Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

baš krenuo da okačim

dobri stari konara

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Ok, reko je, zašto onda sedi u nečemu što se zove krizni štab takve države?

super...krenuo bas onda kada je shvatio da mu se sprema tovarenje svih korona govana...zajebi, mnogo vise i konkretnije mora da nastupi ne bi li 10% kaljavog obraza oprao...a oprati ga vise od toga ni ne moze...mozak i pamcenje nam jos nisu oduzeli

Kad stupaju na snagu ove mere za kafiće, oću da prijavim ove Cunami splavove...

.... Shiit has hit the fan!

• Author

Cim ih usvoji Vlada...znaci sutra..

2 minutes ago, 1n54jd3r said:

super...krenuo bas onda kada je shvatio da mu se sprema tovarenje svih korona govana...zajebi, mnogo vise i konkretnije mora da nastupi ne bi li 10% kaljavog obraza oprao...a oprati ga vise od toga ni ne moze...mozak i pamcenje nam jos nisu oduzeli

Tačno.

jebiga. misli chovek da neshto moze da promeni, proba, popravi. ima ljudi koji po ceo dan popravljaju jebenu srbiju od jutra do mraka, svaki dan ispochetka isuse.gif

na tihujezu se nadovezujem

sent from bubamoto

Ništa od zatvaranja studentskih domova i fakulteta izgleda,al navodno baš ozbiljne mere ako neko krši.

Edited by Milošica

studenti imaju neko telo sa kojim je prezident razgovarao pa doneo odluku? koje telo? birao ko? predstavlja koga?

sent from bubamoto

i to je razgovarao sa njima dok je gostovao na rts-u. lik je zver!

Bukvalno odjednom izlazak na ulice je bio,bez nekih specijalnih predstavnika,ali  verujem da je imao od koga da čuje i vidi kakav je bes izazvao(ili neko njemu blizak).

Edited by Milošica

40 minutes ago, Tihajeza said:

Ok, reko je, zašto onda sedi u nečemu što se zove krizni štab takve države?

Objasnio je par minuta kasnije, sad sam odgledao (glava me zabolela od ove "novinarke"). Kaze da mu je jedna opcija da ode a druga da ostane i pokusa da utice koliko moze i da smatra da mu je ovo drugo obaveza. Odlicno i posteno gostovanje, zao mi je sto nije insistirao na ovakvom pristupu tokom cele krize. Da jeste, danas bi se drugacije pricalo i pisalo o njemu. Medjutim, bojim se da ce da shvati sve razmere one poslovice da se poverenje tesko stice ali se zato lako gubi.

mera je tako dobro osmišljena, a odlučnost za njeno sprovođenje je tako čvrsta, da nije potrajala ni do formalnog usvajanja.

sutra možda odustanu i od vremenske zabrane za kafiće, restorane i klubove.

i na kraju ostane samo topla preporuka da se nove maske.

1 hour ago, harper said:

Ja to nisam napisao.

To se odnosilo na Anonymusa, izvinjavam se

Background Picker
Customize Layout