August 24, 20204 yr Author Ja tek danas čuo da je 2 puta, sad jurim da zakažem drugi put [emoji24].... Shiit has hit the fan! Meni u Domu zakazuju, bez da me pitaju. Dobio sam utorak i cetvrtak popodne..
August 24, 20204 yr 1 hour ago, Haralampije said: Neko ima štelu da valjne tu rakiju, kaka crna dezinfekcija Ovo je i meni odmah palo na pamet. Cenim da ce to konkretno "sredstvo za dezinfekciju" vrlo brzo da se nadje na policama u radnjama s etiketom "kvalitetne domace rakije s pedigreom".
August 24, 20204 yr Komentar sa Nove: ako dvaput dezinfikuju sa viljamovkom od 40 posto alkohola, to je 80 , sve ok
August 24, 20204 yr 4 hours ago, Milosh76 said: Hvala, potrazicu po apotekama. Dace mi ovi u Domu, nego mi je besmislena ta "opreznost" kad cu i tako biti na 3-4 metra daljine, s tim sto ce cale biti na visini od mene. No dobro, bitno je da su dozvolili posete, makar 15 minuta 2 puta nedeljno, ako je dan bez kise Imaju viziri i u metrou, verovatno i po ostalim tempovima i rodama
August 24, 20204 yr 5 hours ago, Milosh76 said: Hvala, potrazicu po apotekama. Dace mi ovi u Domu, nego mi je besmislena ta "opreznost" kad cu i tako biti na 3-4 metra daljine, s tim sto ce cale biti na visini od mene. No dobro, bitno je da su dozvolili posete, makar 15 minuta 2 puta nedeljno, ako je dan bez kise Nadam se da ćeš staviti i ozbiljnu masku ispod vizira i poneti lepu količinu aktivnog kiseonika ili alkohola u spreju.
August 24, 20204 yr Vizir nema nikakvog smisla za kontakt između dve osobe koje stoje na 2m jedna od druge. Vizir štiti u kontaktima do pola metra.
August 24, 20204 yr 20 minutes ago, Tihajeza said: Vizir nema nikakvog smisla za kontakt između dve osobe koje stoje na 2m jedna od druge. Vizir štiti u kontaktima do pola metra. Štiti oči. Ništa ga ne košta da ga stavi. Glupo mi je da solim pamet, ali ja bih tu stavio i vizir i KN95, usput bih prskao ruke dezinfekcionim sredstvom k'o manijak, ipak je visoko rizičan odlazak u pitanju, pa nek' me gledaju ko budalu opušteni šmekeri.
August 24, 20204 yr Author 37 minutes ago, Anonymous said: Nadam se da ćeš staviti i ozbiljnu masku ispod vizira i poneti lepu količinu aktivnog kiseonika ili alkohola u spreju. Nosim platnenu masku koju perem redovno, sutra uzimam novu tako da sam miran sto se toga tice. Ne koristim alkohol u spreju niti aktivni kiseonik, a i tako necu biti blize od 3 metra sigurno. Hvala svakako na savetu
August 24, 20204 yr Ljudi, pisao sam već, kad je ova situacija[emoji769] u pitanju, da me zaviju u streč foliju ne marim.Uopšte mi ništa nije teško.Tako verovatno i svi... .... Shiit has hit the fan!
August 25, 20204 yr Author 16 hours ago, Milosh76 said: Dobio sam utorak i cetvrtak popodne.. S obzirom na kisu, poseta se otkazuje. ironija on Imam vise vremena da kupim vizir ironija off Edited August 25, 20204 yr by Milosh76
August 25, 20204 yr S obzirom na kisu, poseta se otkazuje. ironija on Imam vise vremena da kupim vizir ironija offJesu ti ovi javili? .... Shiit has hit the fan!