Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Novi izveštaj 23 u Kragujevcu. Ovo je već ubrzavanje. 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 hour ago, Apollo Creed said:

"Noćas i tokom prethodnog dana bilo je 53 na Infektivnoj klinici u trijažnom centru, što je znatno manje nego 80, koliko je bilo. Imamo nove pokazatelje da se to polako zaravnava na nekom višem nivou. S druge strane u kovid ambulantama se polako nešto dešava. Imamo porast koji je nastao, ali imamo i ovo usporavanje o kojem sam pričao"rekao je Kon tokom gostovanja u Jutarnjem programu.

"Pred nama je puno novih informacija. Približava se kraj godine, kada je obećano da će da se pojave vakcine. Sve je manje informacija o vakcinama. Nije nemoguće da se već početkom sledeće godine pojave prve vakcine u značajnijem broju", kazao je Kon.

:isuse:

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da je deo građana već preležao koronu tako da "određeni imunitet već postoji", da Krizni štab za borbu protiv ove bolesti, čiji je član, procenjuje da to iznosi "između 15 i 20 odsto", ali i da bi to bi "trebalo izmeriti".

mi ćemo postići imunitet krda pre pojave vakcine po konari i strucitm :happy:

To sam i ja mogao da kazem:fantom:

ok. kada ce se izmeriti???

drzava duradi neshto! aleksandre pomozi! kazi im da treba neko neshto da izmeri cry.gif

dotle lupetaj lupetaj proizvoljno, poshto ti se dosad nishta nije desilo, nece ni sad ni nikad.

sent from bubamoto

1 hour ago, de Sisti said:

Kao 2 Kona da su davala intervju :lolol:

Statler And Waldorf GIFs - Get the best GIF on GIPHY

uoooopa. 245.

kako kad je Kon rekao da će biti do 200....opet nešto sjebali informatičari, oca im je...

oba bato

jebu informatičari, ne vade

Info iz laba na jugu Srbije... 50% PCR uzoraka pozitivno (pocetkom prosle nedelje bilo 10% a od sredine prosle nedelje se povecava procenat)

prema objavljenoj informaciji danas je hospitalizovano 80 ljudi, što je najveći broj od 2. septembra

Meni je najzanimljivije to što po procjeni Kona mi imamo oko milion ljudi koji su već imali neki oblik Kovida, imamo po zvaničnim podacima milion i 200 hiljada testiranih a 35 hiljada registrovanih, pa jebote, kakva je to trijaža, pa po rendom uzorku bi moralo da bude više, majka ga stara, šta smo to testirali koji kurac. 

1 minute ago, James Marshall said:

Meni je najzanimljivije to što po procjeni Kona mi imamo oko milion ljudi koji su već imali neki oblik Kovida, imamo po zvaničnim podacima milion i 200 hiljada testiranih a 35 hiljada registrovanih, pa jebote, kakva je to trijaža, pa po rendom uzorku bi moralo da bude više, majka ga stara, šta smo to testirali koji kurac. 

testirali smo shta smo morali, objavljivali shta nam je trebalo. i to je to.

20 minutes ago, James Marshall said:

trecina tih testova su doktori, policija, vojska, gastarbajteri, posetioci morskih predela kad im vreme nije, povratnici na posao posle GO.....

Konove "procene" ne vrede lipovom qrcu (a i covek je eksplicitno priznao da nisu na bazi podataka, nego eto, da kaze nesto).

Da se setimo nekih njegovih ranijih "procena": deca ne prenose kovid, jenjavace na leto itd itd.

Cuj, 15-20% :laugh:

Pa jbt grad Njujork je u peaku svom u maju imao 13 koma nesto.

IMG-20201014-WA0000.jpg

Background Picker
Customize Layout