Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 minute ago, Aleksija said:

ostavili konaru da se samo javlja na telefon, posto je iskoristio godisnji.

ma može i automat, ako ste mrtvi pritisnite 1, ako umirete pritisnite 2....

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Uzasno tesko, gotovo nemoguce ce biti da se narod natera da razmislja kao u martu ili aprilu, kada je vecina ljudi nosila maske. 

Skepsa mi lagano ide ka strahu.

1 hour ago, Jumanji said:

Kako se Radovanović temeljno i precizno istovario po članovima kriznog štaba, sve po zaslugama. Naročito je bitno što to čini njihov nekadašnji mentor, koji im je od početka pandemije davao podršku, kako je bilo jedino ispravno. Njihova je sramota što su skrenuli u međuvremenu.

9 minutes ago, SNARC said:

Uzasno tesko, gotovo nemoguce ce biti da se narod natera da razmislja kao u martu ili aprilu, kada je vecina ljudi nosila maske. 

Skepsa mi lagano ide ka strahu.

ja ne vidim da neko pokusava.

4 minutes ago, pacey defender said:

Kako se Radovanović temeljno i precizno istovario po članovima kriznog štaba, sve po zaslugama. Naročito je bitno što to čini njihov nekadašnji mentor, koji im je od početka pandemije davao podršku, kako je bilo jedino ispravno. Njihova je sramota što su skrenuli u međuvremenu.

U Nin-u je izašao njegov autorski tekst "Izbori važniji od života", gde piše o korekcijama podataka od strane vlasti.

kaže;

Treba imati želudac da se izdrži u takvoj ekipi.

Edited by dvb-t manijak

24 minutes ago, Ted said:

ovo kao da organizuješ proslavu ratne pobede u sred rata

+1

1 minute ago, dvb-t manijak said:

U Nin-u je izašao njegov autorski tekst "Izbori važniji od života", gde piše o korekcijama podataka od strane vlasti.

kaže;

NIsam čitao. Ali što se tiče ovog citata, pa zapravo posao je epidemiologa da ima želudac i izdrži u takvoj ekipi, zbog javnog zdravlja koje štiti. Samo je pitanje šta konkretno uradi, dok izdržava. 

Treba imati želudac da se izdrži u takvoj ekipi.

nin.gif.b2f19ec245c33fd62337ad610abb4fc6.gif

Nin 25.6.2020. štampano izdanje 

Edited by dvb-t manijak

1 hour ago, Jumanji said:

jel ovo Radovanovic citirao Zmaja i proglasio krizni stab za Feruz pasu?

lepo pokenjavanje po doticnima. 

2 hours ago, Aleksija said:

Image

Grand Hotel Tornik 4* i Hotel Sky Tornik 5* nalaze se na nadmorskoj visini od 1.010 m, gde se susreću planinske i morske struje. Ekskluzivan SPA&Wellness centar koji se prostire na 2.250 m2, najsavremenije opremljen kongresni kompleks, atraktivna terasa od 1.500 m2 sa prelepim panoramskim pogledom na vrhove Tornika, samo su deo ponude ovog grandioznog kompleksa.

Vchm5Tc.jpg

XtEOQLQ.jpg

Još slika u spoileru:

DwNk0YN.jpg

yftm1Ri.jpg

rqtAVdG.jpg

http://www.nacionalnisimpozijumcovid19.rs/

Edited by vememah

Ali pansionska vecera. Mere stednje, nece Vucic da se otvori da se ovi malo provesele. 

lep im je hotel, super ce se provedu, bash mi je drago, teme nezahtevne za publiku, rutinske za izvodjache, asistenti ce da naprave pauerpointove danas i poshalju uveche mejlom.

oni nas rutinski zajebavaju.

Disident mi je tamoTM skrenuo pažnju da nisam okačio sliku panoramskog restorana koji se rotira oko slika Nemanjića :ajde: (zapravo ne bukvalno oko njih, nego se rotira platforma, a slike su na fiksnom spoljnom zidu), tako da evo i nje:

7S36LPU.jpg
https://hoteltornik.rs/rs/hotel-tornik/restorani-i-barovi.html

Edited by vememah

josh kachite toga, nije nam dosta :dry:

Background Picker
Customize Layout