October 14, 20204 yr A otkud znas da sada preuvelicavaju? Mislim, nista me od njih ne cudi, jesu na sve spremni, ali, preuvelicavanje do sada nismo imalli vec obrnuto, na osnovu cega tvrdis da preuvelicavaju..
October 15, 20204 yr 11 hours ago, Misko said: A otkud znas da sada preuvelicavaju? Mislim, nista me od njih ne cudi, jesu na sve spremni, ali, preuvelicavanje do sada nismo imalli vec obrnuto, na osnovu cega tvrdis da preuvelicavaju.. Igraju se ciframa po potrebi. Tako da vazi pravilo decakakojijevikaovuk. Ja odavno ne pratim stanje korone po vestima, nego po RL parametrima- koje su bolnice u COVID sistemu, broj lekara pod radnom obavezom/po odmorima, broj obolelih medju poznanicima i njihovim familijama.
October 15, 20204 yr 28 minutes ago, placenik said: Igraju se ciframa po potrebi. Tako da vazi pravilo decakakojijevikaovuk. Ja odavno ne pratim stanje korone po vestima, nego po RL parametrima- koje su bolnice u COVID sistemu, broj lekara pod radnom obavezom/po odmorima, broj obolelih medju poznanicima i njihovim familijama. Kako dolaziš do ovih informacija konkretno?
October 15, 20204 yr 4 minutes ago, Filozof manijak said: Kako dolaziš do ovih informacija konkretno? ja se nešto i nisam trudila da pratim, ali recimo na n1 se vidi na vestima, čim krene gužva po ambuilantama i bolnicama, oni to javljaju a za to koje su bolnice u kovid sistemu, obaveštava se i zvanično ovo sa bolnicama i ambulantama je jedini pravi pokazatelj ne znam ko više uzima vladine (njegove) brojke za ozbiljno
October 15, 20204 yr Evo Tiodorović se slaže sa Konom oko cifara "prokuživanja" , ali ipak..."Ima i organizama koja ne reaguju imuno na virus...""Mi smo se nadali većoj prokuženosti/imunitetu" .... Shiit has hit the fan!
October 15, 20204 yr Meni je razumljivije gledati Zadrugu nego izjave ljudi iz KŠ. Očigledno je da ili ne znaju ništa više o ovom virusu od nas, ili kriju da nešto znaju, što bi bilo još gore. Jedino valja ispratiti potencijalne mere, zatvaranja i slično, da vidimo koji smo level ovaca.
October 15, 20204 yr 38 minutes ago, Frank Pembleton said: Evo Tiodorović se slaže sa Konom oko cifara "prokuživanja" , ali ipak... "Ima i organizama koja ne reaguju imuno na virus..." "Mi smo se nadali većoj prokuženosti/imunitetu" .... Shiit has hit the fan! kada se uzme u obzir da su desetostruko lagali, onda ova priča o prokuženosti i ne zvuči baš blesavo sad bi ih trebalo malo pritisnuti sa tim ? ili su tada opasno lagali ili sada opasno lupaju
October 15, 20204 yr kada se uzme u obzir da su desetostruko lagali, onda ova priča o prokuženosti i ne zvuči baš blesavo sad bi ih trebalo malo pritisnuti sa tim ? ili su tada opasno lagali ili sada opasno lupajuima drzava gde je bila katastrofa i gde nisu lagali, bar da se zna, pa ne znam da je neko na istrazivanje dobacio do 20%.imunitet je stekao mozda onaj grad u ekvadoru gde su valjali mrtve po ulicama kad su vec kon i tijosav u elementu, kamo nestor? realno je sad vreme za nestora i superiornu genetiku sent from bubamoto
October 15, 20204 yr @gospa buba Nestor je ispao 100 puta pošteniji u ovoj priči. Video da ne može ili da ne zna, i otišao. Ili je izbačen. U oba slučaja plus za njega.
October 15, 20204 yr nestor dok cheka svoj trenutak krati vreme lupetajuci iz drugih oblasti. sent from bubamoto
October 15, 20204 yr Koliko kazu da smo prokuzeni? Nisam nigde ukacio @Aleksija njega treba u zatvor Edited October 15, 20204 yr by Caligula