Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Author

Da, iz Doma,,,imamo viber grupu

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Da, iz Doma,,,imamo viber grupu
Ajde valjda će te ugurati u drugi termin mislim da se sutra prolepšava...

.... Shiit has hit the fan!

sad smo malo skočili na 106

dobro svakako cemo slozenom statistikom padati do pola septembra.

sent from bubamoto

naravno, to je neizbežno i neminovno

onda rasti i 1 oktobra ajmo ca.

sent from bubamoto

5 minutes ago, gospa buba said:

onda rasti i 1 oktobra ajmo ca.

sent from bubamoto

nemoj sad da pomeraš, rekli smo sredina oktobra :lol:

samo na 1. oktobar dodaj jedno nedelju do desetak dana prikrivanja stvarnih podataka i pojavu pazarskog scenarija da bi se eventualno ponovo pooštrile mere i bilo šta ponovo zatvaralo.

a ne pravim pitanje [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Poigravamo se sa nejakom krivom:fantom:

Drndamo kurvimetar :D

dokazano je da izbori i početak školske godine jesu smrt za koronu

stoga sve jasno.....jedan mesec izbori.....drugi početak škole i tako redom......rešeno. školsku godinu skratiti na mesec dana, u mesecu izbora raspust, pa opet početak školske. građanstvo zadovoljno, volja se proverava stalno, deca srećna, raspust na svakih mesec dana. bdp raste li raste, a Angela gleda i očima ne veruje kako je ludi Srbi pretiču i ostavljaju u oblaku prašine

Edited by Ted

Za Novu godinu se mozda i ne izljubimo tri puta..no kako cemo za Nikolu i Jovana, ne moze to bez cmakanja i boravka u istim prostorijama bar 20 ljudi..zna se da tad pola Srbije ide u goste.

Mozda ako se prvo drmne jedna ljuta, odmah na vratima, da se dezinfikuju gosti. 

zar nije recheno da treba ~73% da bi se dezinfikovalo? ovo sa gosti bi bio genocid brate.

istina, u oba sluchaja.

Edited by gospa buba

9 minutes ago, gospa buba said:

zar nije recheno da treba ~73% da bi se dezinfikovalo? ovo sa gosti bi bio genocid brate.

istina, u oba sluchaja.

Ako se domacinu ne tresu ruke i sipa duplu, mosh se postigne.

Rodilo je ove godine, grane se savile..bice dobra rakija.

16 minutes ago, gospa buba said:

istina, u oba sluchaja.

70, taman granica

Background Picker
Customize Layout