October 12, 20204 yr tijosav je ljubomoran na uvazenog kona. nejmli, vec nedeljama alternativno blic uvazenom konu pripisuje tzv 'konov koeficijent', shto je jedan broj podeljen drugim brojem, prvo stidljivo, kao takozvani konov koeficijent, a od proshle nedelje i kao chuveni konov koeficijent. i kad se postigne kritichna vrednost konovog koeficijenta, odosmo u tandariju djuture. a gde je tebi tijosave koeficijent
October 12, 20204 yr Tiosav je 5 puta odvratnije pojava od Kisićke i kompanije, lik doživljava koronu kao kladionicu i i iz svakog njegovog nastupa izbija da bukvalno navija da se poveća broj zaraženih kako bi bio u skladu sa njegovim "predviđanjima".
October 12, 20204 yr Author DR KON POGODIO! Novi korona presek doneo malo IZNENAĐUJUĆE brojke U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 5.263 osoba, od toga je 67 bilo pozitivno, dok su preminule dve osobe. Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima u zdravstvenim ustanovama širom Srbije nalazi se 20 pacijenata.
October 12, 20204 yr Sta je pogodio? Evo i ja se moram nasmejati...pa najavljivao se pozar, 200, 300 dnevno, sadasnji zvacini izvestaj(koliko je tacan, to je druga prica), kaze manje do 100, e sad, kapiram ja da vec sutra moze vrlo lako biti preko 100, mozda i vise, ali sta njegovo nagadjanje ima sa ovim danas konkretno, posto blic, ili ko vec, dovodi u direktnu vezu danasnji zvanicni izvestaj, i Konova crna predvidjanja Edited October 12, 20204 yr by Misko
October 12, 20204 yr Author 3 minutes ago, Misko said: Sta je pogodio? evo i ja se moram nasmejati Da ce danas biti blagi pad 3 minutes ago, arkonada said: Jel' su ovi iz Blica tolike budale ili se samo prave tolike budale? Budale 1/1 Edited October 12, 20204 yr by Milosh76
October 12, 20204 yr Author Danas u lokalnom kaficu, napolju izbacili onaj gorionik ili kako se vec zove, jedan jadnik sedi i pije topao caj Unutra svi stolovi zauzeti, minimum 3 za stolom, bilo je dvoje solista sa laptopovima (rade nesto mudro, verovatno). Niko masku nema, kelner sa maskom na trodnevnoj bradici, valjda nju stiti... Vrata zatvorena, klima radi na grejanje... pusi se opusteno... divota
October 12, 20204 yr On 11.10.2020. at 0:25, BarryWhite said: Danas bio na Torlaku da se testiram, 4 PCR test za mene od jula meseca. I 4 put negativan. Nema nikog, osim ako naleti neka firma koja ima zakazan termin. Danas dao uzorak u pola 1 u 5 mi stigli rezultati. Ne znam što se ovde ovde mnogi hvataju za to šta govore na konferencijama. Ovo iznad je bitno. Ako (kad) cifre počnu da ozbiljno rastu neće moći da se sakrije. Očigledno je da je kod nas još uvek dobro. Sad se, pored onih sa siptomima, testiraju oni koji treba da idu u bolnicu, ili gde već, ... Više se ne testiraju oni koji odlaze u inostranstvo. Logično je da će biti manje testiranih. Nisu ni letos testirali kontakte, pa je more ljudi stajalo u redovima, a pola bolnica otišlo u kovid sistem. Danas možda nemaju preterano tačne rezultate, ali početkom leta su lagali bar 10 puta, a verovatno i mnogo više. Realno, da sam na njihovom mestu digao bih malo cifre, jer bi to dobro došlo da pojača disciplinu, a i dalje bi bili lideri u regionu, a i šire. To ne bi bilo pošteno, ali bi to, za razliku od onog što su radili, bilo državnički potez.
October 12, 20204 yr 5 minutes ago, duma said: Realno, da sam na njihovom mestu digao bih malo cifre, jer bi to dobro došlo da pojača disciplinu, a i dalje bi bili lideri u regionu, a i šire. To ne bi bilo pošteno, ali bi to, za razliku od onog što su radili, bilo državnički potez. Mesec dana to pričam. Plus bih lepio lažne umrlice po gradu, pravio lažne redove po ambulantama. Ovaj narod funkcioniše jedino kad se isprepada.
October 12, 20204 yr Ali ima i ona o dječaku koji je vikao vuk. To isto se dešavalo u NP, nisu ni izmišljali, dženaze i zelene umrlice, pa opet eno ih iftare i sjede po kafićima.
October 12, 20204 yr joj manite me njihovog drzavnishtva za nashe dobro, neka hvala ako je narod stoka pa nece/ne moze da razume, neka se kaznjava stoka, za drugo nije. pa kako voli stoka da je se laze, tako ce da voli i da se kaznjava sreca pa se te diktature i lazi reshismo oh wait.sent from bubamoto