

Nigde

Znači i dalje smo tu, tj nigde :dry:

Laziraju podatke... Preuvelicavaju da se, kad stvarno bude 300, 400, 500, nista spec. ne dogodi...

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.