Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Da li u krivičnom pravu postoji zakon koji reguliše ovakve akte masovnog i svesnog lažiranja podataka o epidemiji, od strane tela koje je nadležno za borbu protiv epidemije?

Pošto se na osnovu očigledno i dokazivo lažnih podataka prave očigledno i dokazivo pogrešne strategije, to dovodi do ogromnih direktnih posledica po ljudske živote, zdravstvo i privredu cele zemlje, da li je ovo osnov za krivično gonjenje onih koji su svesno bili uključeni u proces? Ja sam potpuni laik za pravo, ali mi deluje da bi ljudi koji učestvuju u ovakvim obmanama morali da budu svesni da je ovo ozbiljno krivično delo koje ne zastareva?

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

ovo je strašno

1 minute ago, harper said:

Pre deset minuta stoji iza svih brojeva a sad prdi o tome kako nema sistem pa ne moze da izvuce valjane podatke.:laugh:

Sistem™ za pracenje sezonskog gripa nam je katastrofalan, godinama, ali nista iz njega nismo naucili, niti smo se potrudili da na osnovu iskustava sa njim napravimo bolji tokom godina, nego smo sad ad hok™ napravili sistem™ koji je mnogo, neuporedivo, svemirski bolji od ovog za pracenje gripa, ali je i dalje los i sad pravimo bolji za jesen. 

Eto tako. 

Nadljudski su to napori.:laugh:

Niko ne testira ovoliko kao srbija

hajmo zajedno - možda uspemo

ova ne zna šta priča

Jedini gori u priči je Nebojša iz Beograda, njegova priča je baš ono ispred prodavnice

1 minute ago, borris_ said:

Ne razumjem, oni urade seroloski test i ako je negativan onda može sa drugim pacijentima.

Je li tako?

Da, za prijem npr na ginekologiju znam 2 zene koje su primljene na odeljenje sa seroloski negativnim testom

Al ovo sto sam prvo navela, covek sa upalom pluca a seroloski negativan i drze ga na odeljenju koje nije kovid. Do danas, sad je prebacen

Aman ženo umukni za sopstveno dobro

Klasicna budala, cim predje 30 sekundi price potpuno izgubi nit.

ona je ovu konferenciju započela rečima, od danas će vam se u 15 časova obraćati "naša struka"

sad vidim i šta je mislila pod tim. i ona je u međuvremnu postala doktor epidemiolog, virusolog

to josh traje? :blink:

tj sve vreme?

2 minutes ago, Forest said:

Da li u krivičnom pravu postoji zakon koji reguliše ovakve akte masovnog i svesnog lažiranja podataka o epidemiji, od strane tela koje je nadležno za borbu protiv epidemije?

Pošto se na osnovu očigledno i dokazivo lažnih podataka prave očigledno i dokazivo pogrešne strategije, to dovodi do ogromnih direktnih posledica po ljudske živote, zdravstvo i privredu cele zemlje, da li je ovo osnov za krivično gonjenje onih koji su svesno bili uključeni u proces? Ja sam potpuni laik za pravo, ali mi deluje da bi ljudi koji učestvuju u ovakvim obmanama morali da budu svesni da je ovo ozbiljno krivično delo koje ne zastareva?

Niko do sada nije odgovarao, pa svi veruju da neću ni njih da zadesi. Čak mislim da bi bili ozbiljno uvređeni kada bi se to desilo.

Ni ovaj Janković ne zaostaje za đuvljarkom.

Jedini gori u priči je Nebojša iz Beograda, njegova priča je baš ono ispred prodavnice
Kod njega glupost ubedljivo preovladava u odnosu na pokvarenost, pa je zato najmučniji za slušanje.
Background Picker
Customize Layout