October 16, 20204 yr 19 minutes ago, Zico said: Zasto ljudi ne nose pravilno jebene maske? Zasto je ne stave i preko jebenog NOSA? Jel to bas toliko tesko... magle im se naočare. ako maska beše štiti druge od mene koji je nosim onda i nije tolka frka za nos. mislim ionako su ljudi mouth breatheri mahom. disklejmer. ja je nosim preko nosa.
October 16, 20204 yr 2 minutes ago, Arkadija said: Nova odluka, maske obavezne i na otvorenom. gde bre?
October 16, 20204 yr Just now, nisam ja said: gde bre? Kod nas. http://rs.n1info.com/Vesti/a661315/Maske-obavezne-i-na-otvorenom.html
October 16, 20204 yr Ma kako da ne sad će svi da napolju da nose maske . Večeras izmena ,nisu obavezne Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
October 16, 20204 yr Zabrana okupljanja više od 30 ljudi. Opšte je poznato da skup od 29 ne prenosi virusSent from my M2002J9G using Tapatalk
October 16, 20204 yr sere mi se od njihovih mera. zaštitili su stare zatvaranjem u kuću proletos. majka mi nije napustila stan dva meseca poplašena. eno je sad ide sa štapom jer su joj mišići atrofirali i posledično stradala kolena.
October 16, 20204 yr Ako su maske obavezne onda verovatno i derbi fudbaleri igraju pod maskama.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
October 16, 20204 yr Ali sednes u kafic, za stolom ne moras da nosis masku, pricas, derese se, smejes se, pljujes na svog sagovornika, a boga mi i okolo, ipak je to zatvoren prostor, sire se kapljice, aerosol, itd. A onda ustanes da odes do toaleta i moras da stavis masku, jer ces na putu (koji traje 5 do 10 sekundi) do tamo, cuteci ipak predstavljati opasnost. Ili dok izlazis iz kafica. Ok, mozda malo zastitis sebe od drugih. Zanimljivo.
October 16, 20204 yr 47 minutes ago, Arkadija said: Nova odluka, maske obavezne i na otvorenom. Ma obavezno će biti obavezne. Dileje.
October 16, 20204 yr sere mi se od njihovih mera. zaštitili su stare zatvaranjem u kuću proletos. majka mi nije napustila stan dva meseca poplašena. eno je sad ide sa štapom jer su joj mišići atrofirali i posledično stradala kolena. Meni otkazali posetu kevi sutra u domu.Pitao ih jel postoji opcija da imaju neku prostoriju koju bi osposobili za posete ili neki prozor/staklo...Rekli su mi da je i ovo što došlo iz ministarstva "na nivou preporuke" i kad su ih pitali za "drugi način" ovi su im odgovorili "nema drugog načina". I oni neće da rizikuju. Pokriveni su od ministarstva da ukinu posete ako zahladi napolju. .... Shiit has hit the fan!
October 16, 20204 yr Sve više inspektora i milicajaca biće među putnicima: Ko ne nosi masku u autobusu, biće kažnjen