Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Author
Ja tek danas čuo da je 2 puta, sad jurim da zakažem drugi put [emoji24]

.... Shiit has hit the fan!

Meni u Domu zakazuju, bez da me pitaju. Dobio sam utorak i cetvrtak popodne..
  • Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 hour ago, Haralampije said:

Neko ima štelu da valjne tu rakiju, kaka crna dezinfekcija

Ovo je i meni odmah palo na pamet. Cenim da ce to konkretno "sredstvo za dezinfekciju" vrlo brzo da se nadje na policama u radnjama s etiketom "kvalitetne domace rakije s pedigreom".

Oduzeta 2005. ima minimum 15 godina.

Komentar sa Nove: ako dvaput dezinfikuju sa viljamovkom od 40 posto alkohola, to je 80 , sve ok :sleep:

4 hours ago, Milosh76 said:

Hvala, potrazicu po apotekama. Dace mi ovi u Domu, nego mi je besmislena ta "opreznost" kad cu i tako biti na  3-4 metra daljine, s tim sto ce cale biti na visini od mene.

No dobro, bitno je da su dozvolili posete, makar 15 minuta 2 puta nedeljno, ako je dan bez kise

Imaju viziri i u metrou, verovatno i po ostalim tempovima i rodama

5 hours ago, Milosh76 said:

Hvala, potrazicu po apotekama. Dace mi ovi u Domu, nego mi je besmislena ta "opreznost" kad cu i tako biti na  3-4 metra daljine, s tim sto ce cale biti na visini od mene.

No dobro, bitno je da su dozvolili posete, makar 15 minuta 2 puta nedeljno, ako je dan bez kise

Nadam se da ćeš staviti i ozbiljnu masku ispod vizira i poneti lepu količinu aktivnog kiseonika ili alkohola u spreju.

Vizir nema nikakvog smisla za kontakt između dve osobe koje stoje na 2m jedna od druge. Vizir štiti u kontaktima do pola metra. 

20 minutes ago, Tihajeza said:

Vizir nema nikakvog smisla za kontakt između dve osobe koje stoje na 2m jedna od druge. Vizir štiti u kontaktima do pola metra. 

Štiti oči. Ništa ga ne košta da ga stavi. Glupo mi je da solim pamet, ali ja bih tu stavio i vizir i KN95, usput bih prskao ruke dezinfekcionim sredstvom k'o manijak, ipak je visoko rizičan odlazak u pitanju, pa nek' me gledaju ko budalu opušteni šmekeri.

• Author
37 minutes ago, Anonymous said:

Nadam se da ćeš staviti i ozbiljnu masku ispod vizira i poneti lepu količinu aktivnog kiseonika ili alkohola u spreju.

Nosim platnenu masku koju perem redovno, sutra uzimam novu tako da sam miran sto se toga tice. Ne koristim alkohol u spreju niti aktivni kiseonik, a i tako necu biti blize od 3 metra sigurno.

Hvala svakako na savetu :thumbsup:

Ljudi, pisao sam već, kad je ova situacija[emoji769] u pitanju, da me zaviju u streč foliju ne marim.
Uopšte mi ništa nije teško.
Tako verovatno i svi...

evo ga konara na PTC

Kaže ulazimo u tempirani rizik sa školama

• Author
16 hours ago, Milosh76 said:

Dobio sam utorak i cetvrtak popodne..

S obzirom na kisu, poseta se otkazuje.

ironija on

Imam vise vremena da kupim vizir

ironija off