Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

mora definitivno neshto da pije da ga mozak ne zaboli :lolol:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Koji mozak:lolol:..nema taj mozga..

58 minutes ago, Haralampije said:

trecina tih testova su doktori, policija, vojska, gastarbajteri, posetioci morskih predela kad im vreme nije, povratnici na posao posle GO.....

Mislis dve trecine

5 hours ago, Apollo Creed said:

"Noćas i tokom prethodnog dana bilo je 53 na Infektivnoj klinici u trijažnom centru, što je znatno manje nego 80, koliko je bilo. Imamo nove pokazatelje da se to polako zaravnava na nekom višem nivou. S druge strane u kovid ambulantama se polako nešto dešava. Imamo porast koji je nastao, ali imamo i ovo usporavanje o kojem sam pričao"rekao je Kon tokom gostovanja u Jutarnjem programu.

on statistiku kao da polagao nije, pa ne može to da se meri "danas 50, a bilo 80, znači opada", što bi se reklo, transfer blama

Edited by Kelt

11 minutes ago, Kelt said:

on statistiku kao da polagao nije, pa ne može to da se meri "danas 50, a bilo 80, znači opada", što bi se reklo, transfer blama

mozda u njegovo vreme nije ni bila statistika, nije kriv chovek :hihi:

sitnicarite, bitno valjda da smo pobedili

Samo da malo razjasnim tu izjavu. Jedno su kovid ambulante a drugo su trijažni centri. Ovi drugi bi trebalo da su sledeći nivo, za nešto teže slučajeve. 

Kakav cirkus u Kragujevcu. Jedini grad u Srbiji gde lokali rade do 21h. Svuda do 23. Neverovatno.

A ima li ponovo negde da se vidi stanje po gradovima ?

ovako je zvanicno:

Највише новозаражених је из Београда – 84, следе Крагујевац и Ваљево са по 23 особе, Ниш 9, Врање 7, Нови Сад и Крушевац по 6, Врњачка Бања 5 и Бор, Ћуприја, Александровац и Пријепоље по 4 новозаражене особе.

Edited by Misko

16 minutes ago, Misko said:

ovako je zvanicno:

Највише новозаражених је из Београда – 84, следе Крагујевац и Ваљево са по 23 особе, Ниш 9, Врање 7, Нови Сад и Крушевац по 6, Врњачка Бања 5 и Бор, Ћуприја, Александровац и Пријепоље по 4 новозаражене особе.

Ok. A gde se to objavljuje ?

I da li svaki dan ?

Pošto to ne vidim na sajtu Batuta.

Ja sam  skinuo sa RTS..

I da li svaki dan ?
Nigde
41 minutes ago, renne said:
51 minutes ago, dùda said:
I da li svaki dan ?

Nigde

Znači i dalje smo tu, tj nigde :dry:

Laziraju podatke... Preuvelicavaju da se, kad stvarno bude 300, 400, 500, nista spec. ne dogodi...

Background Picker
Customize Layout