Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

pa ne, možeš da prijaviš koga oćeš
i kafanu, i sve u kafani
vesara uveo drukanje na viši nivo
Bilo bi ok da sad krene zatrpavanje ovim fotkama...

.... Shiit has hit the fan!

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Ja bih vala drukao, samo da nisu Naprednjaci na vlasti, i još bih navijao za kazne tipa 50 000, i to iz razloga sledećih:

1. Dovode druge u opasnost.

2. Principijelno tako treba sa bezobzirnima i bahatima.

3. Jako, jako malom procentu ljudi odgovora sve ovo zbog novca. Ostalima veoma ne odgovara. Bahato ponašanje samo produžava ovo stanje.

Edited by Malkmus

znachi shta kazem, vesara brate uchini neshto, eno ga bio lik u 88 nije nosio masku od 19:45 do 20h izmedju opshtine i keja?

sent from bubamoto

ah pa merilitm su oni u junu, po završetku prvog peak-a, na smešnom uzorku od 1000 ispitanika su našli 64 osobe sa antitelima na korolu, naravno naši nepismeni novinari se nisu setili da pitaju konaru tada kako su uzorkovali ovaj uzorak, metodom slučajnog odabira ili su možda ispitivali članove porodica koronaša ili uzorak čine, a secite me gde sam najtanji ako to nije slučaj :happy:, doktori i sestre iz kovid bolnica, što samo istraživanje čini bezvrednim jer su oni pod povećanim rizikom i realno je očekivati da su nekoliko puta prokuženiji od opšte populacije
- edit otud konari ova procena od 15-20% pošto je drugi peak bio oko 2,5-3 puta gori, po broju umrlih i 50% veći po broju hospitalizovanih, s tim da sada nisu skoro sve trpali u bolnice kao proletost već ipak ozbiljnije slučajeve
pa i tad su nashli 2.3%

glume oni ludilo, pola glupaci pola ih zabole .

sent from bubamoto

37 minutes ago, gospa buba said:

znachi shta kazem, vesara brate uchini neshto, eno ga bio lik u 88 nije nosio masku od 19:45 do 20h izmedju opshtine i keja?

sent from bubamoto

Jbg,kažem ja-fale moćni covid redari ko u rvackoj.:fantom:

1 hour ago, Malkmus said:

Ja bih vala drukao, samo da nisu Naprednjaci na vlasti, i još bih navijao za kazne tipa 50 000, i to iz razloga sledećih:

1. Dovode druge u opasnost.

2. Principijelno tako treba sa bezobzirnima i bahatima.

3. Jako, jako malom procentu ljudi odgovora sve ovo zbog novca. Ostalima veoma ne odgovara. Bahato ponašanje samo produžava ovo stanje.

Nikad drukanje, ko da je teško organizovati kontrolu takvih stvari

1 hour ago, gospa buba said:

sent from bubamoto

Ako dodate da je govorio da je Djilas pravi lider ovog naroda..i da ste videli da je imao mapu Jajinaca (valjda se ovako kaze) koju je povremeno vadio i gledao..desice se nesto. 

U suprotnom..mosha.

drugo, slikanje drugih ljudi i slanje slika trecim ljudima, nisam siguran da neko od nenosilaca ne nadje i neki zgodan zakon za sebe :unsure:

kilava drzava, defionitivno.

8 hours ago, Milošica said:

Očigledno je da ili ne znaju ništa više o ovom virusu od nas, ili kriju da nešto znaju, što bi bilo još gore.

Слажем се,да појма немају.Код клинца у клубу тестирали њих 20 из екипе.Од њих 20 нико позитивна и њих четворо имају антитела.Од те четворице само један је званично имао корону,остала тројца нису ни знали да су имали ни када су имали а тренирали су са осталима.

Mnogo je veća prokuženost od očekivane. Već bi krajem septembra bio potpuni kolaps da nije tako. Ja drugo objašnjenje za trenutno stanje nemam, mere su mlake do nikakve, nošenje maski se delimično poštuje. Kafići i restorani regularno rade, školska godina traje, na posao se ide...

Glede drukanja, iako nikada ne bih koristio vesićev način zbog sopstvene anonimnosti: maske su nam jedino i poslednje sredstvo kontrole i pasivne odbrane od zaražavanja te bi nošenje trebalo shvatiti ozbiljno a nenošenje zaista sankcionisati. Iz tog ugla je prijava nepoštovanja ove mere ili molbe sasvim opravdana u slučaju kada zaposleni u javnim službama (preduzećima i drugim javnim ustanovama i organizacijama) ne nose masku na radnom mestu iako su u kontaktu sa velikim brojem korisnika i kolega.

Mislim da ponavljam već treći put, neverovatno je da većina zaposlenih u šalter sali u PIO fondu maske ne nosi ni na laktu. Kako i zašto to uopšte može? 

Zasto ljudi ne nose pravilno jebene maske? Zasto je ne stave i preko jebenog NOSA? Jel to bas toliko tesko...

Zašto se opet prica o policijskom casu, zatvaranju, vanrednoj situaciji...?
Danas nam onaj KZ neke nove mere saopstava?

Zašto se opet prica o policijskom casu, zatvaranju, vanrednoj situaciji...?
Danas nam onaj KZ neke nove mere saopstava?

zato shti to nekog tamo zabavlja.

sent from bubamoto

Nova odluka, maske obavezne i na otvorenom.

Background Picker
Customize Layout