March 20, 20205 yr Od sutra u 20 ukida se gradski prevoz Od nedelje u 20 zatvaraju se kafićiJel i taksi?Moram sutra lekove i ostalo da odnesem onda... ... Shiit has hit the fan...
March 20, 20205 yr Just now, Frank Pembleton said: Jel i taksi? Moram sutra lekove i ostalo da odnesem onda... ... Shiit has hit the fan... Ne
March 20, 20205 yr 1 minute ago, Frank Pembleton said: Jel i taksi? Moram sutra lekove i ostalo da odnesem onda... ... Shiit has hit the fan... taksi i privatni automobili ne
March 20, 20205 yr 12 minutes ago, Arkadija said: U Maxiju na tkz Cvetnom trgu je bilo brašna jedno tona. Bile su na paletama i makarone, zatim šećer. Voće, povrće, salate, sve . Ne paničite. Niko ne paniči. Šta, sad ne smem da napišem da u mom kraju nema brašna?
March 20, 20205 yr meni se stomak okrenuo na ovog naseg prvog, kako li je tek italijanima, iako ne moras biti italijan da bi se zgrozio na 200+, ma i na +10, a kamoli 600+ tamo negde... :( Edited March 20, 20205 yr by Shaq
March 20, 20205 yr Apel moderaciji tj. clanovima da svako napise u potpisu zemlju u kojoj obitava. Previse poruka tipa "ovde kod mene" a meni nije jasno gde je to ovde pa ostanem zbunjen. Ili bar uvek pisite gde je to "kod vas"