Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

12 minutes ago, ragasto said:

:isuse:I još u zatvorenom:isuse:

Jel' brojka od 500 potvrđena?

Drugar je bio i kaže da je nešto manje,ali ne mnogo manje.

I kad sam mu rekao da je debil uzvratio mi je da se previše cimam i da imam flašu za nastup Edite Aradinović i Nataše Bekvalac koje u narednih nedelju/dve dolaze ako ih ne zabrane.

Dalji razgovor ne bih :D

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

mladi ljudi, nije problem, stari su im ionako za umiranje. svakako bi pomrli pre ili kasnije, shta sad.

ovi kad ostare, kakva ce to cika da bude od ljudskih prava :rolf:

ja bi ih sve na sajam ne što su prekršili šta ti ja znam kakvu meru, već što slušaju teodoru džehverović

Just now, kud u maglu Simoviću said:

ja bi ih sve na sajam ne što su prekršili šta ti ja znam kakvu meru, već što slušaju teodoru džehverović

to ni ne znam koje je :lolol:

tek sam nauchila bube i bracu.

4 minutes ago, gospa buba said:

mladi ljudi, nije problem, stari su im ionako za umiranje. svakako bi pomrli pre ili kasnije, shta sad.

ovi kad ostare, kakva ce to cika da bude od ljudskih prava :rolf:

A ko je tu decu vaspitao?

Isto bi bilo i pre 10,20 ili 30 godina,mogu da potpišem.

Pri tome ne mislim na muzički (ne)ukus.

muzika me ne interesuje. stvarno ne znam ko ih vaspitava. ja svakako ne.

pre 30+ godina je bila dosta druga pricha, svet je bio drugachiji. mada ni izazov nije bio ovakav.

naravno, mladi su govna manje vishe, nevezano za epohu, od sokrata naovamo :hihi:

Edited by gospa buba

4 minutes ago, gospa buba said:

to ni ne znam koje je :lolol:

tek sam nauchila bube i bracu.

eno je gore iznad, na nju je konjara ispizdeo

2 minutes ago, Milošica said:

Isto bi bilo i pre 10,20 ili 30 godina,mogu da potpišem.

Ne znam, ne bih baš tvdio to. Uvek je postojao sukob generacija, ali nije uvek postojao internet

Pa Lukas ima koncert na Tasu koji je neko morao da dozvoli, bice vise ljudi nego na derbiju. 

pa dobro, lukas valjda mora :lolol:

15 oktobra cemo sami traziti policijski chas. jedino to josh nismo radili :s_p:

Što mora sad svi da pomru kad sam ja bila na pragu da se vratim u domovinu.

A možda i nije loše, da krenemo iz početka, @gospa buba 

Ko gradi nojevu barku u Srbiji, samo nek se seti da ne ponese komarca.

Ne zna sta je gore, da li ovi ludaci sto su dozvolili ovaj koncert, performans, sta je vec, kad  omladina blesava nema mozga, ili ova "muzika". Mene bi ovo drugo ubilo, a za devojku prvi put cujem.

Ok, svako vreme nosi svoje, cesto je savremena muzika u svoje vreme bila docekana na noz, ali ovo je sve samo ne muzika, tesko tesko djubre. Bas zalosno.

36 minutes ago, ragasto said:

Slabo pratim klabing u poslednje vreme, pa ono...

:sad:

Klabing 😅

Izvinjavam se za dupli

Edited by Jumanji

14 minutes ago, Filozof manijak said:

Ne znam, ne bih baš tvdio to. Uvek je postojao sukob generacija, ali nije uvek postojao internet

Okej,slažem se da internet na svašta utiče,ali na šta tačno misliš u ovom slučaju?

Do pre par godina su mladi slušali isključivo latinoamerički jazz fusion i bili zainteresovani za Hegela i Hajdegera, a onda je došao Rasta i posrao se u intelektualni potencijal omladine.

Šalu na stranu, 90ih se đuskalo uz 200 na sat, Tek je 12 sati, itd...pre toga se na igrankama isto puštao pop i disko...oduvek su mladi gravitirali ka jednostavnoj, catchy muzici za igranjac.

Background Picker
Customize Layout