Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Jake mere ubilo se. 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Mere ko stvorene da se za 2 dana opet nacrta na tvu i poostrava ih

prso je totalno

30 minutes ago, makondo said:

I tamo ima 165 respiratora,ali čuvamo Dragišu Mišovića

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Od čega? Mišović je uveliko covid bolnica. 

Zatvaranje klubova,restorana i sl.od 23-6h
Zatvaranje Studentskih domova(Renne pobedio)
Kažnjavanje za nenošenje maski u tržnim centrima

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Volim ja studente, ali ne i njihov zvučnil od 1kW ispod prozora

Što ste me pozvali ako ćete ovo da me pitate

samo izmišljate

Olja

nemojte da razgovaramo da ovom nivou

Sve u svemu najebali smo i sada, a ko preživi, na jesen zimu totalno

Ni jednu reč nije rekao protiv opozicije

Koliko god bilo zabavno svedočiti Vučićevom nervnom slomu u direktnom prenosu, u suštini to samo znači da smo već ušli u potpunu katastrofu i da niko nema ni najmanju naznaku ideje kako doći do nekakvog rešenja. Srećno nam bilo svima.

Nije losa do sada bila ova Jovicevicka i toliko o tome, ne mogu vise ovog dramosera da gledam. Bolji novinar koji radi na slobodnijoj televiziji bi ga razvalio ali ipak je uspela dosta toga da izvuce od gosta za kojeg zna da moze sutra da joj dodje glave, cak i bukvalno, a da za to ne odgovara.

Prvi put u kontinuitetu gledam i slusam Vucica u duzem periodu jer obicno nemam zivaca za duze od par minuta gledanja. Covek je bukvalno infantilan, u momentima kad je ugrozen i verbalno i govorom tela se brani kao mladji tinejdzer. Nisam ranije obratio paznju na to.

Ako se očekivalo rješenje od Vučića, onda nam bolje od 10 pošasti Egipta i ne sleduje

E, da ne zaboravim. Kad je pitao zna li nekog ko se zarazio na izborima pomislio sam da ce se, ako mu pomene Maju Gojkovic, Vulina i Cedu, raspasti tu odmah u studiju i polupati inventar. Steta sto se nije usudila ili se nije setila, bilo bi to zabavno gledati.

2 minutes ago, harper said:

E, da ne zaboravim. Kad je pitao zna li nekog ko se zarazio na izborima pomislio sam da ce se, ako mu pomene Maju Gojkovic, Vulina i Cedu, raspasti tu odmah u studiju i polupati inventar. Steta sto se nije usudila ili se nije setila, bilo bi to zabavno gledati.

valjda je pitao neko njen

1 minute ago, renne said:

valjda je pitao neko njen

Nije specifikovao, ona se sama upecala kad je pokusala da objasni da zna dvoje ljudi ukupno koji su uopste bolesni od korone i da stoga nije merodavno sta ona zna ili ne zna. S ovakvim gostima novinar ne sme da ide na duge recenice koje treba da dovedu do poente jer ih gost nikada nece pustiti da zavrse i ostace na ledini. Trebalo je samo hladno da nabroji sve ove koji su se zarazili na izbornom slavlju njegove sopstvene grupe gradjana i da gleda eksploziju. Isto kao onda kad je nevoljno promrmljao da je bilo nekih propusta u Novom Pazaru. Sve sto je trebalo da kaze u tom trenutku je - koji su propusti u pitanju, ko je za njih odgovoran i da li ce i na koji nacin odgovorni biti kaznjeni. Pa kad krene okolo, opet ista pitanja. To su osnovne stvari.

Novinari inace retko dolaze u situaciju da dobiju na volej ovakva dva zicera ali, kako su nasi politicari nedovoljno dobri pa ih prave,tako su i novinari nedovoljno dobri pa ih propustaju. A kad su dovoljno dobri ne idu do kraja jer znaju da imaju posla s kriminalcem i siledzijom.

Background Picker
Customize Layout